Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה ג'אז יש שניה אוטוטו שנתיים על הכביש, וצריך לקחת אותה לעשות טסט. אני מחפש מקום מומלץ באזור חיפה / קריות ועלויות צפויות של הסיפור פחות או יותר (מימי עוד לא לקחתי רכב לטסט, הרכבים הקודמים שלי היו ליסינג :oops: )

ושאלה נוספת - עוד מעט גם ככה הוא יצטרך טיפול 45,000 (כרגע יש לו 43,000Km). האם מומלץ לעשות טסט אחרי הטיפול, לפניו או שזה בכלל לא משנה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אני עושה את הטסט כבר שנים רבות ב"טסט קאר" בנשר (בין הכניסה ליוניברס-קלאב לצומת אלוני). התהליך אורך דקות אחדות. לפני כשבועיים העברתי שם שתי מכוניות בלי שום בעיה. האגרה אחידה בכל מכון טסטים - דומני שלרכב פרטי מ דובר בקצת פחות מ-100 ש"ח.

אם אתה רוצה לעשות טסט מוקדם בבוקר גש ל"בחן" מול משרד הרישוי במפרץ, בשעה 06:00 הם כבר גמרו להעביר כמה מכוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לטסט קאר בנשר לא הייתי הולך. הייתי שם פעם אחת בדיוק, ובאותה הפעם התיישב אצלי אחד הבוחנים ברכב ואמר שנמצאו ליקויים ברכב, ושאני אביא לו 100 ש"ח כדי שיעבירו אותי :x

פורסם

חחחחח

חזק!!

אני פעם באתי לשם עם פנסים מושחרים והבוחן אמר לי ״תבוא עוד שעתיים, יש לנו פה בדיוק ביקורת אני לא אוכל להעביר אותך ככה״

פורסם
אני לטסט קאר בנשר לא הייתי הולך. הייתי שם פעם אחת בדיוק, ובאותה הפעם התיישב אצלי אחד הבוחנים ברכב ואמר שנמצאו ליקויים ברכב, ושאני אביא לו 100 ש"ח כדי שיעבירו אותי :x

ממש פשע לנהוג ברכב לא תקין !!!!!

שוחד הינה גם עבירה פלילית !!!

טסט לרכב נועד לאתר תקלות ברכב ולחייב את הנהג לבצע את התיקונים

כל ניסיון לא לבצע את התיקונים מעלה את הסיכונים להיות מעורב בתאונה של המשתמשים האחרים בכביש, ממש מקומם ההתנהגות הנפשעת של הבוחנים והנהגים השותפים להעלמת תקלות ברכב.

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...