Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי סיוויק הייבריד 2007, הגיעה ל 75 אלף ק"מ, ברשימת החלפים שיש להחליף לפי מוסך הונדה ולפי האתר מופיע פילטר דלק, עלותו כ700₪(!!!) שזה כבר מוזר.. אבל מה שעוד יותר מוזר, לי, שזה בכלל לא נראה כמו פילטר.. והשם של החלק לאחר חיפוש באינטרנט הוא strainer set שזה אכן סינון אבל עדיין.. מספר הקטלוגי של החלק הוא

17048snc-010

אשמח לשמוע את דעתכם, אולי זו בכלל טעות?!

מה בדיוק החלק הזה עושה כי זה נראה יותר כמו משאבה או משהו, זה בתוך המיכל

שאלה נוספת, האם ניתן להחליף מבלי לפרק את מיכל הדלק כפי שרוצים לעשות במוסך (לא הונדה). מיכל הדלק נמצא מתחת למושב אבל בדגם ההייבריד אין גישה אליו בגלל הסוללה

תודה!

פורסם

איני יודע איך זה בהונדה הייבריד אך ללא ספק קיימים מסנני דלק שהם יושבים בתוך טנק הדלק מובנים עם המשאבת דלק עצמה. אם אתה שואל אותי אישית אף על פי שמדובר בהוראות יצרן אני לא הייתי נוגע בפילטר הזה גם בגלל המחיר הגבוה שייצא לך ביחד עם עבודה וגם בגלל המסורבלות שבעבודה זו (הורדה של כל המיכל וכו') במיוחד אם הרכב נוסע כמו שצריך. אני מכיר לא מעט רכבים שנוסעים על המסננים מהסוג הזה שנים על גבי שנים ללא שום בעיה.

• תוכן חדש...