Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

באמת שכבר וואו , בכל אופן לא נתבכיין וניגש לעיינין.(פונטו 2003 SX ידנית)

הכל אתחיל מאתמול , החלפתי משאבת בלם ראשית כולל נוזל חדש ועכשיו כשהחלפתי עם קרוב משפחה הוא אמר לי ,אחרי שסיימנו והכול עובד כמו שצריך , שצריך לשפוך מים על תא המנוע כדי לנקות מכל הנוזל בלמים שבטעות נישפך שם למען הסדר הטוב , אמרתי לו אין בעיה אעשה את זה מחר .

היום ככה אחרי צהרים אני ניגש פעם ראשונה לרכב מרים מכסה מנוע מביא קצת מים עם סבון כלים (אחרי שראיתי שאין בעיה עם זה) שכפתי על החלקים במנוע (שמתי מעין "הגנה" על חוטי ההצתה) ממש בעדינות ולאחר מכן התחלתי לייבש הכל עם סמרטוט(שאינו מסיר סיבים) לאחר מכן אחרי ייבוש והכל סגרתי את המכסה מנוע וחזרתי הבייתה .

בידיוק עכשיו אני ביצעתי נסיעה ואיך שהתנעתי , שומו שמיים, רעידות מורגשות והמנוע זז יותר "אגרסיבי" מהנורמה ובנוסף רעש מוזר מהאגזוז , סוג של "יריות" כאילו משהו תקוע והאגזוז "משתעל" ואין יציאת גזים סדירה .

חשוב לציין טורים סדירים על 900 כמו בנורמה עד עכשיו וטמפ' קבועה על חצי !

מה זה יכול ליהיות חברים ?

פורסם

חשוב לציין שלאחר נסיעה של 15 דקות , המרווחים של היריות גדלו כלומר כאילו האגזוז מנסה ל"שחרר" משהו .

לחכות ככה למחר ? אולי השמש תעשה את שלה והכל שם יתייבש ?

וזה לא נכון שהכל מוגן מפני מים ?

פורסם

אני מניח שמשהו במערכת החשמל שלך נרטב וההצתה מזייפת. תניע את הרכב ותשאיר אותו במצב סרק כמה דקות ארוכות כדי שהחום ייבש את כל החלפים. אני מניח שזה יעביר הכול.

פורסם

אני ממליץ שלא תניח הנחות ותחכה למומחים שיתנו תשובה מקצועית.

ייתכן שמים נכנסו למערכת היניקה ומשם הדרך לצרות צרורות קצרה. סביר יותר שזאת בעיה חשמלית.

בכל מקרה פשוט תמתין לתגובות נוספות ואל תניע את הרכב בנתיים.

פורסם
אני ממליץ שלא תניח הנחות ותחכה למומחים שיתנו תשובה מקצועית.

ייתכן שמים נכנסו למערכת היניקה ומשם הדרך לצרות צרורות קצרה. סביר יותר שזאת בעיה חשמלית.

בכל מקרה פשוט תמתין לתגובות נוספות ואל תניע את הרכב בנתיים.

תודה אני אמתין לעוד תגובות בנתיים האוטו יושב בשמש

פורסם

מקפיץ על מנת לעדכן !

ברוך השם הכל עובד מצוין , אחרי שהיה כל היום בשמש הכל היתייבש ועובד כמו שצריך !

תודה בכל אופן !

פורסם

חדירת מים לפלאגים?

אני מסכים עם הטענה, כי חוויתי את זה על הרכב שלי (אחרי ששטפו קרטר מנוע וגיר), אבל מוזר שהם נכנסים מהפלאגים (אמורה ליהיות קומפרסיה במנוע, ואם הפלאג לא יושב טוב, אין לחץ במנוע).

אולי הם נכנסו מהיניקה?

פורסם

שוטפים את המנוע מלמעלה, ולכן חודרים מים לפלאגים. אין צורך להתרגש מזה.

המקרה אצלו שהשמש ייבשה הכל ולא הייתה בעייה.

זה קרה גם לשכן שלי, לאחר שהוא עשה שטיפת מנוע, המנוע התחיל לקרטע ולא סחב.

אז אמרתי לו שיוציא את הפלאגים וייבש אותם, וכך עשה. לאחר שפתח אותם הם היו רטובים במקצת ייבש והחזיר הכל, ואחר כך הרכב נסע כרגיל ללא בעיות.

פורסם

איך בדיוק חודרים מים לפלגים?

דרך מה הם חודרים?

למה אתה מתכוון כשאתה כותב את זה?

איזה חלק בדיוק בפלג?

פורסם

איך חודרים? מגיעים איך שהוא.

הם עוברים את הכוילים (שאגב גם אותם צריך לייבש), ובכך מגיעים לפלאגים.

בקיצור מים וחשמל לא מסתדרים ולכן כל העסק הזה קורה.

והפיתרון לכך שיש ליבש הכל, או כמו שקרה כאן שהשמש "עשתה" את העבודה.

פורסם

הם לא נכנסים לשום פלאגים. בחלק העליון של הפלאג יש צוקציק כזה שאליו מתחבר הקויל. החלק הזה נרטב והמים נוגעים במנוע ובחלק הזה ביחד ונוצר קצר בין נקודת כניסת החשמל של הפלאג למנוע. ואז אין ניצוץ בפלאג ויש גימגומים במנוע וכמו כן את התופעות שציינת. מכיוון שבוכנה אחת או יותר עושות את כל התהליך שלהם בלי לשרוף את הדלק ואז הוא מגיע לאגזוז ויש את ה"שיעולים " שאמרת.

לסיכום: אין מה להתגרש קורה לכל אחד נסיעה נעימה.

- סתיו שהוא לא מוסכניק אבל קרה לו מקרה דומה :wink:

• תוכן חדש...