Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

חודש שעבר קיבלתי סחורה בשווי מסוים המכס החליט שהסחורה שווה כפול,לא עזרו ההוכחות לשווי המקורי המכס נשאר בעמדתו,שחררתי את המטען בחוסר ברירה והגשתי ערעור במחלקת תביעות של המכס .

נציין שהתביעה התקבלה ולמרות שאמורה להסגר לאחר 10 ימי עסקים לאחר חודש עדיין היא לא ממש זזה.

פה רק מתחיל הסיפור ,מאז אותו יום המכס עוצר לבדיקה 100 אחוז מהמטענים שאני מייבא ללא שום חשיבות לסוג המטען

חלקם נכנסים לסטטוס של מעוכבים עוד לפני שהגיעו לארץ. בנוסף לזה המכס בכל פריט מנסה להנפיץ סיווגים שלא קשורים בכלל למציאות .

אולי אני פרנואיד ,אבל נראה לי שמישהו במכס לא אוהב אותי במיוחד :lol: ,השאלה היא האם משהו נתקל במצב דומה ויכול לאשר את ההרגשה שלי ואם כן איך בכלל פוטרים מצב כזה

פורסם

אולי העובדה שאני לא מוכן לשלם כפול ללא סיבה עצבנה מישהו שם,פשוט מאפיה

השאלה איך פותרים את זה? נציב תלונות הציבור,בית משפט ...

פורסם

ידידנו במכס עובדים שעות נוספות.....

600 סמארטפונים יקרים הוברחו בדואר ונתפסו ע''י המכס

עובדי מכס מרכז תפסו בשבוע האחרון כ- 600 טלפונים ניידים חכמים מהדגמים החדשים ביותר, בהם טלפונים מסוג: אייפון 5, סמסונג גאלקסי 3 ו-4 החדיש, תואמי אנדרואיד למיניהם ועוד, במסגרת מבצע שני שנערך על ידי המכס בבית המיון בדואר חבילות תל אביב.

המכשירים יובאו בעיקר על ידי תושבי תל אביב וערי הדרום בחבילות דואר רשום מארה"ב, אנגליה ובעיקר - ממדינות מזרח אסיה דוגמה סין, הונג קונג וסינגפור ואותרו על פי שיטת פרופיילינג ייחודית. בהצהרות הייבוא נרשמו הצהרות ערך כוזבות של 30-120 דולר, בעוד ערכם האמתי מגיע עד ל-700-800 דולר. בנוסף, על חלק מהחבילות אף הוצהר כי הן מכילות 'מתנות', 'מצלמות' ו-מכשירי MP3 ולא טלפונים חכמים.

מרשות המסים נמסר כי מנהלי מכס מרכז על כל יחידותיו מייחסים חשיבות עליונה למיגור תופעה זו של ניסיונות יבוא של סמארטפונים תוך מתן הצהרות כוזבות ומתוך מטרה להתחמק מתשלום מיסי אמת, ומתכוונים להילחם בתופעה זו בכל האמצעים העומדים לרשותם ובכל עת.

פורסם
כ- 600 טלפונים ניידים חכמים מהדגמים החדשים ביותר, בהם טלפונים מסוג: אייפון 5, סמסונג גאלקסי 3 ו-4 החדיש, תואמי אנדרואיד למיניהם ועוד,

חחח- הרגו אותי מצחוק- תיראו בתמונה שהם סיפקו שמדובר ב90% מכשירים סיניים פשוטים ב500 ש"ח בממוצע+ קצת חיקויים של S3/S4 וכו'.

%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D7.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
זה פשוט מרגיז שבמקום לחפש כנופיות שמבריחות סמים, המכס מתעסק עם אזרחים פרטיים שקנו טלפון סיני ב100 דולר

כעת כשיש להם שיטות זיהוי מיוחדות למכשירי סמארטפון

הם פנויים לעבוד על שיטות לזיהוי סמים.

• תוכן חדש...