Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמות טהורות נטשו אצלי בחצר זוג כלבים מסוג מעורב כלשהו. שניהם זכרים, אחים. אני מעריך - בני 3-4 חודשים.

יש לנו בבית 5 חתולים אסופיים אז הם לא יכולים להשאר אצלנו.

עדיף כמובן שמישהו יאמץ את שניהם - אבל אפשר רק אחד.

איזור נתניה. נא ליצור קשר בה"פ או בטלפון יד2 מספר 052-9749753.

dogs.jpg

dogs2.jpg

:turn-l:
פורסם

כמובן שאתה ממש לא מוכרח לההשאיר אותם, אבל עם החתולים הם יסתדרו. בניגוד לפולקלור, לרב אין בעיות מיוחדות בגידול של כלבים וחתולים יחדיו. אם כבר, חתולים עושים יותר צרות אחד לשני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם!

בינתיים יש כמה פניות לא רציניות, ושניהם עדיין מכשכשים בזנבם במרץ, מטרידים את מנוחת החתולים, וזמינים לאימוץ.

פורסם

כאשר המקום/הסבלנות יגמרו, אני (כרגיל) מציע את שירותי כתור בית אומנה עד שימצא בית קבוע.

שיהיה בהצלחה!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כאשר המקום/הסבלנות יגמרו, אני (כרגיל) מציע את שירותי כתור בית אומנה עד שימצא בית קבוע.

חזק ואמץ על המנהג המבורך, הלוואי והיו לי האמצעים והיכולות לנהוג כמוך...

בינתיים אתרום את חלקי ואקפיץ... כמו כן, מאיזה איזור אתה בארץ? (פותח השרשור) אוכל לנסות למצוא לך קישורים לדפי פייסבוק של עמותות רלוונטיות...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה, אלעד (וכל השאר)

אני אמשיך לשמור על הגורים עד שימצא להם בית. במקביל מטופלים אצלנו ב"מקלט" חתול חצר שמתאושש מסירוס (לקח אותו קשה...) וחתול חצר שני שסובל ממחלה אוטואימונית ומקבל תרופות יום יום, וחתול חצר שלישי עם דלקת קשה בעין.

פורסם

כיף שיש אנשים כמוכם, מאז שאימצתי כלב נהייתי מאד רגיש לנושא

וכל מקרה של הזנחה ופגיע בבעלי חיים בהחלט כבר לא עובר ליד האוזן כמו בעבר

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...