Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי, מדוע לפרק את הצינור? אין צורך בכך כאשר מחליפים רפידה.

כמו כן, רצוי לבצע רטרקציה (החזרה) לבוכנה כאשר הקליפר עדיין מורכב

לצורך כך, ניתן להשתמש במלחציים יעודיות או "קלובה" של מסגרים.

בנוסף, "הג'ק" של האוטו מסוכן מאין כמוהו חובה להשתמש לפחות בבלוק.

אני אברר לגבי הקטע עם הצינור, כנראה לא פרטתי מספיק מה עשינו איתו.

במלחציים השתמשנו בפעם שעברה, הפעם לא השתמשנו בזה מכיוון שבסובארו לא צריך.

הג'ק לא מסוכן, רמת הסיכון כאן היא בדיוק כמו להחליף גלגל אחרי פנצ'ר.

העניין עם הנזילה לא ברור לי !

אם כן שחררתם את צינור הבלם מהקליפר , הרי צריך לאחר החיבור בחזרה לנקז את האוויר במערכת - ביצעתם את זה ?

יתכן וכרגע הרכב עוצר באופן סביר כי 3 הגלגלים האחרים בולמים היטב וחוסר הבלימה בגלגל המסויים הזה אינו מורגש .

יתכן ובבלימת חרום או כל בלימה חזקה מאוד הגלגל המדובר לא יבלום חזק כמו האחרים .

אם יש ברכב ABS זה מקשה עוד יותר על האיתור כי המערכת תאזן את רמת הבלימה בין הגלגלים (אני לא בטוח ב 100% אבל אני חושב שבגלל שבגלגל אחד הבלימה לא תקינה יתכן והמערכת תחליש את הבלימה מכל שאר הגלגלים באופן יחסי)

ניקזנו אויר, לרכב אכן יש ABS, את הנסיעה חזרה הביתה עשיתי בזהירות, בדקתי את רמת הבלימה ואחרי ניסיון עם מעל 20 אלף קילומטר בנסיעה ברכב אני משוכנע שהוא בולם בצורה תקינה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

תשמע אני לא מתכון להיות מתחסד כי אני מטפל בכל המכוניות שלי לבד מקלאסיות איטלקיות ועד יפנית גודשת לבד

אבל יש דברים שלימוד עצמי יכול להיות כואב מאוד לך וגם לסביבה

אין ויכוח על כך שאסור לתלות את הקליפר על הצינור דבר שגורם לפסילת הצינור במידי

אין ויכוח שאסור שתהיה כל נזילה של נוזל בלם

אין ספק שלעבוד רק עם גק זה גם חורני וגם מסוכן כי פתיחת הברגים דורשת לפעמים כוח רב שיכול להפיל את הרכב במקרה הטוב יפול על הדיסק ויעקם אותו במקרה הרע יפול על הרגל שלך

קח את הדברים ברוח טובה אין כוונה אלא לטוב

ניר

פורסם

אם לא מתאים לך לרכוש בוק, המינימום שאפשר לעשות הוא להשתמש בגלגל שפירקת כאמצעי אבטחה למקרה שהרכב יפול מהמגבה. זה לא אופטימלי אבל יותר טוב מכלום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...