Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלושה כללים -

א. לא עולה על אוטובוס שמוזנח חיצונית ; זה די מובן מאליו שהמזגן בו לא מתפקד. נ*דיין בצל בינתיים, עדיף.

ב. אם יש יותר מקו אחד בתחנה המביא אותי לאותו היעד, אני ממתין לקו ה"עוקב", שבד"כ יגיע ריק בהשוואה לראשון.

ג. אוזניות in-ear עם איטום מרעשי סביבה, בכדי להמנע מכל אותם מזוהמים שחייבים לשתף את הסובבים אותם בלהיט הישן של יוסי עדן.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נושא הריחות תופס משקל כבד בקו אוטובוס בו אני נוסעת מידי יום, עצה ממני: בשם את עצמך לפני העלייה לאוטובוס. :biglaugh:

לא להתבשם - אנשים פשוט צריכים להתקלח. עם סבון. ושמפו. ולהחליף לבגדים נקיים.

פורסם
מפני שיבה תקום. מכירים את המדבקה הזו מעל המושב הקדמי? זה אומר לתת למבוגרים לשבת. אני בכוונה מתרגם כי יש לי חשש שבני הנוער כלל לא מבינים את הניסוח. משום מה התקבעה תפיסה לפיה הכלל תופס רק למושבים הקדמיים ביותר, בעוד שלפחות לגבי - הוא תופס לכלל האוטובוס. ולא רק שיבה, כל מי שהעמידה תהיה לו יותר קשה מאשר לי.

מסכים, גם היום שגילי נושק ליובל שנים, אני קם כדי לפנות את מקומי לזקנים, למישהו עם נניח יד שבורה, או להורה עם תינוק על זרועתיו וכדו'.

ואני אף אטרח לקרוא להם ממרחק של כמה מושבים כדי שיבוא למקומי.

צרם לי מאוד לראות כיצד יכולה אישה לעמוד כחצי שעה נסיעה ולהתטלטל (לגלוש )

בעוד הבחור היושב לידה בוחר להעמיד פני ישן בכדי להמנע מקשר עין עמה,

או סתם מתעלם באלגנטיות.

תסביר לי, למה אני צריך לפנות את מקומי לאישה, יש לה זוג רגלים בדיוק כמו שלי וגם זוג ידיים. או ששיויון זה דבר חד צדדי ומתבקש רק מתי שנוח.

פורסם

אני הייתי נוסע בקווים שמתל אביב לראשון ודווקא שם מתרחשת תופעה נדירה. יש מקום אחד ולאף אחד לא נעים להיות זה שיתפוס אותו.

אחותי גם סיפרה לי שנהג שהסיע אותה ביקש מחבורת ילדים שהשמיעו מזרחית בקול "לכבות את הזבל הזה" (בציטוט מדויק)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מגעיל צפוף דוחה, סבתות בוכריות עם סלים, זקנים עם ריח של פה בלי שיניים וריח זיעה של שדות בצל בארקנסו, אני לא אשכח את היום בו נסעתי לבקעה לא היה מקום באוטובוס ועלתה סבתא רוסיה שלא ידעה עברית ושמה לי על מדי הא' והנשק עופות קרים בשקית כדי שאקום אחרי שישנתי את שנת הישרים שלי :shock:

התחב"צ בארץ מזעזע, אין גם תגבור מספיק של אוטובוסים בבוקר, נסעתי במשך שנה אקדמית שלמה לאונ' ת"א, וזה פשוט היה כל יום חוויית הסנפת בתי שחי, או ריחות של ישנתי 90 שנה עם הבגדים האלה בסרקופג ובאתי לביטוח לאומי בשיא החורף שכל החלונות באוטובוס סגורים, ילדים שהולכים מכות, המקום היחיד שהיה לי באוטובוס זה על המסגרת האדומה של המטף ליד הדלת האחורית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כשהסתובבתי עם גבס על היד עד לא מזמן בחנתי את מוסר פינוי המקומות. מעולם לא ביקשתי לשבת, ואכן היו מקרים בהם עמדתי. אבל נתקלתי מהצד השני גם בהרבה מקרים של פינוי מקום. יודעים מי היו המפנים העיקריים? נשים מבוגרות, כאלה שאני קם עבורן בלי לחשוב פעמיים. מנחשים מי כמעט לא טרח לקום? נכון, בני התשחורת שאפם תקוע בתוך מסך הסמארטפון.

לנושא הריחות, זה בהחלט לא נעים. אבל צריך לזכור מי האוכלוסיה שמסתמכת על תחבורה ציבורית. לא אצל כולם הגיינה יומיומית היא עניין פעוט. זה מרגיז, מסריח, ובעיקר מעורר רחמים. הסתכלו טוב ומסביב ואמרו תודה שלכם יש את היכולת והרצון לדאוג להגיינה, במקום לכעוס על מי שגורלו לא שפר עליו.

אמנם כשאני יוצא מהבית ועולה על האוטובוס הראשון אני מריח כמו בן אדם שרק יצא מהבית, אבל יש ימים שהאוטובוס האחרון בו אני נוסע הוא אחרי שעות עבודה מאומצות בחוץ. אני לא רק מסריח אלא גם מלוכלך. אני קצת מתבייש בעצמי אז, ובד"כ דוחף עצמי לחלקו האחורי של האוטובוס.

לא אשכח את יום הסידורים הכי מופרע שהיה לי לא מזמן, בו נסעתי ב-7 אוטובוסים בתחומי ת"א בתוך כמה שעות. כל נסיעה הסתיימה בהליכה אל היעד, ואז הליכה לאוטובוס הבא. למי שחייו עוברים עליו מהמזגן בבית למזגן באוטו למזגן במשרד אזכיר - יש אוגוסט בחוץ. אין מה לעשות, הזעתי נהר.

בקיצור, לפני ששופטים את האחר, עצרו רגע, גדלו סובלנות, וזכרו שכולם שווים על האוטובוס. אם אתם חושבים שאתם שווים יותר - קנו אוטו או סעו במונית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בגלל זה אני תמיד לוקח מגבת בתיק+ ספרי גוף.

פותר לפחות חלקית את העניין הזה לפני העליה לאוטובוס.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כשהייתי נוסע בתח"צ בתור חייל כמעט ואף פעם לא הייתי יושב (חוץ מאשר נסיעות לאילת ששם שילמתי מחיר מלא על כרטיס נסיעה ושם הכרטיס גם עם מושב ממוספר).

באוטובוסים עירוניים אף פעם לא טרחתי בכלל לשבת, בבין-עירוניים לא נסעתי בקווים עמוסים בד"כ, וכשהם היו עמוסים עמדתי, נראה לי כבוד מינימלי ממישהו בגילאי ה-20 לאנשים יותר מבוגרים (גם אם זה מישהו "רק בן 30").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נוסעי התח"צ מייצגים בצורה נאמנה את הציבור הישראלי.

אין מה לצפות להתנהגות של קהל קונצרטים מכאלה שרואים התנהגות של בהמות באופן יום יומי ברחוב, בבית, בבית הספר, בשכונה ובכל מקום.

חוסר חינוך (להבדיל מידע, שעיקרו שינון) הוא רעה חולה בכל חלקי החברה (שילוב של הורים שלא איכפת להם/לא יודעים משהו אחר ובתי ספר/גנים שמפחדים להתמודד, או שאין להם את הגיבוי/כלים לכך) ומה שאתם רואים באוטובוס הוא רק מדגם מייצג.

פורסם

לפני כמה שנים עליתי לאוטובוס עירוני בתל אביב, הלכתי ישירות לחלק האחורי כי היה שם דיי פנוי והתיישבתי במושב האחרון לפני החמישיה שיש בסוף

תחנה אחרי זה עלו שני emo ואיך שהתיישבו החלה לבקוע מוזיקה צורמת מהפלאפון שלהם.

בנימוס הסתובבתי וביקשתי להנמיך טיפה לרמה שלא צורמת

קיבלתי מהם פרצוף emo (מה אתה רוצה??) ולא ממש התיחסו לבקשתי

זוכרים שהיה פעם סוני אריקסון ווקמן?

zzsonyericssonw600.jpg?isImage=1

זה מה שהיה לי, היה לו וואחד עוצמה בספיקר כמו של מסיבת טבע

אז שמתי RATM ואת הטלפון ממש כמעת הדבקתי להם בפרצוץ :twisted: :twisted:

נתתי להם מבט של:

images?q=tbn:ANd9GcTqCP7zwF0-NGloHyi4VTMYRb_Yp_T7aFbUj-2y5EQpkp5BfzbA

אז האמו בת קמה, ועברה לצד השני של האמו בן ואז שניהם עברו עוד מושב לכיוון הפינה וסגרו את המסיבה.

למי שלא יודע ה מה זה emo, זה המגעילים שנראים ככה:

[pictures.4ever.eu]%20emo%20couple,%20kiss,%20love%20144010.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

emo זה לא היען האוסטרלית הזאת? ההגדרה המשפטית לבני הנוער בתמונה שהעלת היא faggots.

זה כמו בת'רד על המוזיקה ממכוניות. לאף אחד לא אכפת בשיט מסביבתו. אם זה כיף לו כנראה שזה מתאים לכולם.

תרבות ה"אני" המ#ורבנת הזאת.

אני בעד שהכרטיסן יוריד אנשים כאלה מהאוטובוס.

בעניין התיק על הכיסא השני, הנה "טריק" ששמעתי מאיזה מטומטם אחד בצבא-

עולים לאוטובוס עם בקבוק מים קטן ושופכים אותו על המושב שליד. את כל מי שיבוא לשבת לידכם מזהירים שזה רטוב.

אישית, כשהייתי יוצא הביתה עם תיק גם קטן הייתי שם אותו על המושב שלידי רק אם הוא נשאר פנוי אחרי שכולם עלו והתיישבו בכל תחנה שהאוטובוס עוצר הייתי שם אותו עלי ומפנה את המושב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מסכים, גם היום שגילי נושק ליובל שנים, אני קם כדי לפנות את מקומי לזקנים, למישהו עם נניח יד שבורה, או להורה עם תינוק על זרועתיו וכדו'.

ואני אף אטרח לקרוא להם ממרחק של כמה מושבים כדי שיבוא למקומי.

יפה מאוד. ככה צריך.

תסביר לי, למה אני צריך לפנות את מקומי לאישה, יש לה זוג רגלים בדיוק כמו שלי וגם זוג ידיים. או ששיויון זה דבר חד צדדי ומתבקש רק מתי שנוח.

בדיוק!

אני שואל את זה כבר כמה שנים!

קרה לי פעם שמישהי עם תינוק צעקה עלי על זה שאני לא קם.

היא אמרה שאני ילד חצוף (הייתי בן 20) ושאסור לי לשבת אלא אם יש לי איזושהי בעיה רפואית., כי היא אישה וצריכה לשבת.

הסתכלתי עליה באדישות, משכתי את המכנס למעלה והראיתי לה את הגבס על כל הרגל. אז פשוט שמתי לה פרצוף של "יאללה, תתחפפי מפה".

שיהיה ברור שאני אתן את המושב שלי למישהו שצריך אותו יותר ממני אבל אני לא אקום בשביל מישהי רק כי היא אישה. אם לי אין זכות לשבת באוטובוס, היא צריכה לוותר על זכות מסוימת. אני הייתי לוקח ממנה את הזכות לקבל אי פעם פרחים מגבר.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=3IOGswh38sA&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3IOGswh38sA&has_verified=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כבר בEMO עסיקנן :lol:

ושכחתם להזכיר את את עצם העובדה שהכי מעצבן באוטובוס זה הזמן שלוקח לו לנסוע? יש לי תחנה מתחת לבית אבל הבעיה שהזמן שלוקח לי ללכת ברגל עד מרכז העיר כמעט שווה לזמן הנסיעה באוטובוס. ויש תחנה כל איזה 400-500 מטר. למה? למה אי אפשר לפרוס את התחנות ככה שיהיה אפשר לזוז קצת בין לבין?

אגב, אני בתור נהג נותן גם לאוטובוסים שרוצים לצאת מהמפרץ ולהשתלב בכביש זכות קדימה. מאיזה שהיא סיבה לא ברורה רוב האנשים שאני רואה בכביש, לא נוהגים כמוני. חבל! (והרי זה לא שנאי ישאר מאחורי האוטובוס הרבה זמן, עוד 500 מטר יש לו עוד תחנה...)

פורסם

נצלש: אתם מדברים על אדיבות. אמנם אני חונכתי לקום גם כשאדם בן 40 עולה לאוטובוס (הייתי חוטף פצצה מאמא אם לא הייתי קם :?:lol: ). מה עם אדיבות הנהגים?

מקרה מהיום: נהג חצוף מושך לי את הרב-קו מהיד ואומר לי שהוא לא טעון (יש לי חופשי חודשי) ושאני צריך לרכוש כרטיסיה. כמעט הורדתי לו פצצה לפני שהוא החזיר לי את הרב-קו ואמר לי "טוב טוב, כנס".

מקרה מיום שישי: האוטובוס עמוס ומלא עד אפס מקום. אני עומד בין שתי נשים (אחת בת 200 ועוד אחת בת 20/21). הנהג נוסע כמו חיה רעה (90 בירידה לכיוון מעלה אדומים). לאורך כל הדרך הוא נותן ברקסים של מפגר שמנסה לרצוח אנשים, אנשים נפלו אחד על השני וחלקם היו ברי מזל ותפסו בעמודים. לבקשת כמה נוסעים לקבלת פרטיו סירב. הוא השכיל לומר לי "לי יש רישיון ולא לך כשתנהג אתה תיסע איך שבא לך". היה לי חשק עז להכניס לו פצצה לעין. אבל ידעתי שאם אעשה זאת, לא נגיע שלמים הביתה (כל הנוסעים).

הזקנים עומדים ומפתחים flying stabilities והנערים ישובים במקומותיהם עם מוזיקה רועמת של מטאל/רוק כבד/אלק' באוזניים. הנהגים פשוט זבל. המיץ של הזבל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...