Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טאבלט לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: 1200 +-

מחפש טאבלט לאחים הקטנים שלי (7,4) משהו פשוט עם איכות טובה שיהיה אפשר להתקין משחקים חדשים

למה יש כל כך הרבה דגמים, מה הכי טוב לילדים? מכל החברות - אפל, סמסונג בעדיפות. שמעתי על מכשירים מיוחדים לילדים אבל אני רוצה את הרגילים כמו אייפדים.

שכחתי לציין שאני חייב לקחת מכשיר יד ראשונה. קניתי מצלמה בחנות מחשבים ולא הייתי מרוצה ממנה אז החזרתי, ועכשיו נשאר הזיכוי וחשבתי להשקיע את הכסף במשחק.

פורסם

שכחתי לציין שאני חייב לקחת מכשיר יד ראשונה. קניתי מצלמה בחנות מחשבים ולא הייתי מרוצה ממנה אז החזרתי, ועכשיו נשאר הזיכוי וחשבתי להשקיע את הכסף במשחק.

פורסם

זה תקציב גדול. אני קניתי זה עתה נקסוס 7 משומש ב 120 דולר, נראה ומרגיש חדש לגמרי. בתקציב שלך נכנס גם חדש לגמרי ישירות מגוגל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בתור אחד שעובד ברשת גדולה של אלקטרוניקה ומוכר לפחות 10 כאלה ביום - תובנות:

- 7" קטן מאוד ואם זה רק למשחקים של הילדים אז חבל לקנות משהו יקר כמו אסוס או hp. קנה משהו זול ב400₪ שיחזיק חצי שנה ואז תחליף אותו. או שתקנה שתיים כאלה מראש ותהיה שקט.

- אם תרחיב את התקציב תקנה 10" שיחזיק יפה ויוכל לשמש גם מבוגרים בשמחה.

- 1200 שקל זה הרבה יותר מידי כסף לטאבלט 7". חבל על הכסף! בהנחה שזה רק למשחקים של הילדים.

- אם תוסיף עוד כמה מאות תוכל לקנות לפטופ קטן (11.3",13" או 14" דגם ישן) שיחזיק עוד יותר זמן, יהיה יותר שימושי, וישמש גם אותך.

דוגמאות ליצרנים שאליהם לא להתקרב בחיים (מניסיון, חוזרים לתיקון בלי סוף): TEAC, MAG, AGFA, AKAI

דוגמאות ליצרנים בינוניים וזולים:

Silver line, COBY (הכי מומלץ בקטגוריה), Que

פורסם

כל החברות הזולות שציינת הן חברות מדבקה (אולי COBY לא חברת מדבקה אבל כל השאר כמעט בוודאות חברות מדבקה).

אני לא רואה הרבה הבדל בין טאבלט מבית Silver Line או טאבלט של Agfa photo.

אני רכשתי לא מזמן טאבלט Acer B1-A71 ב400 ש"ח באופיס דיפו (היה צריך לרכוש ציוד משרדי בעלות 199 ש"ח), מחיר רגיל בסביבות 600 ש"ח, יש מצב שהמבצע עדיין קיים (לפני שבוע בערך הוא היה עדיין בתוקף). ממליץ בחום ביחס לדרישות שציינת.

ההבדל בין 5 אינץ' של מכשיר כמו הGalaxy Note לבין 7 אינץ' של טאבלט ממוצע מורגש, הטאבלט גדול בצורה משמעותית ונוח לשימוש, לעומת טאבלטי 10 אינץ' אשר לא רק שיהיו יקרים יותר אלא גם יהיו כבדים יותר (לילד זה יותר משמעותי מאשר מה שזה יהיה עבורך).

לגבי חברות מדבקה, היה לי בעבר טאבלט של Agfa Photo אשר נרכש בקרביץ במחיר גבוה של 880 ש"ח (בתקופה שטאבלטים קטנים לא היו פופולריים והמתחרה היחיד שלו היה הSamsung Galaxy P1000 אשר עלה פי שתיים. המכשיר שרד יפה שנתיים, איכות המגע ירדה כבר אחרי כמה חודשים אבל בסך הכל עדיין אפשר להשתמש במכשיר למרות שנכון למחירים של היום הוא לא שווה יותר מ100-150 ש"ח.

פורסם

יש את הנובו 2 של איינול שנמכר באתר שלהם ב200$.

10 אינצ' אם מעבד 4 ליבות מספיק למשחקים פשוטים פלוס :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אני חושב שדווקא שווה לך לשים עוד קצת שקלים על מותג.

בכל מקרה האסוס MEMO שהזכרתי מקודם עולה החל מ-600 ש"ח - לפי דעתי הזול ביותר למותג כמו אסוס.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=843207

בארה"ב תוכל למצוא אותו בקצת יותר מ-100$

http://www.amazon.com/ASUS-MeMO-ME172V-A1-GR-7-0-Inch-Tablet/dp/B00BDS25VA

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לדעתי האישית לילדים בגילאים האלה עדיף 7", גם המשקל יותר נמוך וגם הידיים שלהם קטנות וזה לא יהיה להם נוח עם 10".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...