Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה שאני מעונין לקנות טיוטה קורולה של שנים 2000-2002 ברצוני לנסות ולקבל את עזרתכם מה חשוב לבדוק במיוחד בנוסף לכל הדברים הרגלים שצריכים בדיקה ברכבים אלו

כמו"כ אני מחפש מוסכניק טוב שיכול לעשות בדיקה יסודית לרכב לפני הקניה, דגש על מוסכניק רציני אמין ואכפתי בירושלים.

תודה מראש לטורחים להשיב לי

פורסם
לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה שאני מעונין לקנות טיוטה קורולה של שנים 2000-2002 ברצוני לנסות ולקבל את עזרתכם מה חשוב לבדוק במיוחד בנוסף לכל הדברים הרגלים שצריכים בדיקה ברכבים אלו

כמו"כ אני מחפש מוסכניק טוב שיכול לעשות בדיקה יסודית לרכב לפני הקניה, דגש על מוסכניק רציני אמין ואכפתי בירושלים.

תודה מראש לטורחים להשיב לי

אם המנוע 3ZZ הוא כנראה זולל שמן.....

פורסם

שלום רב להמלצתי טויוטה קורולה אם המנוע הוא 1.6 VVT כלומר עם תזמון שסתומים מתקדם אז תוכל לקחת אותו בעצימת עיניים למשפחתי היה רכב כזה עד לפני חצי שנה רכב אמין על הכביש עבר 370000 ללא החלפת גיר או מנוע בחיים והרכב נמכר במצב מצויין עוד דעה בנוגע לטויוטה קורולה 2001 הוא שיחסית הטיפולים שלו לא יקרים רכב שמיועד למשפחה אמממ חסרונות על הטויוטה משנה זאת אני חושב שהרבה אנשים שיש להם כזה רכב יוכלו להעיד שאין בו חסרונות כמו כל דגמי הטויוטה שאמינים מאוד

בקשר לשאלתך מה נהוג לבדוק ברכב זה כמובן שאסי לבדוק אם הרכב עבר תאונות האם טופל בזמן

בקשר למוסכים אני לא מאזור ירושלים כך שלא אוכל לעזור בדבר זה

שמח אם הייתי לך לעזר:)

בברכה יוסי שמואל

פורסם

אם אני לא טועה(בשביל זה כתבתי "אם") מנוע של שנת 2000 זה המנוע 4A FE (האהוב שלי:lol:) מהקורולות הישנות יותר.

אם זה הVVTI תבדוק טוב טוב את האוטו הזה, ידוע שהיו בעיות רציניות עם המנוע הזה בהתחלה, אבל לא סגור על השנים.

עוד דבר, לבדוק אם האוטו סוחב ולא להקשיב לשטויות שהאוטו עייף(מנסיון שלי:roll:).

ממש יפה שVVTI הגיע ל370 אלף ק"מ , כל הכבוד.

פורסם

ברכות על ההחלטה הנבונה, ברשותי קורולה 2001 וקורולה 2000 ובעבר היו קורולות נוספות.

רצוי למצוא רכב מטופל עם קבלות המתעדות את מהות הטיפולים, כל רכב שטופל כראוי , 370000 ק"מ אינם חריגים ברכב אמין זה.

כנס למוסך טויוטה או לכל מכונאי רציני ובקש שיבדקו את הרכב מבחינה מכאנית, ותקבל מידע מה דורש תיקון .

לא מכיר תקלות נפוצות כי לא היו כאלה, הכל תקין ולא מתקלקל.

פורסם

כבעל של טויוטה קורולה 99 ... אני מוכן להגיד שהרכב מצויין !

ללא תקלות בכלל בשלוש שנים האחרונות .. (בלי עין הרע)

במודל 01-02 שונה המנוע .. כשביררתי בעבר לגביי הקורולה אמרו לי שלא כדאי לגעת

כי המנוע "שותה" שמן ועדיף לקחת את הדגם של 98-00 (עם הפנסים העגולים מקדימה)

חוץ מזה הרכב מצויין !

איתן בר 8)

פורסם

זוגתי נוסעת ב קורולה 2001. אמינות מוחלטת ללא אף תקלה!!!!. המנוע לא אוכל שמן. אין ירידה משמעותית במפלס בין טיפול לטיפול. בחירה מצויינת.

• תוכן חדש...