Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כשקניתי את ה 407 לפני שנה, הייתי בטוח שאני ייסע לא יותר מ 7000 ק"מ בשנה, ועכשיו אחרי שנה התברר שעשיתי 20,000 ק"מ.

הצריכת דלק של הרכב בתוך העיר גבוהה מאוד, ואת רוב הקילומטרז אני נוסע בתוך העיר.

חשבתי להחליף לסופר מיני, שנתון יותר מתקדם, ה 407 שנת 2008 דגם st עם 92,000 ק"מ על השעון.

אני מחפש סופר מיני בשנתון יותר מתקדם, שאני לא אצטרך להוסיף כסף כדי לרכוש אותה, שתהיה משמעותית יותר חסכונית בדלק, (עדיפות לידני) ושתוכל לסחוב פעם ב.. בסופי שבוע 2 מבוגרים, בוסטר, ו 2 כסאות תינוק.

בסה"כ חמישה נוסעים.

חשבתי לכיוון הגרנדה פונטו 2010.

האם הרכב אמין, וישרת את המטרה?

האם יש לכם עוד רעיונות?

פורסם

מה עם להסב את מה שיש לך לגז?

א)יחסוך לך את הטרחה בלמכור את הרכב

ב)ואם אתה מרוצה ממה שיש לך עכשיו,רק אסור להחנות בחניונים סגורים

ג)פיז'ו לא ידועה בדיוק בסחירות שלה,אבל רכב טוב תמיד ימצא קונה

פורסם

להכניס בוסטר ושני כסאות תינוק בסופר מיני? מה עם רוחב מושב? בטיחות לילדים? מקום לציוד (עגלה/אופניים/וכו..). תחשוב שוב.

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך בתוך העיר אז כדאי לך לשקול רכב היברידי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תחפש רנו מגאן DCI (טורבו דיזל ידנית).

היא חסכונית מאוד, מרוחת מספיק, נוחה, בטיחותית.

אולי תצא עם עודף...

הבעיה שצריך לחפש בסבלנות - אין הרבה רכבי דיזל שמורים.

מי שיש לו סבלנות, בסוף מוצא.

סופר מיני לא יתאימו למה שאתה צריך בגלל ריבוי מושבי בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסיבוב הכספי של כל מהלך החלפת המכונית יעלה לך הרבה יותר מכל מה שאולי תחסוך בדלק אלא אם כן (בהקצנה כמובן) אתה עובר מסילבראדו לסופר מיני חשמלית, תשקול שוב את כל כדאיות המהלך, מה גם שאין לך סיכוי להכניס בפונטו את כל מה שציינת. יצא שגם תפסיד כסף וגם נוחות. תישאר עם הפיז'ו, עדיף.

• תוכן חדש...