Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שכבל שמיניה מתחבר יופי לשקע מיקימאוס, אבדוק את זה בימים הקרובים.

אני נתקלתי במחשבים ניידים מחשמלים (קבוע, באחת הפינות) באמת מדובר במתח נמוך אבל זה בכל זאת לא נעים.

במקרה או שלא במקרה המטען היה עם תקע אמריקאי והמתאם איפשר לחבר אותו ללא הארקה.

פורסם
נדמה לי שכבל שמיניה מתחבר יופי לשקע מיקימאוס, אבדוק את זה בימים הקרובים.

אני נתקלתי במחשבים ניידים מחשמלים (קבוע, באחת הפינות) באמת מדובר במתח נמוך אבל זה בכל זאת לא נעים.

במקרה או שלא במקרה המטען היה עם תקע אמריקאי והמתאם איפשר לחבר אותו ללא הארקה.

כבל שמינייה לא יתחבר לשקע מיקימאוס, תנסה ותראה.

ויש אנשים שרגישים גם למתח נמוך בכל הגוף (כמו שכולנו רגישים רק בלשון).

פורסם

אני רגיש לחשמל סטטי, אבל זה רק בימים יבשים במיוחד.

המחשב הזה - זאת לא הייתה תחושה אישית שלי, עוד אנשים הרגישו את זה, זה היה ממש ברור (זה לא כל כך הפריע לי, רק הורגש בצורה מאוד מוחשית)

לגבי השקע מיקימאוס - אני זוכר מהעבר (5 שנים או יותר) מטען עם שקע מיקימאוס שהיה מחובר אליו כבל ללא הארקה. אם זה היה כבל שמיניה מהסוג הנפוץ, לא אוכל לומר לך. אולי היו לו חיבורים עם קוטר גדול יותר, אבל הוא מאוד דמה לכבל "שמיניה".

פורסם

התעלקות:

הזמנתי מדילאקסטרים מטען usb בעת שתי יציאות - אחת עם 1A כמו כל מטען סיני פשוט, והשניה עם 2.1A. כשאני מחבר אותו לשקע יש ניצוץ. האם אפשר להשתמש במטען, או שלתת אותו מתנת %חג לא חשוב% למישהו מעצבן במיוחד?

יש לי מטען מקורי של נוט 2 שמוציא גם 2 אמפר, ששם אין את הניצוץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אולי זה בעיה בטושיבות, שלושה אנשים מדווחים על לפטופ של טושיבה. (גם לי זה קורה בטושיבה ולא במחשבים אחרים)

אפשר להירגע, זה קורה לי בלפטופ של דל.

זה ככה מאז היום שקניתי את המחשב בשנת 2007, עדיין קורה, והמטען עדיין עובד מצוין.

גם כאן, אגב, מדובר במטען ללא הארקה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה קורה גם בלפטופים של HP, Acer, Asus, Lenovo, אפילו IBM כשהיו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ושוב - האם זה מסוכן? (להרחיק ידיים מסביבת השקע ולחבר את הנייד כאשר נעליים לרגליי?)

בכל התעסקות עם חשמל יש לשים נעליים :!: יגדילו ראש אלו שגם יעשו דברים כמו לפתוח את המקרר עם נעלי בית לרגליהם, למרות שזה פחות קריטי.

פורסם

זה הדבר היחיד שמועיל באמת בקרוקס (וזה שהם נוחים לנהיגה, בניגוד לכפכפים ב20 שקל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקין לחלוטין. כמו כל חיבור של כל דבר לחשמל, יש להימנע מלבצע אותו כשהגוף רטוב מאד (לאחר מקלחת או זיעה קיצונית).

הסיבה היא כפי שהוסבר זרם גבוה שעובר לזמן קצר עד שהקבלים בממיר נטענים.

• תוכן חדש...