Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לידיעה , אני משתמש עם החומר גם לניקוי טסות , כבר אחרי ארבע שטיפות לא נראה שיש פגיעה בצבע של הטסה או איזו ירידה בברק .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה הניסיון שלי עם החומר,ג'אנטים שלא נוקו 3 חודשים עם נסיעה של 100 קילומטר בכל יום.

ניקיתי גם את הצמיגים עם APC 1:10.

השתמשתי במברשת עגולה כדי לשפשף.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני בשטיפה האחרונה נסיתי לנקות עם 1:4 APC מגווירס עם המתנה של 2 דקות ומברשת סיבים קשים מאוד והלכלוך לא ירד+גרניק,אנסה השבוע בדילול חזק יותר

m7kj.jpg
פורסם

תמיר המוצר שהשתמשת בו, עובד עם אותו אפקט של צביעת האבק בסגול כמו הסונקס?

כלומר המוצר יודע להיצמד לחומרים שדבוקים חזק או רק שטיפה קלילה כמו ה-APC?

רכשתי רכב בן שנים שלא עבר ניקיון ג'אנטים כנראה מעולם, ועל הברגי נעילה יש כתמים שחורים של הצטברות לכלוך שה-APC גם בדילול של 1:4 לא הצליח לפרק.

את הסונקס שלדעתי היה פותר את הבעיה אין במלאי.

פורסם

אורון, ה wheel brightner לא מתפקד כ- de ironizer, לכן אין את האפקט של הדימום שנוצר כתוצאה מהריקאציה של החומר עם חלקיקי מתכת.

מישהו יכול להעיד האם המוצר אכן מנקה אבק בלמים שממש "נאפה" על החישוק?

"יאללה בירי".

פורסם

מישהו יכול להעיד האם המוצר אכן מנקה אבק בלמים שממש "נאפה" על החישוק?

הרכב שלי בן שבע ומאז עלייתו אל הכביש אני שוטף אותו באופן שוטף, את החישוקים נהגתי לשטוף עם מגבת ייעודית ושארית המים ושמפו לרכב שנותרו בדלי.

לאט-לאט שמתי לב שעל החישוק התחילו להצטבר נקודות שחורות שלא ירדו בשטיפה וגם החישוק איבד ברק.

החומר הזה די החזיר את שעון הזמן אחורה, הנקודות השחורות הולכות ומתמעטות והחישוק מבריק.

מדגיש הדילול הוא אמנם 1:4, אבל החומר נשטף עם צינור ומברשת עדינה בסמוך להתזה שלו.

פורסם

זה בדיוק מה שקורה אצלי, כתמים שחורים שמסרבים לרדת עם ה-APC, חשבתי באופן חד פעמי להשתמש בחומר קצת יותר חזק, עם דילול מסוים, כמו נוזל תנורים או משהו בסגנון. (לא להרוג אותי זה רק רעיון בשביל ניקוי חד פעמי).

אם יש רעיונות לגבי הניקוי הראושני אשמח.

פורסם
הרכב שלי בן שבע ומאז עלייתו אל הכביש אני שוטף אותו באופן שוטף, את החישוקים נהגתי לשטוף עם מגבת ייעודית ושארית המים ושמפו לרכב שנותרו בדלי.

לאט-לאט שמתי לב שעל החישוק התחילו להצטבר נקודות שחורות שלא ירדו בשטיפה וגם החישוק איבד ברק.

החומר הזה די החזיר את שעון הזמן אחורה, הנקודות השחורות הולכות ומתמעטות והחישוק מבריק.

מדגיש הדילול הוא אמנם 1:4, אבל החומר נשטף עם צינור ומברשת עדינה בסמוך להתזה שלו.

נחמד מאוד.

תודה.

"יאללה בירי".

פורסם

חברים,מתוך הנושא שעליו דיברתי עם אחד החברים בהודעות פרטיות,הבנתי שיש חומצה בתוך כל החומרים האלה שמסירים את הלכלוך,החומצה הזאת פוגעת בצמיג של הרכב שלכם,מה את אף אחד זה לא מעניין העיקר שהגלגל יהיה נוצץ?

מעניין אותי לדעת מה דעתם של היצרניות בנושא...

m7kj.jpg
פורסם

אתה אמור לשטוף כל חישוק בנפרד, לרסס, להמתין כמה שניות, לקרצף אם צריך ולשטוף.

אז לעבור לצמיג הבא, החומר לא ישב על הצמיג יותר מחצי דקה/דקה.

אין עם זה שום בעיה, לצמיג לא קורה כלום, לא משנה את צבעו, לא נאכל, לא נהרס.

עוד לא ראיתי או שמעתי על צמיג שנהרס כתוצאה משימוש בחומר לניקוי ג'אנטים.

"יאללה בירי".

פורסם
אתה אמור לשטוף כל חישוק בנפרד, לרסס, להמתין כמה שניות, לקרצף אם צריך ולשטוף.

אז לעבור לצמיג הבא, החומר לא ישב על הצמיג יותר מחצי דקה/דקה.

אין עם זה שום בעיה, לצמיג לא קורה כלום, לא משנה את צבעו, לא נאכל, לא נהרס.

עוד לא ראיתי או שמעתי על צמיג שנהרס כתוצאה משימוש בחומר לניקוי ג'אנטים.

אני מאוד מתלבט מה לעשות בנושא,מעניין לשמוע את דעתם של שאר החברים שמשתמשים בחומרים דומים שמכילים חומצות במשך הרבה זמן

m7kj.jpg
פורסם

מגווירס חברה גדולה וידועה,הWheel Brightener הוא מוצר מסדרת הדיטיילר שזו הסדרה הגבוהה של המוצרים שלהם.

שדיטילרים מקצועיים משתמשים בחומרים האלו,אני בספק שאם החומר הזה היה פוגע בצמיגים היו משתמשים בו.

אתה גם לא אמור להשתמש בו כל שטיפה,אם הג'אנט לא מלוכלך מאוד והלכלוך לא קשה אפשר להשתמש גם רק במים וסבון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מגווירס חברה גדולה וידועה,הWheel Brightener הוא מוצר מסדרת הדיטיילר שזו הסדרה הגבוהה של המוצרים שלהם.

שדיטילרים מקצועיים משתמשים בחומרים האלו,אני בספק שאם החומר הזה היה פוגע בצמיגים היו משתמשים בו.

אתה גם לא אמור להשתמש בו כל שטיפה,אם הג'אנט לא מלוכלך מאוד והלכלוך לא קשה אפשר להשתמש גם רק במים וסבון.

אוקיי,אז כנראה שכן ארכוש את החומר,מישהו מעוניין בקנייה משותפת של גלון?

אני מתל אביב

m7kj.jpg

• תוכן חדש...