Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני נוהג כל יום בסביבות 100 ק"מ.

יש לי מטען של גיטרה ומגבר בדרך כלל.

עד כה היתה לי קורולה 2002 שרכשתי ב-2005 ללא שום תקלה משמעותית GLI אוטומטית

האם טויוטה קורולה בדגמים של נניח 2010 -2011 אמינה כמו זו שהיתה לי?

האם יש המלצות לרכב אחר ?

אני ממש לא מבין במכוניות ואמור למכור את הקורולה הנוכחית קודם כל.

תודה :-)

פורסם

היא תתאים לך.

רק וודא שאם אתה קונה דגם של 2008 אז הגיר הרובוטי מתאים לך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני גם הייתי מוודא שהריקול בוצע. להזכירך היה ריקול (RECALL) מאוד גדול של טויוטה בנוגע לעניין עם דוושת הגז הנתקעת, בארץ לא ניתן לבצע טסט לרכב מבלי לבצע את הריקול.

הסיכוי שיש עוד רכב כזה בארץ הוא בערך אפס, אבל אני הייתי בודק את זה בכל זאת.

לאחותי הייתה כזאת, שנת 2008, עם הגיר הרובוטי ואני דווקא אהבתי אותו. הוא מחליף הילוכים קצת לאט, מדרדר אחורה בירידות בדיוק כמו בידני, אבל בסך הכל הוא בסדר גמור.

שמעתי גם מחבר שהייתה לו אחת כזאת שהוא היה במוסך טויוטה וסידרו לו את העניין עם הדרדור. אולי מישהו פה יכול להרחיב על זה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא, החל מ2009 החלו לשווק את הגיר האוטומטי הסטנדרטי.

ב2011 אם אני לא טועה כבר לא נמכרה הגרסה הרובוטית.

מעבר לכך, אם אתה נוסע 100 ק"מ ביום, לא עדיף משהו חסכוני יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא, החל מ2009 החלו לשווק את הגיר האוטומטי הסטנדרטי.

ב2011 אם אני לא טועה כבר לא נמכרה הגרסה הרובוטית.

מעבר לכך, אם אתה נוסע 100 ק"מ ביום, לא עדיף משהו חסכוני יותר?

יש לך המלצה על משהו חסכוני יותר?

אני לגמרי פתוח להצעות.

פורסם

דווקא הקורולה הרובוטית חסכונית יותר מהאוטומטיות הרגילות.

חסכונית יותר הרנו פלואנס דיזל למשל שצריכת הדלק שלה 1ל18 בלי בעיה.

חבר,אתה חופר

פורסם

הרובוטית יותר חסכונית, אבל עדיין לא חסכונית מספיק לדעתי למי שנוסע הרבה כמוהו. 100 ק"מ ביום, אפילו כפול 5 ימי עבודה בשבוע, ב50 שבועות בשנה זה מגיע ל25 אלף ק"מ. סביר להניח שיהיו לו בלת"מים ונסיעות נוספות והוא מגיע ל30 אלף ק"מ בשנה.

אכן בק"מ כזה שווה לשקול דיזל. פלואנס דיזל עושה יותר טוב מ1:18. אבא שלי עושה 1:20-1:21 עם מזגן במגאן סטיישן בכביש 6 בנהיגה לא הכי חסכונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרובוטית יותר חסכונית, אבל עדיין לא חסכונית מספיק לדעתי למי שנוסע הרבה כמוהו. 100 ק"מ ביום, אפילו כפול 5 ימי עבודה בשבוע, ב50 שבועות בשנה זה מגיע ל25 אלף ק"מ. סביר להניח שיהיו לו בלת"מים ונסיעות נוספות והוא מגיע ל30 אלף ק"מ בשנה.

אכן בק"מ כזה שווה לשקול דיזל. פלואנס דיזל עושה יותר טוב מ1:18. אבא שלי עושה 1:20-1:21 עם מזגן במגאן סטיישן בכביש 6 בנהיגה לא הכי חסכונית.

לחיסכון כלכלי שווה לשקול מגאן דיזל משנים קודמות או לחילופין לעלות בתקציב ולקנות C3 דיזל שלפי נתוני יצרן עושה 1/28

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני נוסע ביום 100 ק"מ + נסיעות מזדמנות בסופ"ש, ושמח שעברתי לדיזל. החיסכון מורגש היטב.

אם אתה חושב ללכת בכיוון, תבדוק היטב את שלל דגמי הדיזל מהיצרניות השונות. לכל אחת יש יתרון וחסרון. (אמינות, זמינות חלפים, מחירי חלפים, מחיר קניה וכד'). תבצע בדיקה כלכלית לפי גודל התקציב.

ברגע שיהיו לך מספר דגמים להשוואה, יהיה יותר קל לחברי הפורום לסייע לך מנסיונם.

השאלות שאתה צריך לבדוק -לאו דווקא ע"פ סדר חשיבותם:

1.תקציב

2. ק"מ ממוצע

3. מספר שנים שאתה מתעתד להחזיק ברכב

4. קטגוריית הרכב הדרושה לך (סופר מיני תהיה בד"כ חסכונית וזולה יותר ממשפחתית, אך קטנה יותר...)

והכי חשוב, על תמהר לפני שאתה סגור על עצמך. עדיף לברר עוד חודש ולקבל המלצות כך שתתאים לעצמך את הרכב הטוב עבורך, מאשר לקנות בחיפזון.

סע ברכה!

*(הטעות מכוונת :) )

פורסם

אתה יכול גם לפזול לכיוון רכבים היברידיים כדוגמת טויוטה פריוס או הונדה אינסיט. הם יתנו לך צריכת דלק טובה בהרבה מרכב בנזין (באזור 1/20 לפי מה שאני יודע) ואמינות גבוהה.

• תוכן חדש...