Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מעבר עם החברה לדירה חדשה משלנו שוב אני נאלץ לעבור דירה.

רק בניגוד לפעמים קודמות בהם הבעלי דירות ביקשו ממני ערבון במזומן בגובה השכ"ד, הפעם הבעל דירה רוצה צ'ק בטחון.

למישהו יש טיפים איך לסמן צ'ק בטחון? הרי הוא ללא תאריך ורק נקוב בו סכום, איך למנוע מצב בו הבעל דירה מנצל את זה כדי להפקיד את הצ'ק? מדובר בסכום כפול מהשכר דירה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שום סימון. אתה נותן לו את הצ'ק חתום עם הסכום המוסכם, ומעגן בחוזה את המצבים שבהם הוא יהא רשאי לעשות בו שימוש, ממש כפי שהיה כאשר נתת לבעל הבית את דמי העירבון במזומן.

מה שכן, חובה לציין על הצ'ק "למוטב בלבד" ולוודא ששמו של המוטב אכן רשום עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברור שיש לשים קרוס ושאר הטריקים על מנת למנוע ממנו להעביר את ההמחאה הלאה ומומלץ לציין בחוזה כי מדובר בהמחאת בטחון וכי על בעל הבית לפנות אליך X ימים מראש (ועדיף בכתב) לפני שהוא ישתמש בהמחאה זו תוך כדי ציון מספר ההמחאה.

אפשרות נוספת שיכולה להיות יעילה אך גם לסבך אותך היא לתת לו את ההמחאה כפי שדרש אך לבטל אותה בבנק כבר באותו היום. אני לא יודע מה ההשלכות לכך מבחינה חוקית במידה וינסה לפדות את ההמחאה, בין אם לפי תנאי החוזה או בין אם לאו.

פורסם

לא יזיק לרשום על השיק "לבטחון בלבד". זה לא ימנע מהבנק לכבד אותו באם יופקד, אך זה עשוי לסייע לך במקרה של מחלוקת עתידית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כפי שכבר הוצלץ לי עוד לפני הפורום.

בפקודת ל...רשמתי "צק בטחון" והבאתי לבעל הדירה בנוסף לכל שאר הצ'קים.

גם החתמתי אותו שהוא לא ייקח אותם לנכיון.

עכשיו עוד שבועיים אני נכנס עם החברה לדירה החדשה (פעם ראשונה שאני גר עם בת זוג). 8)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...