Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאלקסי S3 נתקע לי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר נתקע הרבה בימים האחרונים, רק ריסטרט או הוצאה של הסוללה פותרת את הבעיה, אני עם מכשיר מניו-יורק שקניתי באוגוסט שעבר ככה שכל החרא של סלקום ושות' לא מותקן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני עם אותה בעיה בידיוק. עשיתי שחזור להגדרות יצרן שפתר את הבעיה לכמה ימים אך הבעיה חוזרת על עצמה. כמו כן המכשיר שלי נקנה בפולין. הבעיה אולי זה הרום של המכשיר וצריך להחליף רום, או שאין מנוס וחייבים לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה?

פורסם

יש בעייה חמורה וידועה בשם מוות פתאומי. חפש בגוגל על כך. יש סיכוי קטן אך קיים שאתה חווה סימפטום לבעייה. אני מאוד מקווה שזה לא המקרה שלך.

פורסם

לא כ''כ הבנתי את הקישור .

SDS יכול להיות לאחר שנה של שימוש רציף ?!

אולי זה לאגים וכאלה כתוצאה מהמון שימוש?

אני עם 4.1.2 שהפלאפון עצמו הציע לשדרג, ללא רום\ROOT

פורסם

קראתי, לפי הבדיקה שם, הפלאפון כן נדלק לי. כנראה של מדובר בSDS.

אבל במה כן ? אני אובד עצות.. יכול להיות הפלאפון לאחר שנה של שימוש [אינטנסיבי למען האמת] פשוט מלא בזבל ? [לא חובר למחשב מעולם :) ]

פורסם
בדוק ששטח האחסון (גם הפנימי וגם כרטיס ה-SD) שלך לא התמלא. בד"כ, באיזור ה-85% מתחילה איטיות ותקיעות.

המכשיר הוא 16GB.

מה שנותן בערך 11.5 ג'יגה אחסון.

מתוכם נשארו פנויים 500 MB.

אתה אומר שזה הזמן לקנות SD חיצוני ?

• תוכן חדש...