Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: הרכב הממוצע שלכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד: 4

קילומטרז: 186K

הספק מנוע: 99

נפח מנוע: 1666.6

גיל הרכב: 11.3

סוג הנעה: קדמי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יד 4

ק"מ 324,000

גיל 11

נפח 4200

הספק 204 (הרבה יותר חשוב הקג"מ - 44 קג"מ)

הנעה 50 / 50, דיפרנציאל מרכזי ננעל 100%, נעילת דיפרנציאל אחורי 100% נשלטת.

מה למדנו מזה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תלחץ. מספיק אישתי לא עלתה עד היום שיש לי הפרעה.

לנצ'יה דלתא, פיג'ו 309, פיג'ו 306, סיטרואן וולקן, לאדה ניבה, לנדרובר דיפנדר 94 בנזין, לנדרובר דיפנדר 94 דיזל, לנדרובר דיסקברי 97 3 דלתות, לנדרובר דיסקברי 97 EDC, לנדרובר דיסקברי 98 EDC, לנדרובר 95 בנזין, רנו סניק (הי"ד), לנדרובר דיסקברי TD5 ES, קיאה ספורטאז' (של האישה), וולוו 940, ניסאן מקסימה, פאג'רו 97 ארוך, טויוטה לנדקרוזר 100 2002. בטוח שכחתי איזה דיסקברי או משהו. :shock:

גדול עלי לחשב ממוצע. זה כבר מדגם סטטיסטי מייצג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם
אל תלחץ. מספיק אישתי לא עלתה עד היום שיש לי הפרעה.

לנצ'יה דלתא, פיג'ו 309, פיג'ו 306, סיטרואן וולקן, לאדה ניבה, לנדרובר דיפנדר 94 בנזין, לנדרובר דיפנדר 94 דיזל, לנדרובר דיסקברי 97 3 דלתות, לנדרובר דיסקברי 97 EDC, לנדרובר דיסקברי 98 EDC, לנדרובר 95 בנזין, רנו סניק (הי"ד), לנדרובר דיסקברי TD5 ES, קיאה ספורטאז' (של האישה), וולוו 940, ניסאן מקסימה, פאג'רו 97 ארוך, טויוטה לנדקרוזר 100 2002. בטוח שכחתי איזה דיסקברי או משהו. :shock:

הם כולם שהיו חדשים?

יד:2

ק"מ ממוצע:135000

מנוע ממוצע: 2.2

הנעה:הרוב קדמי/AWD.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איזה חדשים? מעולם לא קניתי אוטו חדש.

פורסם
יד 4

ק"מ 324,000

גיל 11

נפח 4200

הספק 204 (הרבה יותר חשוב הקג"מ - 44 קג"מ)

הנעה 50 / 50, דיפרנציאל מרכזי ננעל 100%, נעילת דיפרנציאל אחורי 100% נשלטת.

מה למדנו מזה?

נתת נתונים של רכב אחד בלבד, זה לא ממש עוזר למצוא כיוון של הרכב הממוצע שלך כי סביר להניח היו לך עוד רכבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נתת נתונים של רכב אחד בלבד, זה לא ממש עוזר למצוא כיוון של הרכב הממוצע שלך כי סביר להניח היו לך עוד רכבים.

האמת אני לא חושב שזה עוזר למשהו בכלל,

נניח הייתה לי סוזוקיאלטו עם מנוע 1 ליטר ועכשו קניתי לי שברולט סברבאן עם מנוע של 5.4 ליטר(או כמה שזה לא יהיה).

הממוצע הוא 3.2-האם זה אומר משהו?לדעתי לא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
האם זה אומר משהו?לדעתי לא.
זה אומר הרבה מאוד כי הסטטיסטיקה הולכת עם רכבים שאתה קונה וזה מראה על המגמה. במקרה של אלטו וסובורבן זו דוגמא מובהקת למגמה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה אומר הרבה מאוד כי הסטטיסטיקה הולכת עם רכבים שאתה קונה וזה מראה על המגמה. במקרה של אלטו וסובורבן זו דוגמא מובהקת למגמה כזאת.

לאיזו מגמה?

ממוצע של מאזדה 3 וסוברבאן זהה לממוצע של BMW335 ואינפיניטי G37-מה בדיוק אתה מסיק ממוצע של 3.5 ליטרים מנוע?

פורסם

היה לך אלטו ובאותו זמן היית מתחת לממוצע. קנית סובורבן ועכשיו אתה מעל הממוצע. כלומר אם לעשות גרף אתה במגמת עלייה. זה כמו ערך המנייה שאתה יכול ליראות גרף של תקופה ומחיר.

פורסם
היה לך אלטו ובאותו זמן היית מתחת לממוצע. קנית סובורבן ועכשיו אתה מעל הממוצע. כלומר אם לעשות גרף אתה במגמת עלייה. זה כמו ערך המנייה שאתה יכול ליראות גרף של תקופה ומחיר.

אלטו-סבארבן-מאזדה 6-ב.מ.וו-AMG-פיאסטה-סילברדו.

אין פה מגמה

פורסם

5 רכבים.

יד: 2.4 ידיים

קילומטרז: 209K ק"מ

הספק מנוע: 88 כ"ס

נפח מנוע: 1730 סמ"ק (וחמישית מטורבו)

גיל הרכב: 9.6 שנים

סוג הנעה: קדמית

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום