Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יגיד לך את האמת לי באוטו היה דבר דומה, ובהשארה שהצבע של האוטו שלך הוא צבע מיים ולא טיינר,

אז יש הרבה צבעים שיכולים לעשות לך בקבוקון צבע לפי הקוד צבע של האוטו, לי גם יש באוטו שלי והוא בצבע כסף ועשיתי

כמה נקודות צבע וזה נראה מעולה אבל לדעתי עדיף טיפה פוליש בקטנה ואז נקודות צבע

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

השאלה היא איך מבצעים את התיקון (צבע זה לא בעיה להשיג) - פשוט שמים טיפת צבע והיא ממלאת לבד את האזור הפגוע? האם צובעים בעט עד שיש גובה ומראה אחיד?

באיזה פורמט לרכוש את הצבע, זו למעשה השאלה - עט, פחית, משהו אחר?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
השאלה היא איך מבצעים את התיקון (צבע זה לא בעיה להשיג) - פשוט שמים טיפת צבע והיא ממלאת לבד את האזור הפגוע? האם צובעים בעט עד שיש גובה ומראה אחיד?

באיזה פורמט לרכוש את הצבע, זו למעשה השאלה - עט, פחית, משהו אחר?

אני יגיד לך מה, תשיג את הצבע לא בעט זה לא הכי מומלץ

אתה צריך להשיג מהצבעי בקבוקון שממש נראה כמו בקבוקון של טיפקס כמו שהיה בבית ספר

ואז אתה שם את הנקודת צבע הכי מדויק שאתה יכול (עדיף להשתמש באיזה משהו דק וקשה ולשים עליו טיפת צבע ולמלא את הנקודה בדיוק מירבי)

ואז הנקודה מתמלאת ומחכים קצת שהצבע יתייבש כמו צריך וזהו :)

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

רכוש בקבוקון צבע ולא עט.הצטייד ב: מברשת קטנה ועדינה,מקלוני צמר גפן קטנים ואיכותיים,מסיר לק ופוליש לסיום.

תצטרך לצבוע בכמה שכבות עד לקבלת מראה אחיד. אם נוצרת נקודה שחורגת ממפלס הצבע זה לא נורא! חכה כמה דקות עד שתתקשה (לא יותר מדי) ואז תסיר את הבליטה בעזרת כרטיס פלסטיק כלשהו (נניח חבר מועדון) שעטוף במטלית ללא סיבים (כמו של ניקוי משקפיים) כך יתקבלו פני שטח אחידים. את הצבע שנמרח בצדדים תנקה עם מסיר לק. בהצלחה עם "המזראטי"

פורסם

גם אני צריך לעשות כמה תיקוני צבע (בדומה לאצלך ) .

אני כבר רכשתי מטופקולור :

ספריי צבע + כוסית

מברשת קטנה

לקה

מחר בבוקר אני אנסה לתקן ונראה את התוצאה :) .

פורסם

חברים תודה רבה, ארד מהעט ואבצע לפי הנחיותיכם.

בשורות טובות לכולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הממ, זו השיטה שאני מתכוון ליישם. מעניין מאיזה מרחק אפשר לראות את ה"פצע" אחרי הצביעה. האם פוליש לאחר הצביעה מעלים לחלוטין את הנקודה?

Winston S. Churchill -

פורסם
הממ, זו השיטה שאני מתכוון ליישם. מעניין מאיזה מרחק אפשר לראות את ה"פצע" אחרי הצביעה. האם פוליש לאחר הצביעה מעלים לחלוטין את הנקודה?

ללא ספק אם מישהו יסתכל על זה הוא ישים לב, אין נוסחת פלא לצבע שפתאום ממלאת את הקילוף, תיהיה באותו גובה ואותו מרקם, בעיקר לא כשצובעים עם מברשת או עט כלשהוא.

זה בהחלט יקל על המראה של הרכב וישלים אותו ועדיף מאשר כתם שחור, אבל אם אתה קורא לה מזראטי, אז כנראה שמגיע לה יותר.

פורסם
תראה איזה תיקון מושלם:

http://www.youtube.com/watch?v=11_1xVqehwE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה מיוחד כאן?

בסוף זה צבע ומברשת.

נהג מתחיל, מהיכרותי איתך, עזוב את זה כך או לך לבעל מקצוע. פתרונות ביתיים לרוב נראים פחות טוב מלהשאיר את המכה, תראה מה קרה לידידנו בן עם ערכה כזו.

פורסם
רכוש בקבוקון צבע ולא עט.הצטייד ב: מברשת קטנה ועדינה,מקלוני צמר גפן קטנים ואיכותיים,מסיר לק ופוליש לסיום.

תצטרך לצבוע בכמה שכבות עד לקבלת מראה אחיד. אם נוצרת נקודה שחורגת ממפלס הצבע זה לא נורא! חכה כמה דקות עד שתתקשה (לא יותר מדי) ואז תסיר את הבליטה בעזרת כרטיס פלסטיק כלשהו (נניח חבר מועדון) שעטוף במטלית ללא סיבים (כמו של ניקוי משקפיים) כך יתקבלו פני שטח אחידים. את הצבע שנמרח בצדדים תנקה עם מסיר לק. בהצלחה עם "המזראטי"

+1 !

לא שאלתי את אותה השאלה,אבל התגובה שלך הוסיפה כמה פריטים לרשימה שלי ובגלל זה בעצם קיים הפורום.

אגב, לצבע שהגיע אלי מ paints4u יש באמת ריח של לק.

מה שאני לוקח מהתגובה שלך זה שאני צריך לרכוש מסיר לק וללכת לחנות איפור לחפש מברשת דקה ועדינה.

גם השיטה של הכרטיס עם מטלית ללא סיבים נרשמה :) שהייתי משתמש בה ליישור של מגיני מסך לפלאפון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

עט, אבל עדיין יראו שקע כי אתה לא ממלא את החור ולא מחליק אותו ולא מטשטש יחד עם הסביבה.

אתה רוצה שלא יראו כלום - פחח.

• תוכן חדש...