Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו טסים לירח דבש בתאילנד ומכיוון שאנחנו הולכים לשהות הרבה בים החלטתי לקנות מצלמה עמידה למים בשביל היתרונות הברורים ועל הדרך שאוכל להיכנס איתה למים ולא לדאוג לתיק שעל החוף.

ואז קלטתי שיש כמעט באותו מחיר גם מצלמות סטילס לדוגמא - Panasonic Lumix DMC-TS4 וגם מצלמות וידאו - Panasonic HX-WA3.

מצלמת וידאו אין לנו, אבל מצלמות דיגיטליות יש כמה וגם DSLR, למרות זאת אני עדיין לא בטוח שתספיק לנו מצלמת וידאו, ואני לא מצליח למצוא ביקורת ברשת על יכולות הסטילס של מצלמת הוידאו למקרה שנרצה להצטלם מתחת למים וכאלה.

מישהו מכיר,שמע,ראה?

תודה ולילה טוב,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

איזה DSLR יש לך?

יש DSLRיות שבנויות לעבודה בתנאים כאלו ולא ממש רגישות ללחות, אבק ושאר בעיות כאלו ואחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Nikon D80

דיי סקפטי לגביי יכולות המים שלה, מה גם שאין לה אופציה לוידאו.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

כלל אצבע - ברוב המקרים יכולות הסטילס של מצלמות וידאו יהיו גרועות הרבה יותר מיכולות הוידאו של מצלמות סטילס. הבחירה תלויה במה חשוב לכם יותר, ועם מה יותר נוח להסתובב ולתפעל.

אני נוטה לכיוון מצלמת הסטילס, מה גם שמנסיון של חבר עם מצלמה דומה של אולימפוס (לא זוכר דגם מדויק) - הן קשוחות לאללה ועמידות בטירוף, והתוצאות לא רעות יחסית לקומפקטיות אחרות עם נתונים דומים (אבל - נחותות משמעותית מ-DSLR או קומפקטיות רציניות יותר).

שקול אולי מארז חסין מים לסלולרי, לטובת צילום בגיחות מזדמנות מתחת למים, בהנחה שיש איתכם גם מצלמת סטילס טובה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שקול מצלמת אקסטרים כמו זאת שסיקרתי לאחרונה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=492985

תיתן לך ערך מוסף בצילומים שלא חשבת שאפשריים בכלל עד היום. סתם דוגמה - אם תעשו באנג'י, תוכל להרכיב אותה על הראש.

בנסיעה על הטוסטוס - על הקסדה, וכו'.

היא מצלמת גם סטילס, באיכות מספקת (ברור שלא כמו DSLR או קומפקטית, אבל לא רע בכלל, עד 11MP). חפש דוגמיות ברשת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ראיתי היום צילומי סטילס שהגיעו מgo pro מעולים

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

D80 לא עמידה במיוחד, כלומר יש לה רמת עמידות סבירה אך היא לא מיועדת לזה.

יש לי את הD90, וגם היא לא מוגדרת בתור מצלמה כזאת.

אם כך עליך לרכוש מצלמה קומפקטית מוגנת ומתאימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שקול מצלמת אקסטרים כמו זאת שסיקרתי לאחרונה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=492985

תיתן לך ערך מוסף בצילומים שלא חשבת שאפשריים בכלל עד היום. סתם דוגמה - אם תעשו באנג'י, תוכל להרכיב אותה על הראש.

בנסיעה על הטוסטוס - על הקסדה, וכו'.

היא מצלמת גם סטילס, באיכות מספקת (ברור שלא כמו DSLR או קומפקטית, אבל לא רע בכלל, עד 11MP). חפש דוגמיות ברשת.

זו מצלמה שבמקרה שלי (נטול האקסטרים) יש בה רק חסרונות, היא לא נוחה לצילום מכיוון שאין לה אחיזה נוחה - לאף אחת ממצלמות האקסטרים, לחלקן אין מסך ונתונים נמוכים משמעותית והמצלמות שציינתי, ובנוסף מצלמות האקסטרים יקרות יותר..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אמנם ברשותי מצלמת אקסטרים שאני מאוד מרוצה ממנה אך גם אני בדעה שמצלמת אקסטרים לא מתאימה למי שלא יכול להינות מהיתרונות שלה.

אחד היתרונות הגדולים של מצלמת אקסטרים הוא שהיא עמידה לכל פגעי מזג האויר ועמידה למכות קיצוניות (כמו נפילה מגובה).

יתרון נוסף במצלמה שלי (קונטור) הוא שניתן לכוון את זווית העדשה כך שניתן להדביק את המצלמה בכל זוית שארצה - שימושי במיוחד בהדבקה על הקסדה שאינה ישרה.

מצד שני יש לה חסרונות רבים כמו העובדה שבחלקן אכן אין מסך, אין זום וכו'.

לשימושים שלי (רוכב אופנוע), מצלמת האקסטרים שלי היא אידיאלית.

לא יודע אם הייתי נוסע איתה ומצלם את החופשה בתאילנד למשל.

פורסם

go pro ללא ספק.

ב400$ זה הדור ה3 של המצלמה מהדגם הטוב ביותר

hero 3- הדור החדש ביותר

black- הדגם הטוב ביותר

איכות מעולה של וידאו ושל סטילס, בנוסף מגיע עם שלט ששולט על הגדרות המצלמה.

יש דגמים מצויינים גם שמשמעותית יותר זולים

http://gopro.com/hd-hero3-cameras

בקישור שצירפתי יש את שלושת הדגמים של הדור בחדש ביותר.

את הדור השני (hero 2) אני מכיר ומשתמש והוא גם מצויין בעצמו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
go pro ללא ספק.

ב400$ זה הדור ה3 של המצלמה מהדגם הטוב ביותר

hero 3- הדור החדש ביותר

black- הדגם הטוב ביותר

איכות מעולה של וידאו ושל סטילס, בנוסף מגיע עם שלט ששולט על הגדרות המצלמה.

יש דגמים מצויינים גם שמשמעותית יותר זולים

http://gopro.com/hd-hero3-cameras

בקישור שצירפתי יש את שלושת הדגמים של הדור בחדש ביותר.

את הדור השני (hero 2) אני מכיר ומשתמש והוא גם מצויין בעצמו.

כפי שציינתי, מצלמות אקסטרים לא רלוונטיות.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
אמנם ברשותי מצלמת אקסטרים שאני מאוד מרוצה ממנה אך גם אני בדעה שמצלמת אקסטרים לא מתאימה למי שלא יכול להינות מהיתרונות שלה.

אחד היתרונות הגדולים של מצלמת אקסטרים הוא שהיא עמידה לכל פגעי מזג האויר ועמידה למכות קיצוניות (כמו נפילה מגובה).

יתרון נוסף במצלמה שלי (קונטור) הוא שניתן לכוון את זווית העדשה כך שניתן להדביק את המצלמה בכל זוית שארצה - שימושי במיוחד בהדבקה על הקסדה שאינה ישרה.

מצד שני יש לה חסרונות רבים כמו העובדה שבחלקן אכן אין מסך, אין זום וכו'.

לשימושים שלי (רוכב אופנוע), מצלמת האקסטרים שלי היא אידיאלית.

לא יודע אם הייתי נוסע איתה ומצלם את החופשה בתאילנד למשל.

התכוונתי לקחת אותה כמצלמה משנית, לא כמצלמה ראשית. הוא אמר שיש לו גם DSLR.

הייתי משתמש בדריפט כמצלמה לקחת למקומות 'עויינים' כמו ים, חול, וכו'.

לדריפט שהצעתי יש מסך, אבל זה גם לא מאד קריטי כי מספיק לכוון אותה 'בערך', בגלל המבנה המאורך שלה הכיוון הכללי

מספיק טוב יחד עם העדשה הרחבה מובטח שתקבל את המטרה בפריים.

אנשים אומרים לעצמם 'זאת מצלמת אקסטרים' ואני לא עושה אקסטרים, אבל יש לה הרבה שימושים יומיומיים שאנשים לא חושבים

עליהם בכלל, רק כשיש לך כזאת אתה מתחיל למצוא לה כל מיני שימושים יצירתיים.

סתם לדוגמה - היום לקחתי את האחייניות שלי לסיבוב בקרטינג פעם ראשונה. זה משהו שכולם עושים - ולרוב האנשים אין תעוד של

זה בזמן נסיעה. שמתי את המצלמה על הקסדה ויש להן אחלה סרטון להראות לחברים ולהורים :)

נוסעים בתאילנד על טוסטוס ברחבי האי ? שמים על הקסדה, מצלמים וידאו או סטילס אוטומטי כל כמה שניות.

נכנסים לים, המצלמה בכיס מוכנה לצילום מתחת ומעל המים (משנרקלים ? צלמו). יש עוד ועוד ואין קשר לאקסטרים בהכרח.

והמחיר שלה לא גבוה בהרבה ביחס למצלמת פוקט עמידה למים, וזול ממצלמת וידאו.

לא משכנע אף אחד - אבל שווה לפתוח את הראש קצת.

Drift-HD-LCD-Screen.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלטתי להזמין את הוידאו בסוף - Panasonic HX-WA3, נעדכן בהמשך.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...