Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש משאבת אוויר זולה לצמיגים שתנפח אותם כמו שצריך ואם יש סטייה אז שלא יעלה על 1.-1.5 PSI.

פשוט התחנת דלק ליד הבית שלי המשאבה שם כל הזמן גמורה ולשאר התחנות צריך לעשות סיבוב בעיר ואז הצמיגים מתחממים וסתם הניפוח לשווא וגם בפנצ'רייה אותו דבר, אין משהו 2 דקות ליד הבית, צריך סיבוב בעיר.

תודה!

פורסם

ניפוח צמיג חם פשוט תוסיף בממוצע עוד 10% להוראות היצרן.

לעניין, יש קומפרסור קטן שמתחבר למצת הרכב וקרוב משפחה מאוד מרוצה ממנו, עלה אני חושב סביבות ה 100-150, כנס לצמיגיה שאתה סומך עליה ותבקש המלצות שם, כנראה שתמצא גם בחנויות חלפים..

פורסם

ראיתי שיש משהו באוטו דיפו, אבל זה נראה לי יותר מדי.

אני מחפש משהו סביר אפילו מאיביי לא יותר מ50 שקל.

סתם שאלה, באוטו צריך 32 בכל הצמיגים, נניח ואני נוסע 5 ק"מ (מקסימום!) כמה צריך למלא?

פורסם

טוב תודה לך, אחכה אולי לעוד תגובות - אולי אנשים מכירים משאבות זולות ואמינות.

(שוב, אני מחפש משאבה ולא מד).

באתר של אוטו דיפו ראיתי קומפרסור ענק, נראה אמין ואיכותי אבל מגושם מדי ובטח יקר.

פורסם

ממליץ על משאבה רגלית מכנית - אמינה מאוד. יש לי כזאת של מישלין ואני מאוד מרוצה.

משאבות חשמליות זולות זה בדיחה - כל צמיג ינפח לך שעה. חשמלי, זול ואמין - כל זה ביחד לא יהיה, אתה צריך לבחור במקהר כזה שני תכונות שיותר חשובות לך.

בדוק בחנויות חלפים ואוטו דיפו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המשאבה היא פדלייה עם בוכנה. כדי להפעיל אותה צריך ללחוץ על פדליה.

ככה היא ניראית במצב סגור:

4298.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו פדל של גז באוטובוס. הפעולה פשוטה: יש קפיץ מרים את הפדל, אתה צריך ללחוץ על בפדל וזה לוחץ את הבוכנה ואז להרים את הרגל והפדל חוזר למעלה - ככה לעשות כמה עשרות עד מאות פעמים (תלוי אזה צמיג יש לך וכמה אויר צריך למלא). יש צינור שמתחבר לצמיג כמו כל משאבה רגילה. יש מד לחץ אויר גם.

אני לא זוכר כמה זה עלה לי, קניתי לפני מספר שנים. מעריך שלא יותר מ130ש"ח, אולי משהו כמו 90ש"ח. יש כל פעם מבצעים על דברים כאלו - בדוק בחנויות.

פורסם

אני משתמש בזה כמה שנים טובות וזה מספיק אמין בשבילי. כמה זה מדוייק אני לא יכול להגיד כי לא בדקתי, אבל לדעתי רמת בדיוק סבירה.

פורסם
וזה אמין?זאת אומרת, הוא ממלא מדוייק?שה32 באמת יהיה 32 ?וכמובן שאני מדבר על שהצמיגים קרים.

אני אקפוץ אולי לראות בהזדמנות באוטו דיפו או משהו. תודה.

אני מנפח במשאבה חשמלית שמתחברת למצת - הכי פשוטה שיש עלתה לי 50 שקל לפני מספר שנים. ומשתמש במד לחץ דיגיטלי פשוט אבל מדוייק.

מנפח ואחר כך מודד, ולפי המדידה מוריד אויר, מפסיק , או ממשיך לנפח

לנפח במשאבה רגלית נראה לי סיוט - כמה מאות דיוושים ? למי יש כח לזה ? וכמה זמן זה לוקח ? ומה תעשה אם הצמיג כמעט ריק ? תקפוץ שעה על המשאבה ? לא נראה לי מעשי, אולי מתאים לאופניים אבל לא לרכב.

• תוכן חדש...