Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגלה לידנו דרך המשפחה רנו מגאן 2004

עד אז היו לנו רק רכבים ידניים וזו ההעדפה העקרית שלנו

אחרי שנתיים דיי נמאס לנו מהציפצופים ונורות החיווי שמבקשות להתחבר למחשב כדי לדעת את מקור הבעיה

רוצים לחזור שוב לידנית, אבל לא צרפתית או אירופאית .

מחפשים רכב יפאני אמין וחסכוני נפח 1400 מינימום - צריכה לעלות עליות קטנות

שמנו לב גם שנפל מאוד המחיר שלה ביחס למחיר הקניה איבוד ערך גדול

התקציב שלנו - להוסיף 10K ~ כדי להחליף למשהו טוב בשנתון מתקדם ככל הניתן

לאיזה רכב יפני ידני מומלץ לעבור?

יש מקום לשקול החלפה במגרש מורשה, ולאיזה רכב ? או לפנות לשוק הפרטי?

תודה :roll:

פורסם

יונדאי גטס שנת 2007-2008.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יונדאי גטס שנת 2007-2008.

זה קוריאני

בתקציב הזה יש לכם טיויטה יאריס 2000-2006 מנועים 1300-1500 שנת 2000-2006 וסוזוקי אינגיס מנוע 1300 ועם קצת מזל 1500 גם כן עד 2006

פורסם
זה קוריאני

בתקציב הזה יש לכם טיויטה יאריס 2000-2006 מנועים 1300-1500 שנת 2000-2006 וסוזוקי אינגיס מנוע 1300 ועם קצת מזל 1500 גם כן עד 2006

אני מניח שהכוונה הייתה שהרכב יפגין אמינות.

הגטס מאוד אמינה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ההחלפה ממגאן לגטס זה כמו לומר לשחקן כדורגל שהוא יורד מליגת העל לליגה א'- הבטיחות של הגטס על הפנים לפחות עד שנתון 2008 הרכבים שרובם היו יוצאי ליסינג והשכרה,הגיעו עם כרית אוויר אחת וללא ABS.בדיעבד,אעפ"י שהיה לי רכב כזה 3 שנים,היום לא הייתי קונה בצחוק רכב כזה.

יפנית ידנית יהיה קשה מאוד למצוא בתקציב הזה (יש כאלו שאולי היו בבי"ס לנהיגה אבל לא מומלץ).

בכל זאת,אפשריות ריאליות הן אולי סובארו אימפרזה או ניו אייג'/הונדה סיוויק/סוזוקי ליאנה ידנית אפשר למצוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה חברים על התגובות :lol:

לפי מה שבדקנו וריחרחנו נראה שהכי מתאים טויוטה יאריס ספורט או משהו קרוב, או סוזוקי .

השאלה איפה והאם נמצא כזאת במצב טוב...

תודה

פורסם

ממליץ לחפש קיה ריו 2008, נופלת בערך בתקציב, רובן בוגרות ליסינג והשכרה וזה מוריד חזק מהמחיר.

השוק יחסית מוצף, זה משחק לטובתכם - יש רכבים עם ק"מ סביר לשנתון. הרכב אמין בטירוף.

• תוכן חדש...