Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם כמו בכול תחום לא חייבים אוטמים ב מאות שקלים,יש מוצרים זולים יותר עם תוצאות לא רעות כמו סידרת CARPLAN,שהווקס שלהם עולה בערך 40 שקל,סבונים 30 שקל,והם עושים גם תוצאות לא רעות למי שקשה לקנות מוצרים במאות שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

yulianx - מדויק לגמרי.

אני בספק באם פלסטלינה יוקרתית שעולה גרם בשקל (200 ש"ח ליחידה :shock: ) תעשה עבודה טובה יותר מסינית שעלתה 10 שקלים כולל משלוח.

אם מישהו יצליח להרים את נטל ההוכחה ויראה לי שהיקרה טובה יותר באופן מובהק, אז לא יהיה לי שום קושי לשלם על היקרה.

בכל מקרה - אני לגמרי מסכים שלפלסטלינה יש השפעה מבורכת על מצב הצבע.

אפשר להמשיך הלאה ולדון על כל חומר, לדעתי ה- UC של מגוויארס עושה עבודה טובה מאוד ואין לי כוונה לנסות אחר (40 ש"ח), וגם הוואקס קראנובה שלהם מצוין ולא הייתי מחליף אותו אלמלא הבקבוקון של ה- 177 מ"ל נגמר והזמנתי במקומו collinite 845 כדי לנסות ולראות אם יש הבדל בתוצאה.

אגב, ישנם מוצרים שאכן רואים ל'אן הלך הכסף' - המגבות של מגוויארס יקרות אבל כשבוחנים אותן מול סיניות ב- 5 ש"ח שבתמונה ניראות מצוין - רואים בדיוק למה היקר - יקר, והזול - זול.

פורסם
והנה נראה כאילו המשפט הזה מצוטט בכל תגובה כאן להדגיש שזה כן מעליב. אז סליחה מראש לכולם.

אני לא חושב שהבנתם אותי.

האוטו שלי לא מסריח בכלל פשוט לא נוצץ כל שבוע, זה נכון - אין לי כוח לנקות אותו כל שבוע, וגם לא חושב שיש סיבה, הוא לא נהיה פח זבל על גלגלים כל שבוע! אין לי בעיה שאתה תנקה את הרכב שלך כל שבוע, תהנה לך, אני רק מקנא ומאחל לך שתהנה, אבל הרכב שלך לא צריך אוטם כל שבוע, או אפילו כל חודש או אפילו כל חודשיים, וגם אם כן ברגע שמצאת אוטם טוב, למה ללכת להוציא עוד ועוד כסף ? הרי אתה יודע שהאוטם הוא מאיכות מעולה!

השאלה שלי היא אחרת, האם אתה מנקה את החדר/בית שלך כל שבוע ומביא אותו למצב נוצץ ?

כי אם לא (וכנראה שלא), אז זאת בדיוק הנקודה שלי, הפרפקציוניזם שלכם נדבק למוצר אחד - הרכב.

המחלה שלי לדוגמא יותר גרועה, אני גם אודיופיל (יש לי בבית מערכת מקצועית שלא מביישת מועדונים שעלתה הון קטן), עדיין אני לא הולך ומחליף חלק כזה או אחר כל חודש או מוריד בפורמט X או בפורמט Y כדי להגיע לשלמות. אני יכול להבטיח לך שבמערכת שלי שומעים פי 2 יותר טוב מהמערכת של החבר שלך ברכב גם בלי כבלים מצופים זהב. ואם הייתי מוסיף כבלים מצופים זהב, לא הייתי שומע שום הבדל.

בקיצור, נעלו את השרשור, לא הצלחתי להבהיר את הכוונה שלי וכנראה שאני גם לא יצליח בחיים.

הפריקת קיטור שלך בעקיפין ומבלי להתכוון לפגוע כפי שציינת לא פגעה בי(מצטער אני ניפגע מאנשים שאני אוהב,אל תיפגע)אלא גרמה לי לרצות לפרוק את הקיטור שלי גם.

אח שלי,שוב,אתה שוב משכנע את עצמך שכבלים מצופים זהב לא היו גורמים לך לשמוע טוב יותר כי אין ביכולתך כנראה(הלאווי שכן היה)לרכוש כאלה,מתערב איתך שאם כן היה ביכולתך והיית אדם עשיר מאוד כן היית שם כבלים מצופים בזהב,לא כדי שישמעו טוב יותר,כי אתה אוהב את הנושא של המערכות והיית משקיע את ההכי טוב,טבע האדם הוא כזה ברגע שאתה אוהב משהו אתה תשקיע את כולך בו.

*בעל מערכת של פיוניר שהפאנל שלה רק עולה 1300 שקל,מגבר קרדינל 4 יציאות,מונו בלוק של רוקפורד,סאבופר של פיוניר,קומפוננטים של מורל,בן 23 וכבר מרגיש שהשמיעה שלי הולכת ודועכת,למה?,אוהב להרגיש את המוסיקה ולא רק להקשיב לה.לסאונד דאגתי מראש עוד לפני שקניתי את הרכב החדש שלי

m7kj.jpg
פורסם

*בעל מערכת של פיוניר שהפאנל שלה רק עולה 1300 שקל,מגבר קרדינל 4 יציאות,מונו בלוק של רוקפורד,סאבופר של פיוניר,קומפוננטים של מורל,בן 23 וכבר מרגיש שהשמיעה שלי הולכת ודועכת,למה?,אוהב להרגיש את המוסיקה ולא רק להקשיב לה.לסאונד דאגתי מראש עוד לפני שקניתי את הרכב החדש שלי

אני חייב להודות שאני לא מבין הרבה בסאונד ובנוסף השמיעה המוזיקלית שלי די לקויה.

מדי פעם אני נכנס לרכב עם מערכת איכותית ואני ישר מרגיש בהבדל עצום באיכות.

הייתי שמח לשמוע את iron man black sabbath במערכת כזו בזמן פקק :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

black sabbath?? אתה OLD SCHOLL..אהבתי.

פורסם

כמו שאתה אומר לגבי הכבלים מצופי זהב גם אני חושב ככה לגבי מוצרי hi end לרכב.

השקעה במוצרים כמו polish angel או swisswax נראות לי מיותרות כי אני בטוח לגמרי שבמבחן תוצאה אף אחד לא יוכל להצביע על הרכב שיש עליו ווקס ב200 יורו של swisswax לעומת ווקס איכותי שעולה 20-40 דולר.

וזה מזכיר שהיה בעבר מבחן עיוור על יין יוקרתי לעומת יין מהסופר שגם שם אף אחד לא ידע בוודאות מהו היין הזול

פורסם
black sabbath?? אתה OLD SCHOLL..אהבתי.

:-D

לפותח השרשור

במידה ועושים קניות חכמות ולא סתם מתפזרים לפעמים מגיעים למצב שחוסכים כסף בהשוואה לשטיפות במכונה (כולל הזמן שמשקיעים שם, כולל הנזקים, כולל הבלאי שנהרס מהר יותר)

וכמו שכבר נאמר כל תחביב ברגע שהוא עובר את שלב ה"נחמד לי" והופך למשהו רציני יותר הוא מתחיל להיות יקר יותר.

זה כולל רכיבה על אופניים,טניס,דייג. זרקתי תחומים שאני מכיר מקרוב ויודע כמה קל לפזר בהם כסף על שדרוגים.

אני לא בעד לקנות את היקר ביותר כי לפעמים באמת מדובר רק במיתוג ולא באיכות אבל אני כן בעד להיחשף ולהכיר מוצרים שונים, ברגע שאני נתקל במוצרים שנותנים תמורה טובה ביחס למחיר שלהם ומספקים אותי, סביר שאני אשאר עם אותם מוצרים.

מוסיף טקסט רלוונטי

Do you want to save money?

Do you think our glass coating is expensive?

There are many people taking their car to hand car wash service, so please calculate how much money you are spending at there.

e.g. How much money you spend? – If you visit a hand car wash 2 times a month and spend $35 each time.

$35 x 2 times/month x 3 years = $2, 730

30 years = $27, 300

Glass coating makes easy to maintain your car. You are not required to use car wash detergents (We recommend you to use a dish washing detergent) and wax so you can make your car clean so easily by yourself!

Anything else you can save?

Our glass coating screens out dirt (Ark Barrier is hydrophilic, so relatively small amounts of dust stick on the surface in comparison with the water repellent coatings). So requirements of car washing become less frequent and you can minimize usage of water on each time too. You can save massive amounts of water.

e.g. How much water you spend? – If you wash your car 2 times a month and consume 100L of water each time.

100L x 2 times/month x 3 years = 7, 800L

30 years = 78, 000L

You can also maintain your car with minimizing the effect to the environment because of you are no longer using car wash detergents and wax. It contributes to environmental protection.

You can also minimise your time on car maintenance.

e.g. How much time you spend ? – If you wash your car 2 times a month and consume 3 hours each time.

3hours x 2 times/month x 3 years = 234 hours

30 years = 2, 340 hours

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
:-D

לפותח השרשור

במידה ועושים קניות חכמות ולא סתם מתפזרים לפעמים מגיעים למצב שחוסכים כסף בהשוואה לשטיפות במכונה (כולל הזמן שמשקיעים שם, כולל הנזקים, כולל הבלאי שנהרס מהר יותר)

וכמו שכבר נאמר כל תחביב ברגע שהוא עובר את שלב ה"נחמד לי" והופך למשהו רציני יותר הוא מתחיל להיות יקר יותר.

זה כולל רכיבה על אופניים,טניס,דייג. זרקתי תחומים שאני מכיר מקרוב ויודע כמה קל לפזר בהם כסף על שדרוגים.

אני לא בעד לקנות את היקר ביותר כי לפעמים באמת מדובר רק במיתוג ולא באיכות אבל אני כן בעד להיחשף ולהכיר מוצרים שונים, ברגע שאני נתקל במוצרים שנותנים תמורה טובה ביחס למחיר שלהם ומספקים אותי, סביר שאני אשאר עם אותם מוצרים.

אין ויכוח (וגם לא תראה שרשמתי על זה מילה) על החסכון בכסף בהשוואה לשטיפות במכונה.

לשם ההבהרה, הג'וק שנדבק לי בשנתיים האחרונות זה DIY, החל מעבודות גבס, חשמל, עץ, ריפוד, תריסים, טיפול עצמי ברכב ומה לא. כל דבר שאפשר לעשות לבד, אני עושה. מעבר לההנאה הגדולה שזה נותן לי, זה חוסך לי כסף. בו בזמן זה מבזבז לי כסף כי אני כל הזמן מחפש פרויקטים חדשים לבצע ואז מתחיל לקנות חלקים עבור משהו שלא נלקח בחשבון התקציב החודשי.

אתה (וכולם) רוצים את הטוב ביותר לרכב שלהם, זה מובן וגם על זה אין ויכוח. לא אמרתי שתקנה ווקס של 20 שקל באוטו דיפו ותשטוף את הרכב שלך עם סבון כלים כדי לחסוך בכסף.

הכוונה שלי הייתה לגבי אותם שרשורים שאני רואה מידי פעם "הנה הקניה שלי" "הנה ההזמנה שלי" ושם שלל מוצרים יקרים שבסופה של ההזמנה מגיעים לסכומים של 500-600 שקל, ואז למחרת אני רואה שאותו אדם הלך לחנות וקנה עוד כמה מוצרים. ובסוף בזבז ביומיים של קניות 1000 שקל, בשביל סה"כ לנקות את הרכב שלו.

התהיה שלי היא למה צריכים את כל זה? כמו שאמרת, אם עושים קניות חכמות לא משלמים הרבה, וזה בדיוק הפואנטה.

אמרת בהמשך "כל תחביב ברגע שהוא עובר את שלב ה"נחמד לי" והופך למשהו רציני יותר הוא מתחיל להיות יקר יותר" - למה שטיפת רכב צריך להיות משהו רציני יותר משטיפת רכב? אתה הולך להיות דיטיילר במשרה מלאה שאתה עושה סטא'ז על כמות גדולה של חומרים?

דור-ל - לגבי הכבלים זהב.

אתה מפספס את הנקודה ואתה בעצמך הולך סחור סחור.

הכבל זהב כבר היה אצלי מחובר למערכת ונבדק, ולא הייתה לו שום משמעות על הסאונד. בגלל זה הוא לא נמצא דרך קבע אצלי, לא בגלל שאין ביכולתי לקנות אותו, אלא בגלל שאין לו משמעות.

נכון, אין לי מיליונים והלוואי שהיה, אבל גם אם היה אז המשמעות מבחינתי של לקנות כבל זהב שקולה לקנות 5 קילו עגבניות בסופר רק כדי שיהיה כי אני אוהב ירקות כשתכלס אני צורך רק 2 קילו עגבניות בשבוע ואז זורק 3 קילו לפח.

אני לא הולך להכנס לוויכוח למי יש יותר גדול, אם תרצה אתה מוזמן לבקר ולתת חוות דעת בעצמך.

פורסם

זה למשל מוצר שלא הייתי קונה :-o

http://www.mitchellandking.com/luxurycarcare/luxury-car-wax/gold-rush-rally-car-wax

http://www.youtube.com/watch?v=u2P3yPH-Vz0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בנוסף אני רוצה לומר שלרוב אני לא קונה מספר מוצרים שמשרתים מטרה זהה בקנייה אחת, ברגע שנגמר מוצר כלשהו אני קונה אחד נוסף במידה והוא עשה את עבודתו לשביעות רצוני ואם לא אתנסה באחד אחר.

"למה שטיפת רכב צריך להיות משהו רציני יותר משטיפת רכב?"

זה אינדיבידואלי כבר. אני אוהב את הרכב שלי נקי ומטופח, הרבה יותר מהאדם הממוצע ואין לי שום רצון להיות כמו האדם הממוצע.

יש כאלה שיקנו טלויזיה 60 אינץ כאשר עמדת הטלויזיה שלהם במרחק יריקה מהספה. יש כאלה שקונים רכבים במחיר של דירה קטנה מבלי שהם בכלל יודעים מה יש להם בידיים.

אני לא יכול להגיד להם למה לכם טלויזיה כזו ענקית כשרק לפני שנתיים הסתפקתם ב32 אינץ. ולמען האמת זה גם לא מעניין אותי.

אני בחיים לא אבקר כאלו שרק שוטפים בקטנה או הולכים למכון שטיפה, בנוסף עבורי זה סוג של זמן איכות עם עצמי, זמן של שקט.

ואני פשוט נהנה מהעיסוק הזה. ברגע שנהנים ממשהו, לא מתחשבנים יותר מדי לגבי העלות שלו.

אני תמיד עושה סקר שוק וקונה מוצרים שאני מאמין שיחזיקו מעמד יותר זמן, יתנו תמורה גבוהה יותר עבור המחיר שלהם.

אין לי בעיה לקנות ווקס/אוטם עמידים גם אם הם יעלו 60/70 ש"ח.

ישנם מוצרים מסויימים שאין להם תחליף ולפעמים אני נאלץ לשלם סכומים גבוהים עבורם אבל זה מבחנתי חלק מהעולם הזה.

פורסם
זה למשל מוצר שלא הייתי קונה :-o

http://www.mitchellandking.com/luxurycarcare/luxury-car-wax/gold-rush-rally-car-wax

http://www.youtube.com/watch?v=u2P3yPH-Vz0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם אני לא :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מוזמן בכיף,פקקים בתל אביב לא חסר:wink:

m7kj.jpg
פורסם
אין ויכוח (וגם לא תראה שרשמתי על זה מילה) על החסכון בכסף בהשוואה לשטיפות במכונה.

לשם ההבהרה, הג'וק שנדבק לי בשנתיים האחרונות זה DIY, החל מעבודות גבס, חשמל, עץ, ריפוד, תריסים, טיפול עצמי ברכב ומה לא. כל דבר שאפשר לעשות לבד, אני עושה. מעבר לההנאה הגדולה שזה נותן לי, זה חוסך לי כסף. בו בזמן זה מבזבז לי כסף כי אני כל הזמן מחפש פרויקטים חדשים לבצע ואז מתחיל לקנות חלקים עבור משהו שלא נלקח בחשבון התקציב החודשי.

אתה (וכולם) רוצים את הטוב ביותר לרכב שלהם, זה מובן וגם על זה אין ויכוח. לא אמרתי שתקנה ווקס של 20 שקל באוטו דיפו ותשטוף את הרכב שלך עם סבון כלים כדי לחסוך בכסף.

הכוונה שלי הייתה לגבי אותם שרשורים שאני רואה מידי פעם "הנה הקניה שלי" "הנה ההזמנה שלי" ושם שלל מוצרים יקרים שבסופה של ההזמנה מגיעים לסכומים של 500-600 שקל, ואז למחרת אני רואה שאותו אדם הלך לחנות וקנה עוד כמה מוצרים. ובסוף בזבז ביומיים של קניות 1000 שקל, בשביל סה"כ לנקות את הרכב שלו.

התהיה שלי היא למה צריכים את כל זה? כמו שאמרת, אם עושים קניות חכמות לא משלמים הרבה, וזה בדיוק הפואנטה.

אמרת בהמשך "כל תחביב ברגע שהוא עובר את שלב ה"נחמד לי" והופך למשהו רציני יותר הוא מתחיל להיות יקר יותר" - למה שטיפת רכב צריך להיות משהו רציני יותר משטיפת רכב? אתה הולך להיות דיטיילר במשרה מלאה שאתה עושה סטא'ז על כמות גדולה של חומרים?

דור-ל - לגבי הכבלים זהב.

אתה מפספס את הנקודה ואתה בעצמך הולך סחור סחור.

הכבל זהב כבר היה אצלי מחובר למערכת ונבדק, ולא הייתה לו שום משמעות על הסאונד. בגלל זה הוא לא נמצא דרך קבע אצלי, לא בגלל שאין ביכולתי לקנות אותו, אלא בגלל שאין לו משמעות.

נכון, אין לי מיליונים והלוואי שהיה, אבל גם אם היה אז המשמעות מבחינתי של לקנות כבל זהב שקולה לקנות 5 קילו עגבניות בסופר רק כדי שיהיה כי אני אוהב ירקות כשתכלס אני צורך רק 2 קילו עגבניות בשבוע ואז זורק 3 קילו לפח.

אני לא הולך להכנס לוויכוח למי יש יותר גדול, אם תרצה אתה מוזמן לבקר ולתת חוות דעת בעצמך.

אני לא מומחה בוואקסים אבל אני מניח שעל רכב עם צבע דפוק לא ירגישו הבדל בין ואקס מאוד איכותי שעולה 200 דולר לבין ואקס פחות איכותי שעולה 20 דולר.

אני יכול להעיד שבאודיו אני קצת מבין, ואכן כבל איכותי שעולה 2000 דולר ( כן, שם מתחילים המחירים לכבלים ממש טובים) , יעשה הבדל משמעותי לעומת כבל ״ רגיל״ שעולה 200 דולר. אבל גם באודיו צריך מערכת טובה ואוזניים כרויות כדי לשמוע את ההבדלים.

לא הכל בחיים הוא value for money בלבד.

בתחביב יש את הצורך וההנאה להגיע לתוצאות הטובות ביותר, גם אם זה עולה יותר מהסטנדרט.

פורסם
אני לא מומחה בוואקסים אבל אני מניח שעל רכב עם צבע דפוק לא ירגישו הבדל בין ואקס מאוד איכותי שעולה 200 דולר לבין ואקס פחות איכותי שעולה 20 דולר.

אני יכול להעיד שבאודיו אני קצת מבין, ואכן כבל איכותי שעולה 2000 דולר ( כן, שם מתחילים המחירים לכבלים ממש טובים) , יעשה הבדל משמעותי לעומת כבל ״ רגיל״ שעולה 200 דולר. אבל גם באודיו צריך מערכת טובה ואוזניים כרויות כדי לשמוע את ההבדלים.

לא הכל בחיים הוא value for money בלבד.

בתחביב יש את הצורך וההנאה להגיע לתוצאות הטובות ביותר, גם אם זה עולה יותר מהסטנדרט.

+1

כל מילה בסלע!.

פורסם

על מה אתם מדברים? זהו תחביב יחסית זול לתמורה/הנאה שהוא נותן.

כמה שאני משקיע על מוצרי טיפוח לרכב אני לא אגיע לעולם למחיר של ראש פטפון בודד שרכשתי (בלי לזכיר עוד כמה)

גם לא במשך כמה שנים רצופות.מעבר לזה כל תחביב בא על חשבון דברים אחרים שאנחנו מוותרים עליהם.

פורסם
על אתם מדברים? זהו תחביב יחסית זול לתמורה/הנאה שהוא נותן.

מה שהוא אמר מילה במילה.

• תוכן חדש...