Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה כותב את זה פה וחושב על זה זה אומר שאכפת לך.

לא הזמנתי משהו מעניין, סונקס לג'אנטים, ווקס של דודו באריזת ניסוי, כפפות ומברשת עגולה של אינץ'.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם תתייאש, ויש לך חבר שמגיע מארה"ב, תוכל לרכוש BB Z10 בסביבות ה1250 ש"ח. ויש לו waze כמו שיש באנדרואיד, וכמובן Whatsapp.

אוכל בלי מלח את האנדרואיד למיניהם לצורכי מטרות אלו. החסרון? מצלמה ברמה נמוכה יותר וסוללה לא משהו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אם אתה כותב את זה פה וחושב על זה זה אומר שאכפת לך.

לא הזמנתי משהו מעניין, סונקס לג'אנטים, ווקס של דודו באריזת ניסוי, כפפות ומברשת עגולה של אינץ'.

מזה אכפת לי, בכל זאת זה אנשים שאני מכיר, גרים איתי במושב, ו2 מהם בנות גילי שכנות שלי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

גם אני בכיתי בזמנו בסרט "המספריים של אדוארד" עם ג'וני דאפ,

וגם בפורסט גאמפ.

וגם באבא גנוב בסצינה עם ההליקופטר,

וגם ב"סינמה פארדיסו",

אני כזה פוסי שלא מסוגל לצפות בסרטי אימה כמו "פעילות על טיבעית" לדוגמה.

Gn'f'R

פורסם

אצלנו אנשי הדואר התעניינו מאוד בכל החבילות הקטנות שמגיעות לכל מיני אנשים והזרם רק הלך ומתגבר. כמו אצלך, בהתחלה הרימו גבה, אחר כך גיחכו, אחר כך ממש צחקו.

והיום?

הם ראשי המזמינים מאיביי ודואגים לשאול לגבי כל חבילה מה יש בה והאם שווה להזמין מגרד לשון או מלחך פנכה.

בקיצור, if you cant beat them, let them join you.

פורסם

עלי צועקים כל פעם "למה אתם מחכים לרגע האחרון לבוא לקחת את החבילות של דואר רשום שמגיעות?"

ובגלל שזה מושב קטן ואני ממש לא רוצה צרות עם הדואר, אני לא אומר את מה שעובר לי בראש שהוא:

"כי אתם פותחים את הדואר 3 פעמים בשבוע, למשך שעה אחת כל פעם, ועוד מאחרים ברבע שעה לפתיחה וסוגרים רבע שעה מוקדם מדי".

ימח שמם!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחי ואני מזמינים הרבה שטויות מחו"ל. פעם אחת הפקידה שאלה אותי למה אנחנו קונים הכל מחו"ל, אז אמרתי לה את האמת- שבארץ אין מה שאני צריך ואם כבר יש משהו אז זה עולה פי 3.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור, if you cant beat them, let them join you.

סלח לי על הסטת הגיבוב, פשוט אני מאוד סקרן לדעת מדוע אתה רוצה לשנות את הכינוי

שלך ל "הספגטי המעופף"?

יש לך חיבה לדברים מעופפים? למה דווקא "ספגטי"?

מציע לך לבדוק את השמות הבאים:

הקרוטון הסופג

במיה ברוטב (בהשראת בנצי )

סתם במיה

קישוא אלמוני

החציל המחסל

אדון שוקו אחר

נקמת הטוסטוס

תחת

השום הזועם

דודו זר

Gn'f'R

פורסם
עשית לי דודא לבמיה של סבתא שלי, זצוקלל"ה.

יקחך המגבב...

פעם ראשונה נתקלתי בזצוקללה"ה הזה עכשיו עם מות הרב - זכר צדיק וקדוש לברכה לחיי העולם הבא. כנראה הראשי תיבות הכי ארוכים שיש.

מטופש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

האמת לוקו יקירי, אני פשוט רוצה להוריד את היהודי שבי.

כלומר, לא להוריד אותו לגמרי, אבל אני לא אוהב את הזיהוי שלי ככזה. כמו בכל רישום לאתר אינטרנט, אין מחשבה מאחורי הכינוי יותר מהשיר ששמעתי בזמן הרישום לפורום, לא חשבתי שאכתוב יותר מדי בפורום ובטח ובטח שלא אגיע למעמד של מועמד לרשימת ההמתנה למגובבים מתחילים.

את הספגטי ביקשתי כדי לשמור על המעופף ומתוך חיבתי לכנסיית הספגטי המעופף שהוזכרה לעיל.

אבל אני מוכן באמת לקבל כל אחד מהשמות שהזכרת, חוץ מדודו משום שזה כבר חילול השם וחוץ מזה שהשפם שלי אף פעם לא יוצא מרשים, יותר כמו שפם בר מצווה.

אבל במידה ויש מנהל שיכול לדאוג לכך - אני מוכן לקבל את הספגטי או כל כינוי אחר שלוקו רשם בהודעה אם תחליפו לי את שם המשתמש כל עוד לא יהיה בו זיהוי דתי.

חוץ מזה לוקו, מה לעזאזל אתה עושה בפורום תמיכה טכנית? בשביל שיעמום פתחו לך את הגיבוב.

עריכה: אני חושב שאני מתחיל לגובב באמת, זה כבר נראה כמו הודעה ארוכה, מתישה וחסרת פשר - לוקו אני מתקדם?

• תוכן חדש...