Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה, תגיד שהמשלוח מאיביי התעכב בדואר :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תשמע זאת פאדיחה רצינית...

תזמין איזה משהו בדקה ה-90 וקח אותה כמו שאמרו לך בטענה שזאת הייתה אמורה להיות הפתעה.

תמהר כי אם לא אז היא תזכור לך את זה עד סוף החיים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני כנראה לא מבין ציניות, או שכל השרשור הזה זאת בדיחה אחת גדולה?

מה הקשר למתנות חומריות? מי פה קונה אישה בכסף? ( אם כך היה הייתם חוסכים בכדי לקנות את אנג'לינה ג'ולי לא?

פורסם

רסמי? היית מושיב אותה לשיחה ואומר לה שהיא צודקת ופישלת. תוסיף על זה שאתה יודע שאי אפשר לפצות על המעשה, או חוסר המעשה (אי אפשר לתקן רגש שנפגע במשהו חומרי לדעתי) בעיקר שעכשיו זה ירה כיציאה לידי חובה או נסיון לקנות את הרגשות שלה. הייתי פשוט מציע לה שלמרות שפישלת, אתה ״חייב לה״ ואם וכשיבוא לה פיצוי, אתה מתייצב בדום. וזה גם מה שתעשה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עדיף לשכוח יום נישואים ולא יומולדת.

הפרט הכי חשוב לא צויין, כמה זמן אתם ביחד?

אם בשנה הראשונה אז לא נורא-קורה.

Gn'f'R

פורסם

נשים מתחתנות עם גברים כי הן בטוחות שהן ישנו אותם אחרי החתונה - והם לא משתנים.

תקנתי לך.

אם בשנה הראשונה אז לא נורא-קורה.

זה לא אמור להיות נורא בשום שלב בחיים,מי שלוקח דברים כאלה בצורה כזאת קשה,משהו לא בסדר אצלו\אצלה.

אנחנו רק בני אדם וקורה שמפשלים מדי פעם (כמו שפ"ש ציין זה לא שהוא שכח,פשוט לא הספיק).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה לא אמור להיות נורא בשום שלב בחיים,מי שלוקח דברים כאלה בצורה כזאת קשה,משהו לא בסדר אצלו\אצלה.

אנחנו רק בני אדם וקורה שמפשלים מדי פעם (כמו שפ"ש ציין זה לא שהוא שכח,פשוט לא הספיק).

תהיה גבר ותשכח מיום ההולדת של זוגתך, ספר לנו מה היה :wink:

לכתוב בפורום יציאות כאלו אפשר עד מחר, תכלס בסוף זה אצל כולם ככה ואני מבטיח לך שאם חברה שלך תשכח את היום הולדת שלך אתה לא תהיה אדיש לזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
למה?

לדעתי זו דווקא סיבה דיי מוצדקת ל"סצינה" (כמובן שזה מושג יחסי).

הבחור לא שכח. הוא פשוט לא הביא מתנה.

אז בגיל 12 באמת נעלבים. אבל בחיאת, קשר אמיתי בין בני זוג אמור להיות קצת יותר רציני.

אני ואשתי סיכמנו עוד בשנה הראשונה של החיים המשותפים שמעבר לברכה ולאהבה, מביאים רק פרח.

מתנות מקבלים כל השנה.

פורסם
תכיר לי בחורה אחת שתחליק את זה.

ההבדל הוא ברמת המוחצנות, אחת תמרר את החיים ואחרת תפגע בשקט.

שתיהן יעלבו.

רעייתי שתחיה שוכחת תאריכים באופן סיסטמטי, ומפגינה מרירות כשאני זוכר אותם, כי זה שם אותה במצב לא נעים. אם כך, הרי לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הבחור לא שכח. הוא פשוט לא הביא מתנה.

אז בגיל 12 באמת נעלבים. אבל בחיאת, קשר אמיתי בין בני זוג אמור להיות קצת יותר רציני.

אני ואשתי סיכמנו עוד בשנה הראשונה של החיים המשותפים שמעבר לברכה ולאהבה, מביאים רק פרח.

מתנות מקבלים כל השנה.

כנראה פספסתי משהו, גם אני חשבתי שהוא שכח לגמרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רסמי? היית מושיב אותה לשיחה ואומר לה שהיא צודקת ופישלת. תוסיף על זה שאתה יודע שאי אפשר לפצות על המעשה, או חוסר המעשה (אי אפשר לתקן רגש שנפגע במשהו חומרי לדעתי) בעיקר שעכשיו זה ירה כיציאה לידי חובה או נסיון לקנות את הרגשות שלה. הייתי פשוט מציע לה שלמרות שפישלת, אתה ״חייב לה״ ואם וכשיבוא לה פיצוי, אתה מתייצב בדום. וזה גם מה שתעשה.

בוצע עם 2 זרי פרחים כי נשלחתי לבד לקניות בסופר - נראה לי עבד בסדר.

עם זאת עדיין יש לי את ה"מובן מאליו" הזה לטפל בו.

כן אני מניח שיגיע פיצוי כלשהו.

אגב גם לה יש בעייה די רצינית עם תאריכים, ועם זכרון בכלל.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...