Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ולילה טוב לבאי הפורום.

מולכם מונחת וואחד חפירה,אז לבעלי הסבלנות - bear with me :)

אני אמור לטוס בסוף אוגוסט\תחילת ספטמבר לבקר חברים בארה"ב (צפון קרולינה).

עכשיו,מבירורים נראה שהאופציה המועדפת היא טיסה עם עצירת ביניים (גם נקרא,קונקשן?) מאשר טיסה ישירה.

בעוד שהמחירים מתחילים באופציה הראשונה סביבות ה1200$ (דרך בהצדעה,אלא מה :p),המחירים לטיסה ישירה מתחילים ב2200$ עם אל על.

וכאן מתחילות השאלות (בהנחה שכנראה אקח טיסה ארוכה יותר עם חניית ביניים)

האם כשאטוס מאל על,ואנחת במדינת המתנה (מוסקבה\פריז\איסטנבול ושאר מקומות) :

א) אני אמור להשאר בשדה לכל זמן ההמתנה? או שאפשר לצאת לטייל חופשי?

ב) האם הטיסת המשך מאותו שד"ת או שאני אמור לטרטר את עצמי ולהתחיל לחפש טרמינלים שונים שם?

ג) נגיד שקרה מקרה ופספסתי את הטיסה,האם יש טיסות המשך שאוכל לעלות לאחת מהן? או שזה עניין מסובך שדורש בירורים ופרוצדרות?

בהנחה שצלחתי את כל אלה והגעתי ליעדי (ניו יורק) אני אמור לקחת משם עוד טיסה לצפון קרולינה (גוגל אמר לי שזה כמעט 900ק"מ,ובנסיעה ממוצעת ייקח מעל 10שעות - לא כיף)

1) מישהו יודע סדר גודל של מחירים לטיסה ממוצעת שם? (ניץ'? בנצי? קאמרו?)

2) אני אמור לשהות שם (קרולינה) כמה ימים ולחזור לניו יורק,משם אטוס חזרה ארצה - שוב חוזרת השאלה אם פספסתי את הטיסה,איך ממשיכים משם הלאה?

ועכשיו מעט שאלות לטיסה עצמה (:D)

1-1)האם מותר כשהמטוס באוויר להפעיל מכשיר פלאפון? האם וויז\IGO יעבדו? (יהיה מגניב לראות 400-500קמ"ש :p)

חבר אמר לי שמותר אך חובה בשד"ת להעביר למצב טיסה לפני העליה,שכן זה עלול לשגע את מחשבי המטוס,כנ"ל עם לפטופ ודומיהם.

1-2)מדוע ברוב המקרים הטיסה חזרה מארץ היעד (ניו יורק) ארוכה יותר בשעה-שעתיים-לפעמים יותר מטיסה ההלוך (מהארץ) ?,ובכלל,מה הזמן הממוצע לטיסה ישירה והאם יש עוד חברות חוץ מאל על?

1-3)ויזת תייר כבר יש,האם עלולים לעשות בעיות בכניסה? לצפות למשהו חריג או להתנהג נורמלי לחלוטין? שמעתי שלא ממש אוהבים מהגרים,אבל מצד שני בתוך עמי אני חי (ישראלים) אז אין חדש פה :)

זה בינתיים מה שעולה לי לראש,אעדכן בהמשך ;)

תודה רבה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השוני בזמני הטיסות נובע לטיסה עם כיוון סיבוב כדור הארץ ונגד סיבוב כדור הארץ.

מותר להפעיל באופן עקרוני מכשירים "במצב טיסה" אם כי יכולים לעשות פרצופים.

המהירות צריכה להיות יוצר בכיוון של 800 קמ"ש.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אסור לך-מצב טיסה מכבה אינטרנט וטלפון ונשאר לך צעצוע ביד.

מהירות טיסה היא סביבות ה800 ויש לך מפה שמדגימה את זה.

בקונקשן אתה נוחת בשדה תעופה והולך בכיוון החיצים שעליהם כתוב "קונקשן",תשאל במקום איך זה נקרא.

עושים לך בדיקה שוב(מי מחמיר יותר ומי פחות) ואתה נכנס למתחם של הדיוטי פרי והיציאות למטוסים(שרוולים/אוטובוסים),

ברוב המקומות השדות תעופה עלובים-רק בארץ יש לך דיוטיפרי 24/7 תצטייד בסבלנות או במחשב נייד.

הטיסה לארה"ב מאוד ארוכה ומייגעת(טסתי הרבה מאוד פעמים במסלול הזה)-הכי טוב זה לישון אבל אם אתה לא מצליח קח איתך ספר או נייד שלא תשתגע.

לא יעשו לך בעיות בכניסה אבל עלולים לזיין לך את השכל בשאלות מפגרות-תצטייד מראש בכתובת בית המלון,ואוצ'ר וויזה.

אם פספסת טיסה אז זה תלוי במזל שלך-אם יש מקומות פנויים או לא.

קרה לי פעם אחת וישנתי 7 שעות כמו הומלס בשדה תעופה-לא כיף.

לגבי קונקשן:

99% מהמקרים זה מאותו טרמינל אבל מאוד מומלץ לבדוק את זה ואם זה בטרמינלים שונים להבין מראש איך אתה מגיע מאחד לשני.

לא יהיה לך זמן לצאת מהשדה,לרוב אין לאן לצאת מהשדה ולעבור את הבידוק והכניסה בהתחלה יכול לקחת הרבה זמן.

בתוך ארה"ב:

הטיסות לא יקרות.

נסיעה של 900 ק"מ אפשר לפצל ליומיים ולהעביר לילה אחד במלון דרכים-מוטל(מחירים נעים בין 40-130 דולר-תלוי עד כמה זבל המקום).

ממש כיף ונחמד לסוע שם-תעברו דרך עיירות זה חוויה.

מצטער על הבלאגן.

תהנה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

א. תלוי כמה זמן יש לך, אם יש לך 6 שעות ומעלה צא לעיר תראה משהו תחזור

ב. בד"כ הטיסות הבינ"ל מטרמינל אחד ושאר הטיסות דרך טרמינל/טרמינלים שונים (פנימיות, בינ"ל, טרנס-אטלנטי, גודל מטוס וכו').

ג. בד"כ יש טיסות חלופיות, בד"כ גם אין טרטור, אבל היו מקרים מעולם, אל תנסה להגיד משהו לאלעל, זה לא מזיז להם.

לגבי הויזה, עלולים לשאול אותך אם יש לך כרטיס יציאה מארה"ב (יש מן הסתם).

בארץ אמורים לשאול אותך (או שהסוכן יעשה את זה), את כתובת המלון ללילה הראשון.

בדקת טיסות בexpedia?

Peugeot  5008 2023 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי פלאפון בטיסה-

משום מה בטיסות האחרונות שיצא לי להיות בהן הדגישו במפורש שאסור פלאפון בכל מהלך הטיסה.

גם בסרטון לפני הטיסה וגם הקברניט לפני ההמראה.

מצד שני, לא ראיתי את הדיילות מעירות לאף אחד למעט בהמראה ונחיתה (ואז אסור גם לאפטופים או כל מכשיר חשמלי אחר).

לגבי הקונקשן- כל השאלות שלך מאוד תלויות בזמן שיש בין הטיסות.

יצא לי לטייל כמה שעות במילאנו כשחיכיתי לקונקשן,

מצד שני יצא לי לשמוע על אנשים שהיו צריכים לרוץ בספרינט עד לצד השני של השדה (לפעמים אפילו לטרמניל אחר) ועלו אחרונים לטיסה.

אל תסמוך על סוכני הנסיעות שידאגו לך לקונקשן הגיוני,

זה לא תמיד עובד ומשתנה משדה לשדה (יש שדות תעופה בגודל של עיר ויש כאלה בגודל של תחנת רכבת סבידור)

תוספת: במידה ויש לך זמן לטייל בין הקונקשנים, קח בחשבון שאתה לא צריך להיסחב עם התיק הגדול שממשיך עצמאית לטיסה הבאה וקח כל מה שאתה צריך בתיק יד. זה ייתרון ענק ונותן לך הזדמנות לטעום מעוד עיר מעניינת (מוסקבה איסטנבול וכ"ו) בלי לבזבז זמן על לעשות צ'ק אין במלון וכולי.

פורסם
שבוע טוב ולילה טוב לבאי הפורום.

מולכם מונחת וואחד חפירה,אז לבעלי הסבלנות - bear with me :)

אני אמור לטוס בסוף אוגוסט\תחילת ספטמבר לבקר חברים בארה"ב (צפון קרולינה).

עכשיו,מבירורים נראה שהאופציה המועדפת היא טיסה עם עצירת ביניים (גם נקרא,קונקשן?) מאשר טיסה ישירה.

בעוד שהמחירים מתחילים באופציה הראשונה סביבות ה1200$ (דרך בהצדעה,אלא מה :p),המחירים לטיסה ישירה מתחילים ב2200$ עם אל על.

אתה סגור על 1200? ראש השנה יוצא ב-4 לספטמבר והמחירים טסים למעלה. בדוק אם עדיין יש כרטיסים, או שזה WL. זה זול למדי. בדוק שאין 2 חניות ביניים. זה סיוט.

וכאן מתחילות השאלות (בהנחה שכנראה אקח טיסה ארוכה יותר עם חניית ביניים)

האם כשאטוס מאל על,ואנחת במדינת המתנה (מוסקבה\פריז\איסטנבול ושאר מקומות) :

א) אני אמור להשאר בשדה לכל זמן ההמתנה? או שאפשר לצאת לטייל חופשי? עד 3 שעות זו המתנה סבירה וסבילה. עד 6 שעות זה הכי בעסה, לא לבלוע ולא להקיא. אין לך זמן לצאת אבל אתה מת משעמום.

7 שעות ומעלה, אפשר להספיק סיבוב זריז, תלוי באיזו עיר ובשעה.

מוסקבה מאריכה לך את זמן הטיסה לא במעט

ב) האם הטיסת המשך מאותו שד"ת או שאני אמור לטרטר את עצמי ולהתחיל לחפש טרמינלים שונים שם?

טיסת המשך תצא מאותו שדה תעופה, לא בהכרח מאותו טרמינל (תלוי בשדה ובגודלו). יש הסעות בין הטרמינלים אם רלוונטי. עם הירידה מהמטוס יש לחפש קודם כל לוח טיסות ולהבין איפה הטיסה ומתי הבורדינג. עקוב אחרי שילוט השערים.

ג) נגיד שקרה מקרה ופספסתי את הטיסה,האם יש טיסות המשך שאוכל לעלות לאחת מהן? או שזה עניין מסובך שדורש בירורים ופרוצדרות?

נגיד שלא חשבת על זה אפילו, אלא אם יש לך כסף מיותר. כל עוד האיחור אינו באשמת חברת התעופה - כל שינוי של הכרטיס יעלה לך לא מעט כסף.

בהנחה שצלחתי את כל אלה והגעתי ליעדי (ניו יורק) אני אמור לקחת משם עוד טיסה לצפון קרולינה (גוגל אמר לי שזה כמעט 900ק"מ,ובנסיעה ממוצעת ייקח מעל 10שעות - לא כיף)

1) מישהו יודע סדר גודל של מחירים לטיסה ממוצעת שם? (ניץ'? בנצי? קאמרו?) 200-250 דולר בממוצע. חפש באתרים כמו KAYAK וכו'. יש המון טיסות פנימיות שם. שים לב לשדה התעופה בו אתה מגיע מחו"ל (JFK או ניוארק) ולשדה של הטיסה הפנימית (לרוב לה-גרדיה, לא בהכרח). יש זמני נסיעה לא קצרים ביניהם (וגם לא ממש זולים). דבר נוסף - לא כל הטיסות מאפשרות לך לטוס עם מזוודה גדולה ללא תשלום(לא מעניין אותם שהגעת מחו"ל). סוכן נסיעות יכול לעזור לך לכרטס דרך אותה חברה גם טיסה פנימית ואז בד"כ יאשרו לך להטיס את המזוודה.

אפשרות נוספת, לטעמי לא פחות טובה - להשתמש ברכבת (AMTRAK). יש לך רכבת ממנהטן (פן סטיישן) לצפ' קרוליינה (לעיר ראלי. לא ציינת לאן אתה צריך. אם לאיזור שארלוט זה קצת יותר ארוך) בסביבות 100 דולר. ברכבת אין בעיה של מטען, הישיבה נוחה בהרבה, אתה רואה נוף ויש גם אינטרנט אלחוטי וכו'. לדעתי, עם ההמתנה לטיסה בשדה + המתנה למזוודה ביציאה + טיסה - אתה יוצא די קרוב לזמן הנסיעה ברכבת (9:30 שעות).

יש גם אוטובוסים (גרייהאונד וכו'), מעט יותר זול.

2) אני אמור לשהות שם (קרולינה) כמה ימים ולחזור לניו יורק,משם אטוס חזרה ארצה - שוב חוזרת השאלה אם פספסתי את הטיסה,איך ממשיכים משם הלאה?

שוב, אל תתחכם. תגיע בזמן. את הדברים האלה אפשר לתקן בכסף, אבל לא מעט כסף. בכל מקרה - אם אתה רואה מראש שאתה עומד לפספס את הטיסה, הודע לחברת התעופה/סוכן. ביטול מראש (עד מספר שעות מועט לפני הטיסה גורר קנס סביר (מאות דולרים בודדים, לכיוון 250). אי הופעה לטיסה ללא הודעה גוררת לחיוב מלוא מחיר הכרטיס.

ועכשיו מעט שאלות לטיסה עצמה (:D)

1-1)האם מותר כשהמטוס באוויר להפעיל מכשיר פלאפון? האם וויז\IGO יעבדו? (יהיה מגניב לראות 400-500קמ"ש :p)

חבר אמר לי שמותר אך חובה בשד"ת להעביר למצב טיסה לפני העליה,שכן זה עלול לשגע את מחשבי המטוס,כנ"ל עם לפטופ ודומיהם.

פלאפונים אסורים בכלל בשימוש, או מותרים במצב טיסה (לא כל החברות יישרו קו בנושא זה, למרות שמצב טיסה משבית כל מקמ"ש בטלפון). לפטופים מותרים בשימוש לאחר כיבוי שלט ה"נא להדק חגורות" אבל אסור לחבר אליו מכשירים שונים (נניח עכבר אלחוטי).

כמובן שזה חרטא, אבוי לנוסעים אם מטוסים ומערכותיהם היו חשופים להשפעות הפרעות אלקטרומגנטיות, בוודאי כאלה חלשות ממכשירי הפלאפון, אבל בכל זאת - זה החוק ובמידה שתידרש לכבות את המכשיר, תצטרך לעשות זאת, אלא אם בא לך לבלות זמן בכלא (זכור באופן כללי שהאמריקאים לא ממש גמישים או אוהבים חוכמות. ציית למה שאומרים לך ואל תתווכח כי מקרים שנגמרים בארץ בהרמת קול או פרצוף כועס עשויים להסתיים שם במעצר). IGO יעבוד לך, אבל ייקח לו המון זמן להינעל, אם בכלל. וויז לא יעבוד.

1-2)מדוע ברוב המקרים הטיסה חזרה מארץ היעד (ניו יורק) ארוכה יותר בשעה-שעתיים-לפעמים יותר מטיסה ההלוך (מהארץ) ?,ובכלל,מה הזמן הממוצע לטיסה ישירה והאם יש עוד חברות חוץ מאל על?

הפוך. חזרה קצר יותר כיוון שאתה טס "נגד השמש". טיסה ישירה לניו יורק היא כ-12 שעות למיטב זכרוני יונייטד וקונטיננטל טסות גם הן ישיר, לפעמים בקוד שרינג עם אל-על.

1-3)ויזת תייר כבר יש,האם עלולים לעשות בעיות בכניסה? לצפות למשהו חריג או להתנהג נורמלי לחלוטין? שמעתי שלא ממש אוהבים מהגרים,אבל מצד שני בתוך עמי אני חי (ישראלים) אז אין חדש פה :)

קודם כל, תתכונן נפשית לתור ארוך בהגירה. אפילו שעתיים ומעלה (לא בהכרח, אבל קורה). עשויים לעשות בעיות בכניסה, המון צעירים ישראלים מגיעים לעבוד בעגלות ללא אישור כמובן, האמריקאים ממש שונאים את זה ומערימים בעיות על צעירים, בוודאי בודדים.

הכן לך מסמכים המעידים על ביקורך, כתובת מדוייקת וטלפונים (לא שישתמשו בהם, אבל זה מראה שיש לך איש קשר ולא באת סתם כדי להיעלם בתוך המדינה), את כרטיס הטיסה חזור (מראה על כוונתך לחזור) והסבר בשקט אך באופן נחרץ שאתה מגיע למספר ימים בלבד ויוצא מהמדינה מיד לאחר מכן.

זה בינתיים מה שעולה לי לראש,אעדכן בהמשך ;)

תודה רבה :)

ארבעה תווים, אחד לא יותר.

פורסם

1. יציאה מהשדה בקונקשן תלויה במשך ההמתנה ובמדיניות המדינה - למשל, יש מדינות בהן נדרשת ויזה כדי לצאת מהשדה. פרט לכ כבר פורט.

2. טיסות המשך יכולות להיות מהגייט הסמוך, מטרמנל אחר ואף משדה אחר (למשל - להגיע לניו יורק ל-JFK ולצאת מלה-גארדיה). צריך לברר בעת הזמנת כרטיסים. כמובן שצריכה להיות המתנה מספקת - בשדה אירופי מסודר קונקשן של שעה יהיה צפוף ומלחיץ, וכמובן שאם צריך להחליף שדה צריך מרווח גדול.

3. דעתי נסה לרכוש כרטיס אחד שיכלול את כל הקטעים. כך, אם תפסיד טיסת המשך בגלל איחור, לחברה תהיה מחויבות למצוא לך מקום בטיסה הבאה. אם הכרטיסים נפרדים זו בעיה שלך.

4. כניסה לארה"ב עליך לבצע check out מלא ואח"כ check in מלא. התהליכים בהגירה יכולים לקחת שעתיים - שלוש בלי להניד עפעף, והפקידים מנומסים אבל נוקשים ומאוד לא נעימים. קונקשן בכניסה לארה"ב חייב להיות של שלוש שעות לפחות, וג זה עלול להיות לחוץ.

5. חלק מתחקיר הכניסה לארה"ב יתבצע כבר בנתב"ג, אבל זה לא פוטר אותך מכלום בכניסה לארה"ב.

6. בחר בטיסה ישירה ככל האפשר - ישירה לארה"ב או דרך מערב אירופה. קונקשן במזרח אירופה יאריך מאוד את הטיסה. נסהה למצוא טיסת המשך ליעד קרוב ליעדך הסופי. החברות האירופיות הגדולות ושותפותיהן האמריקאיות מספקות שירות ישיר ממערב אירופה לעשרות שדות בארה"ב, לא רק לניו-יורק, ולאל-על יש הסדר עם AA.

ולעניין אחר - ההפרש בזמנים בין טיסות מזרחה ומערבה כלל לא קשור לסיבוב כדור הארץ אלאל למשטר הרוחות השולט - הזרימה היא מזרחה ולכן בטיסה לארה"ב יש רוח אף המאטה את המטוס בעוד שבטיסה חזרה יש רוח גב המזרזת אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות :)

אני אכן אמור להגיע ל JFK

שמר,אכן מגיע לראלי בקרולינה ולפי מה שנאמר לי טיסה משם (JFK) לצפון קרולינה אמורה לקחת שעתיים והמחיר נע בין כמה עשרות דולרים לכמה מאות (300 מקסימום)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

מידע שצריך לנפץ1:

נראה לכם שאפשר להפיל מטוס עם סלולרי?

מחרימים לכם בקבוק נוזל מעל 75ML ואתם חושבים עדיין שאפשר להפיל מטוס עם סלולרי כי זה משבש את מערכות המטוס?

תגידו לי, אתם חושבים לפעמים?

כל העניין עם הסלולרי הוא לא למנוע מצב של שיבוש הקשר עם מגדל הפיקוח בהמראה ובנחיתה, וגם הקשר הזה נעשה בתדרים שונים.

מידע שצריך לנפץ 2:

3 שעות לפני הטיסה.

אתם יודעים למה מבקשים מכם להגיע 3 שעות לפני הטיסה? לא לא בגלל הבידוק הבטחוני.

כדי שיהיה לכם זמן בדיוטי פרי.

חושבים שאני צוחק? תחשבו שוב. כמה זמן לוקח מהרגע שאתם בתור לכירטוס עד שאתם בדיוטי? חצי שעה? שעה? שעה ורבע?

ומה אם אומר לכם שבזיכיונות שמוכרת רשות שדות התעופה אולי יש סעיף של אחוזים? שככל שהחנות תמכור יותר כך היא תהיה גם מוכנה לשלם יותר עבור הזיכיון?

מצטער שהרסתי לכם את השבוע.

טיסה נעימה.

סופר את הימים עד לטיול ג'יפים בארה"ב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאחר קריאה חוזרת ובדיקת מחירים כנראה שאלך על טיסה ישירה וזהו.

בדקתי בגוליבר ויש כרגע כרטיסים סביבות ה1500$ שזה לא כזה נורא

http://www.gulliver.co.il/Flights/Content/FlightsResults2.aspx?from=TLV&to=NYC&from2=NYC&dateFrom=25.08.2013&dateTo=31.08.2013&Type=2&PassengersCode=100000&SpecificAirLineCode=&gclid=CLnnuY-30bgCFUVb3godpl0Axg

לפי איך שזה נראה או שאטוס בשבוע האחרון של אוגוסט לפני החגים או באוקטובר לאחריהם.

דיסקו המידע ידוע :) כבר טסתי לאירופה והפעלתי את הE52 הישן שהיה לי,אף דייל לא הרביץ לי ;)

מקווה שהפעם אוכל לישון בשקט (נדיר שאני לא מצליח להרדם בסיטואציות מסוימות :D)

עריכה שניה - לא ברורים לי זמני הטיסה :| בטיסת ההלוך רשום 12שעות,בעוד שמצוין נחיתה ב5 לפנות בוקר.

כנ"ל בטיסה חזור - רשום זמן טיסה מעל 10שעות ונחיתה רשום ארבע בצהריים,שזה מעל 16 שעות (!)

מדוע המידע מוצג ככה?

113.JPG

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אם אתה צריך להגיע לצפון קרוליינה תחפש טיסות עם קונקשין באירופה - אין טעם לעבור בניו יורק. אפילו לנחות בפלורידה עם נסיעה ארוכה זה עדיף (יש הרבה טיסות גם לאטלנטה)

ככלל אם אתה קונה את הכרטיס "בפעם אחת" והמטוס מתאחר ואתה מפספס את הקונקשין, באחריות חברת התעופה להעלות אותך על מטוס אחר. אבל אם אתה קונה כרטיס לניו יורק בארץ ואת טיסת ההמשך דרך האינטרנט והמטוס אחר - זאת בעיה שלך ואתה צריך לקנות עוד כרטיס!

פורסם
יעבוד לך, אבל ייקח לו המון זמן להינעל, אם בכלל.

IGO ננעל גם ננעל ובלי בעיה, מנסיון עם מכשיר GPS יעודי (פסיבי לחלוטין) בטיסה לארה"ב.

עריכה שניה - לא ברורים לי זמני הטיסה :neutral: בטיסת ההלוך רשום 12שעות,בעוד שמצוין נחיתה ב5 לפנות בוקר.

כנ"ל בטיסה חזור - רשום זמן טיסה מעל 10שעות ונחיתה רשום ארבע בצהריים,שזה מעל 16 שעות (!)

מדוע המידע מוצג ככה?

אל תשכח את הבדלי השעות. כל השעות בשעון מקומי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כן,עמית בעבודה הסביר לי :) תודה.

הציעו לי עכשיו בסוכנות נסיעות קרובה טיסה ישירה דרך חברה בשם UNITED הלוך ושוב ב1620$,לשבוע שבין 25-31 לאוגוסט - שווה?

הטיסה עוברת דרך ניו יורק (אין ישיר לצפון קרולינה) ככה שכיכול חסכתי לשלם על עוד טיסה..?

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...