Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להגיד לכם את האמת , אני יושב לי בבית , קורא את ההודעות האלו ופשוט נהנה !

ועם מה כדאי לי להתחיל ?

חבילת טישו תיהיה התחלה טובה, ככה לא תיהיה סכנת התחשמלות מהמקלדת, אם אין לך חבילת טישו כמו זו שחולקה במפגש הפורום האחרון פשוט תשתמש ב........קונדום.

:wink:

מעבר לזה אני בדעה שכל רכב (בין אם טויוטה, אלפא, ב.מ.וו או רנו) שיטופל בצורה טובה, טיפולים בזמן ותחזוקה מונעת במה שצריך- רכב כזה יתגמל את בעליו בראש שקט ואיכות נסיעה טובה לאורך שנים.

זה לא אומר שלא יהיו תקלות למרות הכל ומובן שככל שהרכב מזדקן יותר כך הוא חשוף יותר לחלקים שיחזירו נשמתם לבורא אבל כל עוד אתה מבין את זה על המשמעויות הכלכליות המשתמעות- לך עם מה שאתה אוהב.

מעבר לזה, לא יודע מה הגישה שלך לגבי רכישת רכבים שאינם חדשים, לעיתים שווה לעשות זאת, אתה קונה רכב שפעם היה יקר והיום נסחר במחיר נמוך בהרבה, משקיע יישור קו כמו שצריך ונהנה מרכב בריא ומהנה שכנראה משאיר לך בכיס עוד מספיק מרשרשים להתמודד עם תקלות שעלולות להתעורר בדרך.

כל הרכבים שרכשתי היו בני 8 שנים ומעלה, 2 מהם שירתו אותי נאמנה לאחר יישור קו שעשיתי להם, גם לאחר שנמכרו על ידי כשהם כבר בני 10 הם נסעו כמו רכב חדש לחלוטין וגם התנהגו ככאלה.

הרכב הנוכחי שלי (שלישי במספר) אמנם יחסית חדש אצלי, כחצי שנה, אבל בינתיים לטעמי הרכישה הטובה והמהנה ביותר שעשיתי, תכננתי להוציא כ-200-220k שקלים על רכב חדש יחסית (2009 וצפונה), סכום שבשקלול עם השנתון המבוקש היה מקנה לי משהו בין סדרה 5 רגילה 2011 או 328 חדשה, בסוף הלכתי על קשישה בת 10, כשהיתה חדשה עלתה פה כ-750k שקלים, אני קניתי אותה ב-75k שקלים, יישור הקו וצמיגים חדשים עיגלו ל-100k שקלים ואני נהנה מרכב שאומנם ישן אבל אוי כמה שהוא מפגר, ונותר בצד מספיק שוליים לבעיות שעלולות לצוץ (בתקווה שלא יצוצו).

תתחיל מבחירת תקציב, ואז תתחיל לבחון רכבים שנופלים בתקציב מכל קשת הדגמים והשנתונים, תחשב מי הרכב שנותן פשרה טובה ביותר של הנאה ומחיר סביר ולך על זה.

מצאת רכב שמור במיוחד? שווה לעשות את המאמץ ולשלם קצת יותר, יכול להיות שבמסגרת הטיפול הפדנטי בו טיפלו לו כבר בכל מיני מחלות שלעיתים יקר לטפל בהן והן הופכות לסוג של קוץ בתחת.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לתגובות אלו ציפיתי כשפרסמתי את הנושא .

יצא לי לדבר עם חבר היום ( שהוא פדנט רכבים לא קטן ) והוא המליץ ללכת על אלפא לא יקרה . בשביל ההרגשה .

יש לכם אולי המלצה בשבילי ? עם איזה אלפות אתם התחלתם ? ועם מה כדאי לי להתחיל ?

הכי נוחה בשבילך (בתחזוקה שוטפת וגם בהוצאות דלק) כבחירה באלפא ראשונה, תהייה כנראה 147 ידנית 1.6, המנוע ה"בסיסי" 105 כ"ס.

לעניין התחזוקה - כל פעם שמישהו מתעניין במוסכים לאלפא, אנחנו מפנים אותו לאחד מבין 5-6 מוסכים שמתמחים (אני לא מדבר כרגע על מוסכי יבואן) ומכירים את הרכב ואת העבודה. עצם זה, שיש מס' דיי מצומצם של מתמחים, מייקרת היכנשהו את האחזקה של המותג הזה (לעומת רכבים סטנדרטיים, כגון אפילו הג'טה שלי). עצם זה שאתה אינך יכול להכנס עם אלפא לכל מוסך (או לפחות לרובם, וחובבי אלפא לא יעשו זאת כמובן) - יכולה רק לייקר את האחזקה שלה, כי על ידע ומומחיות משלמים (וצריך להבין ולקבל את זה אם אתה מעוניין להחזיק רכב כזה).

alfa 156 2.5.

פורסם

לתגובות אלו ציפיתי כשפרסמתי את הנושא .

יצא לי לדבר עם חבר היום ( שהוא פדנט רכבים לא קטן ) והוא המליץ ללכת על אלפא לא יקרה . בשביל ההרגשה .

יש לכם אולי המלצה בשבילי ? עם איזה אלפות אתם התחלתם ? ועם מה כדאי לי להתחיל ?

מה התקציב שלך?

פורסם

הייתי בסרט שלך בשנת 2008,לאחר שהחזקתי פג'ו 307 במשך 7 שנים,דרך אגב גם היא סבלה ממוניטין אמינות רע בשוק אבל הוכיחה אמינות מופתית וממש נהניתי מהרכב,תמיד רציתי אלפא,ומשיחות פנים אל פנים עם בעלי אלפא הבנתי שהשד לא נורא כמו שמתארים.היום אני עם האלפא השנייה שלי כבר,אמנם שתיהין נקנו חדשות ולא משומשות,אני ממש נהנה רמת השרות במוסכים המורשים,ניסיתי רק שתיים מהם מצויינת,וכמובן שיש גם מוסכים מתמחים שהחברים כאן יוכלו להמליץ לך עליהים,חבר נדבק ממני ורכש 159 משומשת ונהנה מכל רגע,חבר נוסף בשלבי הדבקות סופיים וכנראה ירכוש מיטו משומשת בקרוב,כך שתפסיק להתחיל ריר ורכוש לעצמך איזו אלפא כי:"זה שאתה נושם,לא אומר שאתה חי"8)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

פשוט ידעתי שאם אני ארשום פה על האהבה שלי לאלפות , בסוף אני אקנה לי אחת !:-D

וכמו שרשמתם , אלפא 147 1.6 ידנית 100~120 כוח סוס , זאת האופציה האידאלית בשבילי כרגע.

רשמתם פה דברים שאני מאוד מסכים איתם . רכב שמטופל בצורה טובה ובקנאות , תמיד יהיה במצב מעולה.

ולכן אני חושב שלא תיהיה לי בעיה עם האלפא . אני נורא קנאי כשזה מגיע לרכבים!

אז בשעה טובה התחלתי כבר בחיפושים. ואני מקווה שבשבועות הקרובים אני ימצא לעצמי אחת !

אני כל כך מתרגש וממזמן לא הייתי מאושר ככה!

תודה לכם חברים על השיתוף שלכם !

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

חשוב מאד שתערוך מחקר מקדים ותקרא את כל מה שתצליח למצוא בפורום הזה ובפורום IAROC.

כמה שתדע יותר תוכל למקד את החיפוש ולתאם ציפיות.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חשוב מאד שתערוך מחקר מקדים ותקרא את כל מה שתצליח למצוא בפורום הזה ובפורום IAROC.

כמה שתדע יותר תוכל למקד את החיפוש ולתאם ציפיות.

בהצלחה.

תגובה מעניינת . לחפש דברים כמו מה ?

יש לך איך לכוון אותי ?

למה אני די סגור על 147 2002

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

• תוכן חדש...