Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף 2 צמיגים - טויוטה קורולה שנת 2000 (רכב של אמא שלי ).

כיוון שמעולם לא עשתה כיוון פרונט אשמח להמלצה על פנצריה שגם עושה כיוון פרונט באיזור חדרה.

הצמיגים במידה 185/65 R14

תודה

פורסם

לגבי פנצ'ריה עם כיוון פרונט-יש לך את "סופר פרונט" באזור התעשייה מול השער של "אליאנס".

פנצ'ריה שאני ממליץ עליה וקניתי בה את הצמיגים לרכב שלי (אך אין בה כיוון פרונט) בחדרה-בכביש 65 מאחורי תחנת הדלק "דיזול".

לגבי מכון פרונט-יש לך את "מגה פרונט" באזור התעשייה (בחור צרפתי ששמו ז'אק אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה אני ממליץ לך לבצע סקר שוק באזור (ועדיף בטלפון).

פורסם

בחדרה אין מישהו על רמה באופן מובהק וכל השאר נחותים.

מכולם לא התרשמתי למרות שקנינו משם, בסך הכל אתה נכנס לפנצ'רייה ומבקש להזמין צמיג איכותי, בודק שיש אחריות וזהו.

לא מצאתי באף מקום פנצ'רייה שלא דוחפת זבל סיני קודם כל.

המקום היחיד שדווקא נראה טוב, יש כיוון פרונט והעסק בכלל מוסך כללי כולל צמיגים זה ליד שופרסל, שערי חדרה שם.

ובבקשה, תעשה טובה, לקורולה הזו מגיעה צמיגים איכותיים כמו האוטו, שים איזה גרמני או יפני ב300-400 שקל ותהיה שקט.

למרות כבר חודש ומשהו אני מחפש צמיגים איכותיים גרמניים למידה הזו ופשוט אין, מחכים ומחכים "שיגיע מהנמל".

פורסם

תודה על ההמלצות .

דיברתי עם סופר פרונט - יש להם צמיגי דנלופ במלאי 315 ש"ח ליחידה - נראה לי סביר.

לגבי כיוון פרונט - הם לא יכולים לתת עלות כי זה יכול להשתנות ..:shock:

פורסם

לדאנלופ יש הרבה דגמים. אם אתה שואל איזה דגם ועונים לך "דאנלופ" - תדלג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם

מצטרף להמלצה על סופר פרונט.

מה שתעשה - רק לא הפנצ'רייה בזאב הוכברג. הכניסו שם לחבר צמיגי SuiXuiVchai או משהו כזה במחיר יותר גבוהה מGoodyear. אין בושה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גורדון בכניסה מביאליק מול השופרסל,גם פנצריה וגם מכון פרונט ברמה טובה,עשיתי אצלו פעמיים פרונט,והוא עשה עבודה יפה וטובה.

פורסם

^ לא קנינו מהם, אבל התרשמתי לטובה (לא היה להם צמיגים שרצינו במלאי), זה גם מוסך כללי, מה שנדיר למצוא(שמעורבב ביחד עם פנצ'רייה\פרונטים וכל הקשור לצמיגים).

ממליץ על הפנצ'רייה ליד תחנת דלק דיזול. (אמא שלי קנתה\קונה משם שנים).

אבל באיזור חדרה הצמיגים יקרים.

פורסם

תודה לכולם

קניתי מסופר-פרונט (ניסיתי גם את גורדון אבל הם לא ענו לטלפון והבא בתור היה סופר-פרונט).

תיאמתי בטלפון (בכל זאת אני מגיע מהוד השרון ) ושאלתי אם יש Danlop ec20 , הפקידה אמרה שיש וסגרנו על 315 לצמיג.

הגעתי בבוקר עם אמא שלי (גרה בחדרה) וברור שהדגם המדובר לא היה

- היה רק SP460 שזה צמיג סיני תחת המותג dunlop - לא הסכמתי .

הבחור האחראי שם בשם ינון הבין שתיאמתי מראש ולכן מייד הציע לי צמיג אחר Goodyear EfficientGrip באותו מחיר !

בדקתי את תאריך היצור והצמיג היה בין חודשיים וחצי !

לאחר שהוחלפו זוג הצמיגים נגשנו לבדיקת פרונט - נמצאו סטייות בסרן הקידמי והאחורי - כיוון מלא ונפרדתי מעוד 250 ש"ח .

סה"כ אני חושב שקיבלתי שרות טוב מאוד ובמחירים טובים מאוד - יצאתי בהרגשה טובה .

פורסם

תתחדש!

כל מה שעשית, עשית בשכל.

טוב שקנית goodyear efficient grip ולא dunlop sp490.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...