Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tapatalk עכשיו בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי לשמחתי עדכון לאייפון שבו tapatalk בחינם, התוכנה הרבה יותר נוחה מהחינמית, תהנו :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אסף תחשוב על זה כך, לקוחות משלמים כמונו אפשרו את השדרוג והחינום של האפליקציה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה, הורדתי.

יש שניים אחד TAPTALK והשני TAPTALK 2 מה ההבדל בניהם ? (מלבד זה שהשני עולה כסף כמובן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא חינם ולא בטיח. זאת בטא שביום מן הימים תעבור שדרוג ותפסיק להיות חינמית.

כדי שזה לא יקרה הם מציאים לרכוש את התוכנה במחיר מבצע של 99 סנט.

פורסם

אבל את השדרוג צריך לבצע ידנית נכון?

ז״א שאני יכול להשאר עם הבטא המצוינת הזאת תמיד

פורסם

לא יודע למה אתם מתלוננים על האפליקציה החינמית. אני משתמש בה עכשיו ואין לי טענות.

תודה למי שסיפר!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מישהו יודע איך מצטטים הודעה בtapatalk הגירסה החדשה

אני לא מצליח בישנה זה היה קל לעשות

אני לא מוצא את זה בחדש

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם
מישהו יודע איך מצטטים הודעה בtapatalk הגירסה החדשה

אני לא מצליח בישנה זה היה קל לעשות

אני לא מוצא את זה בחדש

תודה

אתה מסמן את ההודעה ולוחץ על הציטוט למעלה בצד ימין

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היא הייתה חינמית גם לתקופה קצרה לפני 3-4 חודשים בערך.

אחרי שבועיים היא דרשה שדרוג גרסה (לא נפתחה ללא שדרוג) - כמובן שהשדרוג הוביל לדרישת תשלום... :mad2:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המפתח מריץ קטעים די משונים עם האפליקציה הזו. לחדי העין, עד מלפני שבועיים לערך היתה גם Tapatalk HD (עליה נדרש תשלום) בנוסף ל Tapatalk 4 שהיתה בבטא ו Tapatalk 2 (שאלו ששילמו עליה האמינו שישודרגו חינם ל TT4 תצא מהבטא). כעת נראה ש Tapatalk HD ירדה מהפרק והפכה ל Tapatalk 4.

פורסם

שפורסמה היום במחיר מבצע 1$ למשתמשי האנדרואיד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כבר שבוע לערך TT4 מוצעת במחיר הזה (מודה, לא עמדתי בפיתוי ; פחות מ 4 ש"ח).

מיד עם היציאה מהבטא היא תומחרה במחיר מלא לאיזה יומיים, אך התגובות הזועמות של בעלי TT2 ככל הנראה עודדו אותו לצאת במבצע "השקה" במחיר של 1$.

פורסם

גרסה 2 היא הישנה לטלפונים. HD היא גרסה של טבלטים ובגרסה 4 HD עשו איחוד שאותה הגרסה תתאים גם לטלפונים וגם לטבלטים.

הבעיה עכשיו בפורום שצריך לעדכן כמה דברים כדי שתהיה אפשרות לקבל התראות בגרסה 4.

אני קיבלתי טאג VIP באפליקציה, עד עכשיו לא הבנתי מה זה נותן ולמה כולם רוצים את זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...