Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בתחביב הרבה וכיף והנאה, על זה אין מחלוקת.

הנקודה היא, שאחרי שמוציאים סכומים שנעים בין 500-1000 ש"ח לרכישת חומרים, מגיעים למצב שבו יש אספקה סדירה לפחות לשנתיים-שלוש קדימה, ואז מה?

קונים חומרים חדשים רק כדי לבדוק אם אם טובים במשהו מהישנים?

זורקים את הישנים סתם כי נימאס מהם ויש חומר חדש וסקסי בפורום?

לדעתי זו הנקודה שבה צריך לעצור ולשקול היטב האם יש טעם בהוצאות נוספות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום חומר לא נזרק סתם לפח, חלק מחולקים למכרים ושכנים, חלקם מוחלפים בין חברי הפורום, ורובם פשוט נגמרים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איך בדיוק נגמרים החומרים?

וואקס בנפח 0.5 ליטר מספיק ל- 10-15 פעמים שהם לפחות שלוש שנים אם מדובר בשתי מכוניות.

שמפו בנפח ליטר וחצי מספיק לפחות ל- 50 שטיפות ולדעתי קרוב יותר ל- 100.

הבקבוק האחרון של קונדישינר לעור שברכב החזיק יותר משש שנים.

UC זה חומר שלא נגמר וגם לא פלסטלינה סינית.

חומרים שניקנו בסכום של 500-1000 ש"ח יחזיקו מספר שנים וזה כשמדובר בכמה מכוניות, על מכונית אחת הרבה-הרבה יותר...

פורסם

DORKI,

אני יכול להזדהות עם מה שרשמת כאשר מתוך הלהט של כניסה לתחום אתה נמצא במחשבה תמידית על רכישת עוד חומרים למרות שיש לך אותם במלאי.

גם אני מוצא את עצמי מתכנן על ווקס שארכוש בעתיד למרות שכרגע יש לי ווקס. שמפו אכן מחזיק להמון שטיפות (אמריקן איגל למשל, לא נגמר... :lol:) קל מאוד להתפתות ולרכוש מוצרים כפולים.

אני לפחות כרגע מכניס לעצמי לראש, שאין בזה צורך וגם אם רוצים לקנות משהו כדאי לחשוב שעדיף שהמלאי ישכב אצל הספקים מאשר אצלי בבית... גם זה משהו

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

הצעה ראשונה - תקנו רק מה שצריך ולא מה שמגניב, או מה שאחרים בפורום קונים (זה פשוט טפשי).

הצעה שנייה- לא לקנות את הזול ביותר (לרוב הוא גרוע) ולא את היקר ביותר (לרוב הוא מיועד עבור בעלי נסיון)

הצעה שלישית- לחקור לחקור לחקור, בכל תחום יש מוצרים זולים, יקרים וכו' (הם לא מעניינים) מה שמעניין זה למצוא את המוצרים שנותנים תמורה טובה למחיר שלהם ומוצרים שאכן הוכיחו את עצמם. להיות צרכן חכם, זה רלוונטי לכל תחום בחיים.

הצעה רביעית- לקרוא ולהכיר את התחום, אם כבר משקיעים כסף עדיף להשקיעו באוטם צבע נורמלי ולא בשמפו או מברשת לג'אנטים.

נניח שאני מחפש ווקס שנותן תמורה טובה למחירו, מוצר שהוא לא גרוע אבל הוא גם לא חוד החנית בענף הדיטיילינג.

הייתי הולך על הרשימה הבאה

• Collinite No. 845 - Insulator Wax

• Collinite 476S Super Double Coat autowax

• Collinite 915 Marque D’Elegance

• Finish Kare 1000P Hi-Temp

• Meguiar’s #16 Professional Paste Wax

לא מדובר במוצרים החדישים ביותר, ולא באריזות הכי יפות, אבל בהחלט מדובר במוצרים שהוכיחו את עצמם ב15 שנה האחרונות על ידי המון חובבנים ומקצוענים. ויש משמעות ל 15 שנה היות והצבע לא השתנה מאז ועד היום בצורה דרמתית.

אחרי שמבינים מי נגד מי ומרגישים שישנו חיבור לתחביב הזה, תמיד אפשר להשקיע ולקנות מוצרים טובים יותר, היום יש לנו בארץ יבואנים של מיטב המוצרים.

dorki אדם שאוהב אומנות יכול לרכוש פסנתר ב50 אלף ש"ח ואדם שחובב מהירות יכול לרכוש רכב בכסף שאין לו.

התחביב שלנו לא כלכך יקר ביחס למה שהוא מחזיר לחלקנו. ואם ישנם מוצרים שעומדים על המדף ומעלים אבק אז שיהיה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש בתחביב הרבה וכיף והנאה, על זה אין מחלוקת.

הנקודה היא, שאחרי שמוציאים סכומים שנעים בין 500-1000 ש"ח לרכישת חומרים, מגיעים למצב שבו יש אספקה סדירה לפחות לשנתיים-שלוש קדימה, ואז מה?

קונים חומרים חדשים רק כדי לבדוק אם אם טובים במשהו מהישנים?

זורקים את הישנים סתם כי נימאס מהם ויש חומר חדש וסקסי בפורום?

לדעתי זו הנקודה שבה צריך לעצור ולשקול היטב האם יש טעם בהוצאות נוספות.

אתה טועה אם אתה מכליל.

מכמות המוצרים שיש לי אתה יכול לראות שלא זרקתי אפילו שביב אחד של חומר לפח....נכון שאני משתמש בהם לא לעיתים קרובות, כי נורא מיהרתי להתקדם לחומרים שיתנו תוצאות טובות יותר, אבל אני משתמש לפעמים גם בחומרים ה"פשוטים".

אולי בספריי לדשבורד ולפלסטיקה של STP לא יהיה יותר מקום על הדשבורד, אבל תהיה בטוח שיהיה לו מקום לריסוס קל על הצמיגים מדי פעם...וזו דוגמא אחת.

והווקס של טרטל ווקס שהוא לא נמצא בשימוש סדיר אצלי, מדי פעם אני מקבל "סיבוב" ומיישם אותו על המכסה מנוע או הגג כי בכל זאת אני אוהב את הברק שהוא עושה....דוגמא שניה.

וה APC של סימפל גרין שאני לא משתמש בו לרכב, אחרי שקיבלתי את ה APC של מגווירס, הוא עבר לשימוש ביתי בחומר ניקוי כללי או על מנת לנקות את הצמיגים ברכב מדי פעם לפני יישום אופטי-בונד...

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

dorki אדם שאוהב אומנות יכול לרכוש פסנתר ב50 אלף ש"ח ואדם שחובב מהירות יכול לרכוש רכב בכסף שאין לו.

התחביב שלנו לא כלכך יקר ביחס למה שהוא מחזיר לחלקנו. ואם ישנם מוצרים שעומדים על המדף ומעלים אבק אז שיהיה.

ברור.

אם כי כדאי שהחברים ישימו לב לנקודה שהעלתי, זה קצת מצחיק שרכב מיושן ששוה 20,000 ש"ח מקבל טיפול ממיטב הוואקסים, אפילו שכולנו אוהבים את התחום.

פורסם
ברור.

אם כי כדאי שהחברים ישימו לב לנקודה שהעלתי, זה קצת מצחיק שרכב מיושן ששוה 20,000 ש"ח מקבל טיפול ממיטב הוואקסים, אפילו שכולנו אוהבים את התחום.

בהחלט צודק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
ברור.

זה לא בכלל לא משנה כמה שווה הרכב,זה מה יש לו,זה מה הוא אוהב!.

• תוכן חדש...