Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שמישהו מחכמי הפורום מתעסק בתחום, או שיש לו חבר של חבר מהתחום.

לאחרונה אני תר אחר סדרה שנקראת "רצח מאדום לשחור". בלעז: HOMICIDE LIFE ON THE STREET.

עברת בכל מיני חנויות די.וי.די, ולאף אחד לא היה מושג מאיפה אני מביא מארז DVD של כל העונות. למען האמת שמצאתי אחד כזה באיביי, אבל מיותר לציין שאין שם תרגומים לעברית. לצפות בסדרה ללא תרגום אני יכול גם ברשת, כך שמה שאני מחפש זה מארז מתורגם של הסדרה.

הסדרה שודרה בערוץ AXN למי שזוכר, אז אני מניח שמישהו בארץ תרגם אותה בשביל הטלוויזיה. האם יש למישהו מושג לאן ניתן לפנות כדי להשיג את הסדרה הזו?

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לראות את הסדרה הזו מתורגמת זה ממש בזבוז, חלק מהיותה סדרת מופת זה הדיאלוגים, ויש לא מעט ניואנסים שאין שום אפשרות להעביר בתרגום.

פורסם

לא יצא מעולם מארז כזה בעברית.

אל תשכח שאין קשר בין מה שאתה רואה בערוץ טלוויזיה ישראלי לבין מה שיוצא ב-DVD -

במידה וכן מתגלה מארז כזה, מדובר תמיד בעבודה של חברת תרגום שונה מזו שהשתמשו בה בטלוויזיה.

בישראל, הסדרה הזאת מונחת אי-שם במספר עותקים אצל כמה גופי שידור,

בפורמט beta sp ו-beta sx, תלוי בעונה. גם אם תצליח לשים ידך על הקלטות,

אין לך מכשיר בבית שמסוגל לנגן אותן. :wink:

מבחינת זכויות יוצרים, אסור כמובן לגופי השידור לספק לך עותקים ובלה בלה בלה.

רוב העונות תורגמו בחברה שבה עבדתי בזמנו, ובאופן כללי בוצעה שם עבודה טובה מאוד,

רק המתרגמים הבכירים נגעו בסדרה. לא כל הניואנסים עוברים, אבל ככה זה בכל תרגום, טוב ככל שיהיה.

בשורה התחתונה: תשחיז את האנגלית. :-)

מארזים אפשר להשיג במחירי בדיחה באמזון וכדומה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנגלית שלי מצוינת, אני אישית רואה סדרות בלי תרגום.

פשוט את המארז של הסדרה רציתי בשביל האנשים היותר צעירים במשפחה, אלה שהאנגלית שלהם לא משהו. לא נורא, יחכו כמה שנים.

תודה לחברים על העזרה, מעריך את זה מאוד :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדיף להם לאמץ את ההרגל שלך לראות ללא תרגום (או,עם תרגום באנגלית) מאשר "להנות" מהתרגום הישראלי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...