Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר : מאזדה 3 2008. לצערי הרב אין ברכב מקום לרמקולים 6/9 אז אני נאלץ לצערי הרב להתסבך,

אדגיש לכם לפני שבעבר בכל רכב שהיה לי הסתפקתי ונהנתי מאוד מרמקולים 6/9, פעם של קנווד ופעם שהייתי ילד RESSOUND

אני אומר את זה כדי שתדעו מה הרמה המקובלת עליי לרמקולים ולסאונד. עכשיו אני מתלבט מה לעשות האם לדעתכם רמקולים 5/7 יספקו אותי? הייתי בגריז והוצא לי לקחת רמקולים של חברת אם בי קווארט ב 450. טענו שם שמורל טמפו זה לא סחורה משהו ושעדיף לי את זה, ברור שאין להם מורל ולכן הם מדברים ככה.. או שאם בי קווראט חברה טובה?

בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת אליכם כי אתם פה יותר מבינים ממני ולי יש הרגשה שמערבבים לי את הצורה שאני הולך לחנויות ולמתקינים ,שאני בא ואומר שהתקציב עד 500 ומציעים לי קומפוננטים עם הבטחות "שאם זה אני ארגיש באמת הבדל" ב800.

אני שואל אותכם שאלה פשוטה, האם יש טעם להתעסק עם הגבהות בשביל 6.5? כמה זה אמור לעלות? או שגם עם 5/7 אני אשמע סבבה?-- ושוב אני מזכיר לכם אני בלי מגבר ואני אוהב סאונד של 6/9 אז האידיאל שלי הוא ברמה הזאת.

אשמח לתשובות!

פורסם

במילים אחרות : אם יש לי אפשרות לקחת רמקול 5/7 טוב לאומת רמקול 6.5 , כמו למשל רוקפוקד P1653 שהוא 3WAY

ולהוסיף טבעת הגבהה והכל באותו מחיר כמו ה 5/7 מה עדיף לי לקחת?.

בבקשה תאשרו לי את ההודעה כבר מנהלים!!! זה די דחוף לי מסיבות אישיות של תקציב וכו' ,אשמח אם תפרסמו במהרה את הודעתי, תודה

פורסם

הקפצה

אגב אם יש לי אפשרות לעשות הגבהה ולקחתרמקול 6.5 שהוא 3WAY של רוקפורד זה עדיף לי על 5/7?

למשל מורל טמפו ראיתי ב470 ומצד שני ראיתי רוקפורד 6.5 p1653 שאם אני עושה הגבהה ב100 שח זה יצא לי פחות או יותר אותו מחיר

מה עדיף קיצר 5/7 או 6.5 אם יש לי אפשרות לאותו מחיר??..

תודה

פורסם

הקפצה

אגב אם יש לי אפשרות לעשות הגבהה וולקחתרמקול 6.5 שהוא 3WAY של רוקפורד זה עדיף לי על 5/7?

למשל מורל טמפו ראיתי ב470 ומצד שני ראיתי רוקפורד 6.5 שאם אני עושה הגבהה ב100 שח זהכי יצא לי פחות או יותר אותו מחיר

תודה

פורסם

אגב אם יש לי אפשרות לעשות הגבהה ולהקחת רמקול 6.5 שהוא 3WAY של רוקפורד זה עדיף לי על 5/7?

למשל מורל טמפו ראיתי ב470 ומצד שני ראיתי רוקפורד 6.5 שאם אני עושה הגבהה ב100 שח זהכי יצא לי פחות או יותר אותו מחיר

תודה

פורסם

מה עדיף אם יש לי אפשרות לעשות הגבהה ולקחת רמקול 6.5 שהוא 3WAY של רוקפורד זה עדיף לי על 5/7?

למשל מורל טמפו ראיתי ב470 ומצד שני ראיתי רוקפורד 6.5 שאם אני עושה הגבהה ב100 שח זהכי יצא לי פחות או יותר אותו מחיר, הרוקפורד אגב דגם :P1653

מה עדיף לסיכום, 5/7 או 6.5 אם יש לי אפשרות לאותו מחיר??..

תודה

פורסם

אני לא חושב שההבדל בין גודל הרמקולים הוא קריטי, אם הית מתלבט בין 6/9 זה משהו אחר.

לי ברכב יש 5/7 של מורל מאחורה ואני מבסוט עד השמיים :-D

פורסם

שאני יבין , מדובר בסט קומפוננט או רמקולים למגש אחורי?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...