Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה של הפיוניר- הפרש המחירים גדול בין הארץ לחו"ל, ולכן כיול בארץ (במידה וניתן לעשות זאת) יהיה משתלם.

בנושא הקלריון- הפרש המחירים השקלי לא יהיה שווה את העניין לדעתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני גם מאוד אהבתי את הפיוניר, בכל מקרה כל מכשיר שתקנה מאלה שהועלו בשרשור יהיה ה"חולייה החזקה" במערכת שלך שהיא כולה בסיסית מאוד.

אופציה נוספת שהייתי שוקל היא אקליפס 7200 ביד שנייה שהוא מכשיר מעולה.

אגב לדעתי יהיה קצת קשה להגיע למוסיקה עוטפת ואיכותית כפי שהגדרת את זה עם 6*9 וטמפו, ברור שיהיה שיפור מסויים אבל שלא תצפה לתוצאה של מערכת היי-אנד. צעד נוסף נחוץ לא פחות הוא להוסיף סאב למערכת (אני גם הייתי מוציא את ה6*9).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני לא אומר שזה מצדיק או לא, אבל האקליפס נמכר בתור חדש בהרבה יותר מהפיוניר. סתם נקודה למחשבה.

פורסם

אם אתה משווה בין מחירים של חדשים תשווה את מחיר הפיוניר כחדש בארץ (3.7, זו ההצעה שקיבלתי לפני שקניתי בחו"ל), ואל תשכח שאתה משווה בין מכשיר בין כמה שנים טובות למכשיר חדש, עם כמה שהבלאי אפסי במכשירים הללו.

SCANSPEAK

פורסם

אני בזמנו בחרתי באקליפס משומש על פני פיוניר חדש, לא יצא לי לשמוע את שניהם על אותו סט אפ אבל אני מצטער על הקנייה שלי. גם אני ובני הסכמנו בזמנו שהמכשיר הזה באיכות מעולה ושכניראה משהו בפריאאוט הגבוה שלו נותן לו להשמע נקי וטוב. אני יכול להגיד שבהחלפה של אחד על אחד הוא היה נשמע טוב יותר מה9887 .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

בני, האקליפס היה נמכר בארץ בערך ב- 3500 ש"ח, בעוד הפיוניר דאז היה נמכר ב- 2300 ש"ח, והקלריון בהתאמה כ 1500.

התייחסתי למחירים כחדשים, זה לא נותן יותר מדי להגיד שהמחיר של מרצדס משומשת אפשר להביא מאזדה חדשה, ועם זאת, אם להביע את נימתי האישית, אריק צודק, פיוניר או קלריון חדשים בסביבות ה 1500 ש"ח זו עסקה מעולה לדעתי.

פורסם

האיקליפס 7200 והפיוניר p8 החדש מכשירים שונים למטרות שונות.

האיקליפס נועד לאיכות שמע גבוהה ומתאים במיוחד לסט כמו הסופרימו.

יחסית לשנתון שלו הוא עמוס בטכנולוגיה וגם נותן איכות שמע מעולה.

אבל היכולת שלו בכיוונים נמוכה.

זאת הסיבה שהחלפתי אותו בפיוניר p99.

לעומתו הפיוניר p8 החדש מאוד עדכני עם תוספות רבות ויכולת כיוון כמעט כמו של פרוססור שעלותו בנפרד כמה אלפים.

ואת ההבדל באיכות אתה בטוח לא תרגיש עד שתחליף לסט קדמי בעלות של כמה אלפים טובים, לא כולל מגבר איכותי.

אז עד שלא קנית סט קומפוננט ומגבר בעלות של 10 אלף אני לא יכול לחשוב על מכשיר טוב יותר מהפיוניר p8 החדש.

במיוחד במחיר שאפשר להזמין אותו מחו״ל..

יוני מהצפון הגיע לפני כמה שנים לתוצאה מדהימה עם הפיוניר p8 הקודם.

ויחסית אלמנטים (רמקולים) ברמה בינונית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

+1 , זו גם דעתי, בכל מקרה כל אחד מהhu האלה יהיה כמה רמות מעל כל המערכת שלך.

פורסם

תודה שוב על ההמלצות.

שאלה קטנה- האם חשיבות 24bit הינה מכרעת?

בעיון באתר קלריון ובקטלוג שלהם, לא מצוין שדגם cz702A הינו בעל 24bit, לעומתו דגם מקביל בארה"ב cz702 (ללא ה-A) כן מצוין.

האם יש לדבר משמעות?

פורסם

החלטתי להזמין את הפיוניר 80rps מאנגליה כדי להימנע מכיול תדרים ברדיו.

ישנן שתי אופציות:

- קנייה מאמזון UK דרך ספק לא מורשה פיוניר Mopodo. הבנתי שגם אחריות דרך אמזון אינה של היצרן ומוגדרת כ-

'bought out warranty'.

במקרה זה אשתמש בחברת שילוח ע"מ להביא את המוצר לארץ.

- אופציה שנייה היא קניה מאתר dymanic sound מלונדון שהוא אתר מורשה פיוניר. האתר מציע שילוח גם לישראל.

מהי האופציה העדיפה?

האם קנייה ישירות מאתר dymanic sound תגרום לתשלומים גדולים יותר מבחינת מכס, מע"מ וכו' ?

תודה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסופו של דבר הוזמן 80prs מאתר dynamic sound מאנגליה.

חייב לציין שלאחר התנסות של כחודשיים, אפשר להרגיש שינוי די משמעותי בצליל. מה שבולט מאוד שרמת העיוות בווליום גבוה די נמוכה. פיצ'רים נוספים כמו בלוטוט ודיבורית מובנית בהחלט מוסיפים עניין ושימוש רב.

כמובן, כפי שלא מעט ציינו כאן, שיפור משמעותי עוד יותר יבוא לאחר שדרוג הקומפוננט. לעת עתה, נראה לי שאסתפק בזה, עד הפעם הבאה :wink:

תודה לכולכם על העזרה.

פורסם

שמח שאתה מבסוט, אחד ה-מכשירים.

יש לו וורסטליות מאד גבוהה, ואני בטוח שהוא ישרת אותך גם במידה ותשדרג את כל המערכת שלך.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...