Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות שלי כרגע היא בין הראפיד לניסן קשקאי.

בשתיהן יש מספיק מקום להעמיס ציוד, הניסן קצת יותר מפנקת מבחינת איבזור,

אבל לראפיד יש מנוע 1.4TSI (יותר חסכוני וזריז, לא?).

לקשקאי יש מנוע 1600 ידני על 117 כ"ס - נשמע כאילו הרכב ירגיש מאוד מאוד כבד לעומד הראפיד שמרגישה סבבה עם 1.4TSI.

ביטוחים: קשקאי בכל זאת מוגדר ג'יפון לא?

ראפיד ממשפחת סקודה - נחשבת לרכב גניב? ביטוח יקר?

חלקים וטיפולים: הטיפולים של סקודה יעלו יותר יקר משל ניסן?

אמינות: הראפיד עדיין לא מוכרת בשוק, אבל על האוקטביה והפאביה שמעתי דברים ממש טובים.

על הקשקאי לא שמעתי שום דבר לכאן או לכאן.

מישהו יכול לתת איזו חוות דעת?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר מקרוב את הראפיד, בטח לא את הקשקאי.

מה שכן, סיאט טולדו החדשה כמעט זהה לחלוטין לראפיד. לפי חברי פורום שבחנו את הרכבים, לסיאט יתרונות מסויים. מכאן, המלצתי לבדוק גם אותה.

פרטים על טולדו תוכל למצוא בדיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486337&highlight=%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95

פורסם
לא מכיר מקרוב את הראפיד, בטח לא את הקשקאי.

מה שכן, סיאט טולדו החדשה כמעט זהה לחלוטין לראפיד. לפי חברי פורום שבחנו את הרכבים, לסיאט יתרונות מסויים. מכאן, המלצתי לבדוק גם אותה.

פרטים על טולדו תוכל למצוא בדיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486337&highlight=%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95

תא המטען שלה קטן משמעותית וזה הופך אותה לפחות טובה עבורי.

פורסם

הטולדו זהה לראפיד, אך בארץ היא זולה מעט יותר ומאובזרת יותר - יש להן אותו תא מטען.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הטולדו זהה לראפיד, אך בארץ היא זולה מעט יותר ומאובזרת יותר - יש להן אותו תא מטען.

הטולדו לא מאובזרת יותר.

ראפיד מגיעה עם מצלמת רברס ו-6 רמקולים נניח בניגוד לטולדו.

מה ראית בטולדו שאין בראפיד?

האם ראפיד תעלה יותר בביטוח?

פורסם

כשמדובר על ה 1.2 הטולדו יותר מאובזרת,ב1.4 הם כבר יותר דומות,יש באמת 6 רמקולים (4 בטולדו),אבל לטולדו יש גם ציפוי עור להגה וידית ההילוכים,לא מצאתי איזכור לזה בסקודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כשמדובר על ה 1.2 הטולדו יותר מאובזרת,ב1.4 הם כבר יותר דומות,יש באמת 6 רמקולים (4 בטולדו),אבל לטולדו יש גם ציפוי עור להגה וידית ההילוכים,לא מצאתי איזכור לזה בסקודה.

יש מצב שאתה צודק.

ה 6 רמקולים בסקודה לא נשמעים כזה טוב. (לעומת 4 רמקולים מצוינים במאזדה 3 נניח)

מה לגבי ביטוח? סקודה תמיד יותר יקרים בגלל שהם גניבים?

פורסם

אני "שמח" לשמוע שיש מי שמוכן לשלם לצ'מפיון את המחיר המופלץ של הראפיד 1.4... אלא אם קיבלת הנחנה נדיבה, המחיר שלה נראה מופרז בעליל, ונועד לשרת את ציי הליסינג.

לגבי הקשקאי - שים לב שלמוטודיל יש כל הזמן מבצעים עליו, עם הנחות מאוד מכובדות. כרגע מוצע ב- 110 (!).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

4 רמקולים 2 טוויטרים ויש ציפוי עור בהגה, בבלם היד ובמוט ההילוכים ( גם משענת היד האמצעית ומשענות היד בדלתות עם עור)

נראה לי שבטולדו יש 4 מתגים להרמת חלונות בצד הנהג בניגוד ל2 בראפיד שזה יתרון אחד.

הראפיד לא מגיע עם מצלמת רוורס, וגם על חיישנים תצטרך לשלם (ותקראו את האותיות הקטנות למען השם, גם בטולדו, תוספת של 5000 בשביל חבילת המולטימדיה)

פורסם
4 רמקולים 2 טוויטרים ויש ציפוי עור בהגה, בבלם היד ובמוט ההילוכים ( גם משענת היד האמצעית ומשענות היד בדלתות עם עור)

נראה לי שבטולדו יש 4 מתגים להרמת חלונות בצד הנהג בניגוד ל2 בראפיד שזה יתרון אחד.

הראפיד לא מגיע עם מצלמת רוורס, וגם על חיישנים תצטרך לשלם (ותקראו את האותיות הקטנות למען השם, גם בטולדו, תוספת של 5000 בשביל חבילת המולטימדיה)

ראפיד - שתי הגירסאות מגיעות כרגע עם מערכת מולטימדיה שכוללת מצלמת רברס, חיישנים, GPS, מסך 10", דיבורת BT במתנה על כל דגם שתבחר.

אני כמעט בטוח שיש שליטה על כל חלונות החשמל.

פורסם
ראפיד - שתי הגירסאות מגיעות כרגע עם מערכת מולטימדיה שכוללת מצלמת רברס, חיישנים, GPS, מסך 10", דיבורת BT במתנה על כל דגם שתבחר.

אני כמעט בטוח שיש שליטה על כל חלונות החשמל.

אכן יש שליטה על כל החלונות.

פורסם
אני "שמח" לשמוע שיש מי שמוכן לשלם לצ'מפיון את המחיר המופלץ של הראפיד 1.4... אלא אם קיבלת הנחנה נדיבה, המחיר שלה נראה מופרז בעליל, ונועד לשרת את ציי הליסינג.

לגבי הקשקאי - שים לב שלמוטודיל יש כל הזמן מבצעים עליו, עם הנחות מאוד מכובדות. כרגע מוצע ב- 110 (!).

תמחור הוגן או לא נקבע לפי המתחרות באותה קטגוריה.

ואם נסתכל על הראפיד/טולדו אז הן מתחרות בפיג'ו 301, סוזוקי SX4 סדאן ו-MG350.

אני לא חושב שהיית מעדיף את המתחרות על פניהם.

סתם שתדע הראפיד נמכרת לא רע בחודשים האחונים (מקום 12 ביוני), מאז שהיא הגיע המכירות של פיג'ו 301 וסיטרואן סי אליזה ירדו לעומת החודשיים הראשונים של השיווק שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...