Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב עמד בחניה ומישהו נכנס לי במראת צד נהג ועקר אותה (כמובן לא השאיר פרטים).

איך אני מפרק אותה?

ניסיתי להוציא את משולש הפלסטיק הפנימי, אבל הוא לא יצא.

פורסם

מראה חשמלית או רגילה ?

בדלת הפנימית תוציא את המשולש מפלסטיק (הוא מחובר עם קליפסים)

ושם תמצא 3 ברגים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

טוב, ננסה עוד פעם.

המראה חשמלית, היא עובדת.

מה שניזוק זה התושבת שמחזיקה אותה (נשברה) והכיסוי פלסטיק. אני אחפש בפירוקיות.

פורסם

רק בעדינות עם הפלסטיק המשולש, יש נטייה לשבירת הקליפסים,

נשבר לי כבר אחד (מזל שיש לי אחד ספייר :-D )

FRANCE

פורסם

FRANCE

פורסם

עדכון - מצאתי מראה בפירוקיה והחלפתי אותה.

אני מקווה שאף אחד לא יצטרך, אבל למקרה שכן אני ארשום פירוט של כל מה שעשיתי. זה תקף לקליאו דור 2 (98-05).

1. הוצאתי את המשולש הפנימי עם הידים בזהירות. התחלתי מלמעלה (צריך להפעיל קצת כח) ואחרי שהקליפס העליון יצא, עברתי לצדדים.

2. הוצאתי את הפלאג.

3. צריך לפתוח 3 ברגי כוכב. אחד מהם נמצא בצד ימין למשולש, מכוסה בכיסוי פלסטיק עגול. אני פתחתי את הברגים עם מפתח רצ'ט 5/16. במקביל חשוב להחזיק את המראה כדי שיהיה קל להוציא את הברגים והם לא יפלו לדלת וכדי שהמראה לא תיפול.

מרכיבים בחזרה בסדר ההפוך

לפני שהרכבתי את המראה התקינה, הייתי גם צריך להחליף בין הזכוכיות, כי הזכוכית שלה הייתה במצב גרוע. הכנסתי מברג שטוח ודחפתי מכל הצדדים את הזכוכית החוצה. היא מתפרקת ביחד עם פלסטיק שמחובר אליה מאחורה, מהפלסטיק צריך להוציא 2 פלאגים קטנים (אחראים על מפשיר אדים).

החלפתי גם את הכיסוי של בית המראה כי הרכב שממנו היא פורקה היה שונה מצבע הרכב שלי. אחרי שמוציאים את הזכוכית, יש בפנים 4 קליפסים, צריך להוציא אותם ובמקביל להעביר מברג שטוח בין חיפוי הפלסטיק לבית המראה.

• תוכן חדש...