Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר ה WAY, מבטא את מספר האלמנטים שיש על הרמקול.

לדוגמא, 2 WAY, משמע, וופר, וטויטר.

3WAY, סוג של מיד, טויטר וופר.

4 WAY , מיד טוויטרים וופר.

בכל אופן, לאוזן הישראלית זה נשמע , יותר אלמנטים, יותר סאונד, יותר טוב.

אז לא, המצב הוא לא כזה והרמקולים האלה בדרך כלל ברמות מאוד נמוכות בשביל למשוך את תצומת ליבם של הלקוחות חסרי הניסיון,

הכי טוב זה מה שנשמע לך הכי טוב, ומה שעדיף למערכת ללא סאב, זה רמקול עם באס חזק שנשמע לך טוב :)

אני מנסה לרמוז שאתה קובע, כי זאת האוזן שלך ,והרכב שלך, וכו וכו,

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא מדוייק, מספר הWAY אמור לבטא את מספר תדרי החיתוך. למשל לפני משהו כמו 7 שנים היה לי 6X9 של קנווד שהורכב מוופר, מיד ושני טוויטרים ולמרות שכביכול יש עליו 4 אלמנטים עדיין הוא נחשב 3-WAY.

אני לא יודע מה חברות רושמות היום, מעניין אם ה6X9 5WAY של פיוניר למשל באמת כולל 5 אלמנטים שונים.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקנות את הפיוניר 6X9 400W יש לו באס עמוק ורצחני מומלץ בחום! יש לי אותם בלי סאב ובלי מגבר(בינתיים) ואני מאוד נהנה מהם...

פורסם
לא מדוייק, מספר הWAY אמור לבטא את מספר תדרי החיתוך. למשל לפני משהו כמו 7 שנים היה לי 6X9 של קנווד שהורכב מוופר, מיד ושני טוויטרים ולמרות שכביכול יש עליו 4 אלמנטים עדיין הוא נחשב 3-WAY.

אני לא יודע מה חברות רושמות היום, מעניין אם ה6X9 5WAY של פיוניר למשל באמת כולל 5 אלמנטים שונים.

לפי מיטב ידיעתי , כיום, זוג טויטרים - אלמנט כפול

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי מיטב ידיעתי , כיום, זוג טויטרים - אלמנט כפול

אם שני טוויטרים מחוברים על אותה היציאה בקרוס , הם עדיין נחשבים ל 1 WAY

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

בגלל שזה קאליפורניה בום ? הכללות אה .... הבנתי

מה בנוגע לזה:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^356,normal_sales

שני טוויטרים שונים ?

לכל אחד תחימה משלו ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא, אין פה חוקיות..

החוקיות היחידה שאני יכול להשים לב אליה, שסדרות גבוהות של חברות, באות כתור 2 WAY,

ולא 10WAY,

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...