Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקוקים בסיריון 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחצי שנה רכשתי דייטהסו סיריון 2011.

אתמול התחלתי לשמוע תקוקים מצד ימין של האוטו. ברגע שאני נותן גז קצב התקתוקים מתגבר ושאני בלם קצב התקתוקים נחלש.

מהי הסיבה לכך?? תודה

• ספונסר פורום
פורסם

התיתוקים מופיעים רק בסיבובים או גם בנסיעה ישר קדימה?

הם קשורים למהירות או רק לטורים של המנוע?

פורסם

לאחר שהתייעצתי גם עם חבר שמבין הוא אמר לי שיכול להיות שתקועה אבן בצמיג ואכן היה אבן קטנה אך התקוקים חזרו פעם שניה ושוב הייתה אבן אבל היום התקתוקים חזרו אבל לאחר שעליתי על באמפר הם פסקו. האם יכול להיות שהבעיה היא בצמיג או עדיין יש חשד לצירייה?? התקתוקים קורים רק בנסיעה ישר ולא בסיבובים והם קורים רק פעם בכמה זמן ולא כל פעם.אני שומע את התקתוקים רק שהחלון פתוח ואין שום רעש שמפריע

פורסם

סיכוי קלוש שמדובר בצירייה. סיכוי גבוה יותר שמדובר במייסב גלגל. אם אתה שומע מאיזה גלגל זה מגיע בדיוק הרם אותו עם ג'ק באויר וסובב אותו עם היד תראה אם הרעש מופיע.

• תוכן חדש...