Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות נתנו לו רכב חליפי.

בנאדם קונה מיני קופר ומוצא את עצמו עם מאזדה 2?

יש לי חבר שרכב רכב יוקרה עם מלא תוספות בכ 400.0 אלף שקלים. כל הזמן הרכב היה במוסך, ונתנו לו ניסאן טידה.

מסכן מה עשינו לו בחבר'ה. :twisted:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

משתמע מהכתבה שהיצרן לא מספק חלפים. אין לי מושג למה דלק, או המוסך אשמים.

שישלח מייל ליצרן אי שם בבווארייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קיימות התחייבויות בחוק לגבי חלקי חילוף למכוניות, למושג "יבואן רשמי" יש משמעות חוקית רחבה, היבואנית הרשמית מייצגת את היצרנית בארץ ואחראית בחוק (liability) עבור התחיבויותיה.

אם אתה חותם על חוזה מול חברת סלקום (סתם דוגמה) שאתה הנציגות הבלעדית שלה בעיר גבעתיים (שוב, לדוגמה) ובתמורה אתה מקבל ממנה אחוז מסויים מהמחזור שהלקוחות "שלך" מייצרים, אתה מחוייב להם ע"פ חוק, ו"מה אתה רוצה ממני?, לך לסלקום" זו לא תשובה קבילה.

פורסם

בדיוק קראתי את זה גם.

בכתבה מאשימים את היצרן, אולי בצדק. מה שכן, אני חושב שבזמן הזה יכלו למצוא לו רכב שיותר דומה למיני קופר ממאזדה 2 או 3.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בנאדם קונה מיני קופר ומוצא את עצמו עם מאזדה 2?

יש לי חבר שרכב רכב יוקרה עם מלא תוספות בכ 400.0 אלף שקלים. כל הזמן הרכב היה במוסך, ונתנו לו ניסאן טידה.

מסכן מה עשינו לו בחבר'ה. :twisted:

הוא לא לבד.

הרכב החלופי של אוטואיטליה גם מיובא על ידי דלק מוטורס, מאזדה 3 חבוטה...

פורסם

על פי החוק היבואן חייב לספק חלפים לרכב תוך שבעה ימי עסקים או תוך 14 ימי עסקים אם ישנה סיבה מוצדקת לעיכוב.

משום מה בכתבה אין אזכור לכך.

לא ברור מדוע לא בוצעה פניה למשרד התחבורה בנושא.

פורסם
הוא לא לבד.

הרכב החלופי של אוטואיטליה גם מיובא על ידי דלק מוטורס, מאזדה 3 חבוטה...

טוב, לפחות לאיציק יש 146...

לנושא השרשור - קצת קשה לי להבין על מה בדיוק סומך ידו היבואן - שלא יצטרכו לתקן רכבים כאלה (מקווים שכל רכב שנפתחו כריות יושבת ?) ועל כן אין להם חלקים במלאי ?

מוזר.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברור לכם שבדיוק בשביל למנוע דברים כאלו מחייבים אותנו לאישור מהיבואן לבשביל לייבא את הרכב, כן?

כדי שלאוטו "יהיה אבא ואמא" ולא נצטרך להשבית את הרכבים לכמה חודשים כי אין חלפים.

אז עכשיו להם יש את המונופול והם לא לוקחים אחריות.

מתאים להם.

פורסם

היום, במיוחד שהאיכות של הרכבים טובה וכמעט זהה, מה שמנצח הוא השירות, במיוחד ברכביי יוקרה. היבואנים היחידים שמספקים רכב חליפי נורמאלי הם לקסוס, אינפינטי ווולוו-יגואר. אנשים קונים רכב ב-400k ומקבלים שירות בשני שקלים.

• תוכן חדש...