Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים התקנתי מגבר נוסף ברכב שלי אצל מתקין מסויים , יש לי כבר מגבר פיוניר 200W באוטו 2 ערוצים שמחובר לסאב דרך RCA ,יציאה של סאב ברדיו דיסק.

עכשיו הוספתי את המגבר השני , דבר ראשון הוא חיבר אותו מאחורי המושב האחורי , בלי משטח עץ או משו שיהיה בין המגבר למושבים , לא כמו המגבר הראשון שהתקנתי אצלי מתקין אחר , עכשיו הוא גם לקח לי 100 שקל על "משתיק רעשים" כי היה רעש של כאילו תחנת רדיו לא מכוונת שהפעלתי את הרדיו

הוא העביר את ה RCA דרך אותה מסילה של ה RCA של המגבר השני.

השאלה שלי , כדאי להוציא את המגבר החדש ה BOSS 400W 4ערוצים ובעצם להוציא אותו לחבר אותו למשטח ואז להבריג אותו בחזרה? ואז אולי יפסק הרעשים האלה ואז אני לא אצטרך את המשתיק הזה??

קיצר , למה שמים משטח בין המגבר לבין המושבים האחוריים ? האם זאתי יכולה להיות הסיבה להפרעות וסתם בעצם הוא לקח ממני 100 שקל על המשתיק הזה? ובמצב הנוכחי האם כדאי להוציא את המגבר ולחבר משטח מתחתיו? כי בנתיים אני עם המשתיק ולא שומעים הפרעות לא כלום

אבל האם זה בריא למגבר.. ?

תודה לעונים !

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם

הבעיה פה, שהמושבים שלך לרוב, עם מתכת, שמחוברת להערקה, הבעייתיות פה, שיהיה מגע בין הערקה של הרכב, להערקה של המגבר, וכך יהיו לך 2 נקודות אדמה,

בכל אופן, אתה לא הראשון שהתקינו לו כך את המגבר, וגם לא האחרון, וסביר להניח שהבעיה לא נובעת מכך

אבל אם אתה רוצה להיות שקט, תנתק את המגבר מהמושב

תניח אותו על הריפוד, ותפעיל אותו בלי המשתיק, אם לא תהייה בעיה.. סבבה.. (מה שלא נראה לי..)

אם תהייה בעיה.. תצטרך לתאר מה הבעיה בשביל לפתור אותה, יש יחסית הרבה אופציות בנושא הזה, ואפילו היתי אומר שדיי קשה לפתור את כולן.. ולכן הפיתרון הזול של המתקינים.. במקום להחליף חיווט או לשלם על חיווט יקר.. לדחוף "משתיק רעשים" שלא מעלים אותם, אלה רק מנמיך אותם, ולפי עדויות של רבים.. גם פוגם בצורה ניכרת באיכות השמע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הבעיה פה, שהמושבים שלך לרוב, עם מתכת, שמחוברת להערקה, הבעייתיות פה, שיהיה מגע בין הערקה של הרכב, להערקה של המגבר, וכך יהיו לך 2 נקודות אדמה,

בכל אופן, אתה לא הראשון שהתקינו לו כך את המגבר, וגם לא האחרון, וסביר להניח שהבעיה לא נובעת מכך

אבל אם אתה רוצה להיות שקט, תנתק את המגבר מהמושב

תניח אותו על הריפוד, ותפעיל אותו בלי המשתיק, אם לא תהייה בעיה.. סבבה.. (מה שלא נראה לי..)

אם תהייה בעיה.. תצטרך לתאר מה הבעיה בשביל לפתור אותה, יש יחסית הרבה אופציות בנושא הזה, ואפילו היתי אומר שדיי קשה לפתור את כולן.. ולכן הפיתרון הזול של המתקינים.. במקום להחליף חיווט או לשלם על חיווט יקר.. לדחוף "משתיק רעשים" שלא מעלים אותם, אלה רק מנמיך אותם, ולפי עדויות של רבים.. גם פוגם בצורה ניכרת באיכות השמע.

ובגלל זה אני רוצה לנסות בלי המשתיק

יש רעשים חלשים לא משהו רציני כאילו של תחנת רדיו שלא מכוונת

לך תדע אולי אם באמת אני ישים אותו על משטח ולא על המתכת של המושב האחורי אולי אז ישמעו בלי ההפרעות

ואם זה משנה האוטו זה GOLF CL

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם

גניה, נקודת אדמה רועשת, היתי מגדיר את זה כדבר דיי "לא שיגרתי"

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חבל לך על הזמן.... אין טעם לבודד את המגבר מהארקה של הרכב...

מגבר מתקינים וזהו, אין צורך בפלטות עץ לבידוד.

אם תחשבו בהיגיון, יש לנו שני מקרים שיכולים להיות.

1. המגבר מבודד את המעטפת החיצונית שלו מההארקה שלו.

2. המגבר לא מבודד את המעטפת החיצונית שלו מההארקה שלו.

במקרה הראשון, אין טעם לבודד מגבר כזה ולהתקין אותו על פלטת עץ כי הוא כבר בא מבודד.

במקרה השני, גם אין טעם לבודד אותו כי בתוך המגבר ההארקה שלו מחוברת פנימית למעטפת החיצונית שלו, ככה שגם אם נבודד אותו זה לא יעזור כי המינוס שלו מחובר פנימית למעטפת החיצונית.

לרוב מגברים בנויים בצורה כזאת שהמינוס שלהם מבודד מהמעטפת.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אבל אחי, בוא נצא מנקודת הנחה שאת המגבר הזה החליטו לא לבודד , "נניח"

אז לפי מה שתיארתי, אכן יהיה לו עוד GROUND POINT .

לא?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...