Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחי הקטן יש יונדאי I20 2012.

יש לנו "בצד" מגבר יחסית טוב (נדמה לי) -crunch pzi 550.5 700 wattt,

וזוג רמקולים אחוריים של פיוניר - ts-a6980s.

אני רוצה להפתיע אותו ליומולדת שלו ולהרכיב לו אותם ביונדאי.

ביררתי בחנות די מוכרת להתקנות סטריאו לרכב בנתניה,

מי שדיברתי איתו החריג אמר שצריך לראות את הרכב על מנת לקבל הצעה קונקרטית.

ובכל זאת, הוא אמר שבגלל שהקונסולה והמערכת מקוריות של יונדאי - יש צורך לרכוש מתאם מסויים.

הוא דיבר על סכומים סביב ה 800 שח!!.

נשמע לי הזוי ויקר,

האם באמת יש צורך במתאם ליונדאי והאם התקנת מגבר וחיבור 2 או 4 רמקולים אמור להיות כל כך יקר?

מדובר סה"כ על עבודה ו 4~5 חוטים.

תודה מראש,

שגיא

פורסם

המתאם הזה נקרא מנחת.

אתה חייב אותו כי אין לך במערכת במובנית יציאות להגברה.

מחירים של מנחתים טובים נעים מ600 ש"ח ומעלה. 800 זה מחיר סביר תלוי לאיזה מנחת.

תבדוק ביד שתיים אולי תמצא. רק לפני שבוע היה מנחת של אודיסון למכירה בפורום ב200 ש"ח, אבל נקנה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

היי

מנחת איכותי של חברת רוקפורד עולה 189 ש"ח, אם אתה מתקין על המגבר רק זוג רמקולים ? אתה צריך רק מנחת אחד.

רק לא הבנתי .מנחת +התקנה לוח עץ וחיווט 800 ש"ח ? אם כן מחיר סבבה . מקווה שגם ההתקנה טובה :-).

מקווה שעזרתי .

פורסם

מנחת טוב ב189 שח??

אפילו של רוקפורד זה לא משנה, לדעתי בסכום כזה הוא יהיה כמו כל זבל סיני אחר שיהיו רעשים ברקע או כל דבר אחר.

האיכות קול של המערכות המובנות ברכב הם על הפנים, אז אם כבר בן אדם מחליט לשפר משהו אז במינימום שבמינימום צריך להשקיע באמת במנחת טוב שלא יהיו הפרעות ורעשים וכל מיני דברים אחרים. זה שרשום עליו רוקפורד זה לא אומר שהוא טוב. גם לי היה כבל של סטינגר ואחרי שנה וחצי אחד הערוצים כל הזמן התנתק.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

היי dim4ik007 ידידי

אתה צודק חלקית. המפעל של רוקפורד נמצא בסין ,כמו רוב המותגים בעולם. נכון שהמנחת שהדגשתי הוא מנחת פשוט (אבל עושה טוב את העבודה מניסיון, בהתאמה לתקציב של הלקוח) והוא לא זבל סיני כמו שציינת. גם 2 סדרות של מורל מיוצרות בסין לידיעתך הכללית.

והערה בונה: בחור שרוצה התקנת מגבר רמקולים חיווט ומנחת ב800 ש"ח .. איך אתה מציע לו מנחת במאות רבות של שקלים ?

יש לי מנחתים מתכוננים באיכות מעולה בסכומים שציינת. אבל זה לא מתאים למבקש העצה חברנו sagyr.

או שלא הבנתי נכון ?

פורסם

ידוע שהכל מיוצר בסין, עוד מעט גם אנשים ייצרו שם חח, אבל אתה יודע בדיוק למה התכוונתי כשאמרתי "זבל סיני".

התכוונתי לאותם חברות שלא מוכרות בעולם, ומפוצצים באינטרנט ופה בישראל במיוחד שאפילו אם היה עולה 10 ש"ח זה היה בזבוז כסף.

דבר שני בנוגע למנחת, קודם כל לא דובר פה על תקציב, אז לא יודע איך הגעת לזה שהתקציב נמוך, הבחור לא ציין כלום.

בגלל זה הצאתי לחפש ביד שנייה כי מנחת חייב להיות איכותי, עדיף לו לקנות משהו ב200 יד שנייה ואיכותי מאשר באותו מחיר חדש ושלא יעשה את העבודה.

אולי באמת הרוקפורד שאמרת הוא טוב, יכול להיות, אבל מחירים במדינתנו הגונבת מיסים על כל שטות אמורים להיות בהתאם.

ומשהו איכותי ב189 ש"ח אמור להיות חשוד, לפחות כך אני רואה זאת בעיניי.

ולדעתי אתה לא קורא פשוט טוב את השרשורים, הבחור רצה להתקין מגבר ורמקולים (לא ציין תקציב, שוב מציין), והמתקין אמר לו את המחיר שציינת.

פורסם

תודה למגיבים, נתתם לי קצת פרופורציות.

אני אתייעץ עם שני בעלי מקצוע ואחליט על התקציב תוך כדי.

תודה רבה.

• תוכן חדש...