Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה של פרארי באזור הערבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבעל הרכב יש ביטוח מקיף. למי שדאג.. :-)

רוב הסיכויים שהרכב הנ"ל כמו רוב הרכבים של האלפיון העליון רשום כרכב חברה

דאז תשלום המע"מ על הרכב וגם הוצאות הרכב בעצמם מנוכות במס.

במצב זה הגיוני שיהיה לו ביטוח מקיף כי זו הוצאה מוכרת.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הופתעתי מצרות העין בחלק רב מהתגובות בנוגע לחברות הביטוח.

רבים כנראה מרגישים שהחברות גונבות אותם, לוקחות את הכסף ולא מפצות כשצריך. הכסף כביכול הולך ישירות לבעלי הבחרה והוא חוגג במלדיביים... נו באמת, יש עלויות תפעול, ביטוח בחברת-על שמבטחת חברות ביטוח וכו' וכו'.

הרבה פעמים חברות הביטוח באות לקראת אנשים ומפצות גם כשלא מגיע להם, מסיבות "אישיות" כגון אנשים עם בעיות אישיות או לקוחות ותיקים עם מיעוט תביעות ש"הונו" קצת בכוונה או לא בכוונה.

בהרבה מקרים אנשים לא טרחו לקרוא את הפוליסה או לא מבינים מדוע לא שילמו להם, אבל לא שילמו להם מסיבה מאוד מאוד מבוססת. זה לא מפריע להם ללכת ללכלך בכל פינה.

יש חברות ויש חברות, ויש מקרים יוצאים מן הכלל שבד"כ בית המפשט בורר בהם והלקוח מנצח - וטוב שכך.

חב' הביטוח היא לא בחרה פילנטרופית - זה גוף עיסקי שמרטתו להרוויח והוא יילחם להחזיק אצלו כמה שיותר כסף, הם לא ממהרים לשלם וזה טבעי.

חשוב שתדעו שאני לא עובד בחב' ביטוח ולא קשור אליהן בשום צורה. אשתי עבדה בחב' ביטוח בעבר וכל מה שאמרתי עכשיו מבוסס על סיפורי "הישראלי המכוער" ששמעתי ממנה - ויש הרבה כאלה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

^

אני מאמין שיש נסיונות הונאה פה ושם. זה מובן אבל לא מקובל, ובטח שלא "טבעי" (נסיון הונאה מעיד על טבע חרא, אם תרצה).

גם מובן שחברות הביטוח מטרתן להרוויח כסף - זה גם מקובל.

אבל שיטת מצליח שבה נוקטות חלק מהחברות בחלק מהמקרים, זה לא טבעי, לא מובן ולא מקובל. ומערכת המשפט צריכה לשים סוף לתופעה. מצב מערכת המשפט זה כבר בעיה בפני עצמה.

פורסם

במידה ומשהו קנה אוטו ב 2 מיליון ש"ח

ביטח אותו בעוד 100+ אלף ש"ח ולא בדק שגובה הכיסוי מספיק גבוה,

נו מה יש להגיד, כנראה אידיוט.

פורסם
הופתעתי מצרות העין בחלק רב מהתגובות בנוגע לחברות הביטוח.

רבים כנראה מרגישים שהחברות גונבות אותם, לוקחות את הכסף ולא מפצות כשצריך. הכסף כביכול הולך ישירות לבעלי הבחרה והוא חוגג במלדיביים... נו באמת, יש עלויות תפעול, ביטוח בחברת-על שמבטחת חברות ביטוח וכו' וכו'.

הרבה פעמים חברות הביטוח באות לקראת אנשים ומפצות גם כשלא מגיע להם, מסיבות "אישיות" כגון אנשים עם בעיות אישיות או לקוחות ותיקים עם מיעוט תביעות ש"הונו" קצת בכוונה או לא בכוונה.

בהרבה מקרים אנשים לא טרחו לקרוא את הפוליסה או לא מבינים מדוע לא שילמו להם, אבל לא שילמו להם מסיבה מאוד מאוד מבוססת. זה לא מפריע להם ללכת ללכלך בכל פינה.

יש חברות ויש חברות, ויש מקרים יוצאים מן הכלל שבד"כ בית המפשט בורר בהם והלקוח מנצח - וטוב שכך.

חב' הביטוח היא לא בחרה פילנטרופית - זה גוף עיסקי שמרטתו להרוויח והוא יילחם להחזיק אצלו כמה שיותר כסף, הם לא ממהרים לשלם וזה טבעי.

חשוב שתדעו שאני לא עובד בחב' ביטוח ולא קשור אליהן בשום צורה. אשתי עבדה בחב' ביטוח בעבר וכל מה שאמרתי עכשיו מבוסס על סיפורי "הישראלי המכוער" ששמעתי ממנה - ויש הרבה כאלה.

אני מניח שחלק משיטת המצליח שבה נוקטים הישראלים נובעת לרוה מיצירתיות יתר של חברות ביטוח בנסיונות תדירים לא לשלם ואו להקטין את התשלום למבוטח בכל צורה ודרך אפשרית.

אם זה באיומים (תחתום או שנלך למשפט ארוך ולא תראה אגורה ...)

אם זה בהתשה על ידי הליכה לבית משפט גם כשאין קייס העיקר להגיע לפשרה , ולצערי שופטים במקום להעניש בחומרה את חברות הביטוח לעיתים מוחלים להם בקנסות מצחיקים.

אם זה בתירוץ של רשלנות תורמת לחתוך את הפיצוי באלפי שקלים.

ויש עוד הרבה סיפורים לא מחמיאים , שורה תחתונה חברות הביטוח זכו בצדק למוניטין המפוקפק שלהם, לצערי גם אני זכיתי לטעום את התרגילים שלהם , אני הלכתי עד הסוף אחרי שניסו להלביש עלי רשלנות תורמת אחרי שרכב פגע בי בעמידה ברמזור אדום...:x

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סתם ככה בהתנדבות להיות פרקליטו של השטן?

אל תהפוך לי פה את חברות לקדושות מעונות.

שום חברת ביטוח עלי אדמות לא משלמת שום ביטוח שהיא לא חייבת, זה פשוט לא ב DNA שלהם.

על כל תיק שחברת ביטוח משלמת כשהיא לא צריכה לשלם (כאילו אעלק היה תיק כזה באלף שנה האחרונות), יש מאות אלפי תיקים שהיא צריכה על פי כל דין לשלם, ומסרבת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במידה ומשהו קנה אוטו ב 2 מיליון ש"ח

ביטח אותו בעוד 100+ אלף ש"ח ולא בדק שגובה הכיסוי מספיק גבוה,

נו מה יש להגיד, כנראה אידיוט.

כשדיברו פה על גובה הכיסוי שהוא לא כל סך האוטו דיברו לגבי ביטוח צד ג' של מישהו אחר, הכוונה היא שאם אתה עכשיו תגרום לטוטאל לוס לפרארי הביטוח שלך לא יכסה את כל עלות הפרארי ולכן אתה תהיה בבעיה רצינית, ולא בגלל שאתה אדיוט, אלא בגלל שאתה מאוד מקווה שלא תשמיד פרארי...

פורסם
סתם ככה בהתנדבות להיות פרקליטו של השטן?

אל תהפוך לי פה את חברות לקדושות מעונות.

שום חברת ביטוח עלי אדמות לא משלמת שום ביטוח שהיא לא חייבת, זה פשוט לא ב DNA שלהם.

על כל תיק שחברת ביטוח משלמת כשהיא לא צריכה לשלם (כאילו אעלק היה תיק כזה באלף שנה האחרונות), יש מאות אלפי תיקים שהיא צריכה על פי כל דין לשלם, ומסרבת.

אני שמעתי פעם ממקור ראשון ואמין על פיצוי שניתן במסגרת הביטוח המקיף. לא היתה שם הונאת ביטוח, פשוט חברת הביטוח החליטה לפצות במקרה הספציפי הנ"ל, שאני לא בטוח שהייתי מפצה באותו מקרה.

אלה מקרים נדירים (בטח לא "הרבה פעמים") אבל קיימים. לצערינו שומעים יותר ויותר על חברות שמתנערות מתשלום ללא סיבה מוצדקת.

פורסם

הרבה פעמים חברות הביטוח באות לקראת אנשים ומפצות גם כשלא מגיע להם

לי קרה דבר כזה. היה לי ביטוח מקיף + מערכת בסכום נאה. פרצו לרכב וגרמו נזק לפח ולשמשות, וגנבו את המערכת. פניתי לסוכן הביטוח, והיתה מין סחבת משונה, שבסופה פניתי ישירות לחברת הביטוח. הם לא הודו בכך בפה מלא, אבל השתמע מדבריהם ש:

1. סוכן הביטוח אמר לי שביטח אותי בסכום X, בפועל קנה מחברת הביטוח כיסוי עד 0.5X.
  2. חברת הביטוח תלך לקראתי ותחשיב לי כל מיני דברים שלא באמת קרו כדי לתת לי תשלום פחות או יותר מלא לפי מה שחשבתי שהיה לי.

לפי הבנתי, הם העדיפו שלא יהיה "סקנדל" ואנשים לא ידעו שסוכני הביטוח של חברה פלונית אינם אמינים.

כל הנ"ל קרה באנגליה.

דני

פורסם
לי קרה דבר כזה. היה לי ביטוח מקיף + מערכת בסכום נאה. פרצו לרכב וגרמו נזק לפח ולשמשות, וגנבו את המערכת. פניתי לסוכן הביטוח, והיתה מין סחבת משונה, שבסופה פניתי ישירות לחברת הביטוח. הם לא הודו בכך בפה מלא, אבל השתמע מדבריהם ש:
  1. סוכן הביטוח אמר לי שביטח אותי בסכום X, בפועל קנה מחברת הביטוח כיסוי עד 0.5X.
  2. חברת הביטוח תלך לקראתי ותחשיב לי כל מיני דברים שלא באמת קרו כדי לתת לי תשלום פחות או יותר מלא לפי מה שחשבתי שהיה לי.

לפי הבנתי, הם העדיפו שלא יהיה "סקנדל" ואנשים לא ידעו שסוכני הביטוח של חברה פלונית אינם אמינים.

כל הנ"ל קרה באנגליה.

דני

נהדר, אבל אנחנו בישראל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה לא מבין, זה היה ככה רק בגלל הנימוס הבריטי הידוע, בארץ כשהוא היה מתקשר, המוקדן היה טורק לו את הטלפון בפנים תוך כדי תיאורים גרפיים של מה ואיפה הוא יכול ללכת לעשות :roll:

בכלל, אני קצת מתקשה להאמין שאנשים בילתי תלויים סתם ככה מגנים פה על חברות ביטוח שידועות בזה שהן יוצאות מגדרן בכדי לא לשלם את מה שמגיע למבוטח עפ"י כל דין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נהדר, אבל אנחנו בישראל

מזכיר לי מקרה ששמעתי עליו מחבר, אבא שלו היה נהג משאית והחליט לבטח בחברה הכי זולה שמצא. בדיעבד הוא צטער על כך, יום אחד החליקה המשאית על קטע שמן והלכה טוטלוס ובנוסף הוא נפצע ונדרש לטיפולים פיזיוטרפיים. כשפנה לסוכן(מחברה מוכרת ולא עצמאי) שממנו רכש את הביטוח הוא אמר לו שהוא רכש ביטוח מחברה שנמצאת באוקראינה בכלל והיא פשטה רגל. עכשיו לך חפש מי ישלם על הנזק.

בגדול הוא איבד את פרנסתו(המשאית) ויותר חשוב גם בריאותו נפגעה.

מסקנה: לפעמים כשמשלמים זול בסוף משלמים ביוקר.

גם כאלו מקרים יש.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
רוב הסיכויים שהרכב הנ"ל כמו רוב הרכבים של האלפיון העליון רשום כרכב חברה

דאז תשלום המע"מ על הרכב וגם הוצאות הרכב בעצמם מנוכות במס.

במצב זה הגיוני שיהיה לו ביטוח מקיף כי זו הוצאה מוכרת.

אבל לפי מה שאני יודע רכב חברה רק אם הוא משאית מעל 4 טון אז כן תקבל החזר מע"מ וכל ההוצאוצ מסביב,

אבל אם רכב םפרטי בבעלות חברה, אתה יכול לקבל זיכוי מע"מ על חשבונית ליסינג תפעולי חודשי, ואולי הוצאות ביטוח..

צריך לבדוק את זה לעומק יותר עם יועצי המס.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...