Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סיטרואן וולקן 1993

אני מחפש מערכת לרכב(לא צריך משהו מוגזם)

מצאתי כמה רכיבים, השאלה האם זה שווה את הכסף.

200 שקל - REF9633I Infinity

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747065

800 שקל - Infinity REF5761A

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=913

350 שקל - קומפוננט אינפיניטי קאפה 6.5

רדיודיוידי(לא מחויב לקחת, סתם מחיר נמוך) - 200שקל

996730_566337823411105_1416791444_n.jpg

סאב MAGNET 400RMS

350 שקל

945454_3134876307993_1128777035_n.jpg

מה דעתכם?

כל הרכיבים יד 2.

אם יש לכם להציע משהו אחר בסביבת הסכום הזה(בערך 1500 שקל), אשמח לשמוע.

תודה רבה.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

קצת קשה לתת הצעה ב1500 שקל לרדיודיסק,מגבר,סאב,קומפוננט ורמקולים אחוריים. בגדול הhu לא מוכר ולא הייצי הולך עליו, המגבר ניראה לא רע אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע אותו עובד, אבל סה"כ מבית טוב. הרמקולים האחוריים ניראים לא רעים אבל לדעתי אין לך צורך בהם , סאב לא להיט בלשון המעטה.

בקיצור ההמלצה הכללית היא לקנות hu סאב קומפוננט ומגבר 4 ערוצים,משהו בסיסי מבית טוב. אבל להמליץ על כל אלו יחד ושייכנס ב1500 שקל זה קצת קשה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ברכב הקודם היה לי HU של פיונר אחד הישנים, שתי רמקולים של פיונר ב100שקל מגבר של TEAC וסאב של קאנווד(200 RMS), והייתי מרוצה.

באמת שלא צריך יותר מידי.

השאלה האם זה רכיבים בסדר(יחסית כמובן)

יש לך המלצה לסאב סביבות 300-400 RMS במחיר נחמד?

הציעו לי בחנות בת''א ליד התחנה הישנה, סאב של קרבין וגה ומגבר ב 700 שקל.(לא זוכר דגמים) אבל אהבתי את הסאונד.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

המגבר מבית טוב וניראה טוב , אבל לדעתי בעל שני ערוצים מיותרים. הקומפוננט נשמע מעולה למחיר (אין פה הרבה אפשרויות טובות יותר במחיר הזה). מה שאני מציע אם זה התקציב זה לקנות את הקומפוננט שהצעת, לגבי מגבר הייתי קונה את זה שהצעת, על רמקולים אחוריים הייתי מוותר ומוסיף את התקציב לרדיודיסק ומוצא רדיודיסק משומש בסביבות ה500-600 שקל.לגבי סאב, אל תסתכל על הrms, לא מזמן היה id12 שהוא לא רע ויש עוד כל מניי, חפש תגיד מה מצאת ונשתדל לעזור לך.

בהצלחה!

אגב אל תשכח שחיווט והתקנה יעלו לך עוד כסף.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

החיוות כבר נעשה.

התקנה גם כן אני יעשה לבד.

תודה רבה על העזרה :)

פיונר דולפינים ב500 שקל, שווה את הכסף?

Citroen volcane 2.0i

פורסם

לדעתי יהיה שווה לחכות קצת עם המגבר והקומפוננט עד שהתקציב טיפה יגדל.

(אם כמה שאני לא האוהד מס 1 של השילוב טמפו+1004, זה באמת עדיף, 1200-+ תוכל להביא JBL משומש וטמפו חדש, או משהו בסגנון).

לHU הזה יש יציאות RCA?

עדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

בבני אף פעם לא שמעתי קומפוננט של אינפיניטי קאפה, אבל אני לא בטוח בכלל שהוא נופל מהטמפו. לגבי המגבר מלבד זה ש4 מתוך 6 הערוצים של המגבר הזה קצת חלשים אבל לא חלשים מידיי הוא ניראה לי מגבר שלא נופל ברמה מהjbl.

פורסם

אחרי שראיתי נגן DVD נייד, נגן MP3 , ועוד שלל ציוד אלקטרוניקה (שחלקו אודיו לרכב) של אינפיניטי קיבלתי את הרושם שזה דיי מותג מדבקה, כמה אודיו לרכב בראש מענייניהם אני לא בטוח.

אומנם הם מבית הרמן (שזה הרמן קרדון וJBL ), ויכול מאד להיות שהרושם שיש לי על החברה מוטעה, לי זה נראה כמו תרגיל במיתוג שגוף אחד מחזיק כמה חברות עם מיתוג "הירראכי" בינהם ( כמו מקססוניקס, אלטרומדיה).

SCANSPEAK

פורסם

אחלה רדיו דיסק ושווה את הכסף, זהו נגן דיוידי עם מסך מובנה

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם
בבני אף פעם לא שמעתי קומפוננט של אינפיניטי קאפה, אבל אני לא בטוח בכלל שהוא נופל מהטמפו. לגבי המגבר מלבד זה ש4 מתוך 6 הערוצים של המגבר הזה קצת חלשים אבל לא חלשים מידיי הוא ניראה לי מגבר שלא נופל ברמה מהjbl.

אם אף פעם לא שמעת, אז לפי מה ההשערה שהוא לא נופל? לפי המראה שלו?

פורסם
אחלה רדיו דיסק ושווה את הכסף, זהו נגן דיוידי עם מסך מובנה

לאיזה מן הנגנים התכוונתה שהוא שווה את הכסף?

אשמח עם תעזרו לי בהקדם כי מחר אני צריך להחלית לקנות את הקלאריון או לא.

תודה.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

מור הבחור מתכוון להשקיע כאן 300 שקל על קומפוננט.

את אינפיניטי יצא לי לשמוע ברמקולים אחוריים שנשמעו לא רע (בסה"כ זה רמקול אחורי) וברמקולים ביתיים ששם הם נשמעו מעולה.

מורל טמפו הוא סט בסיסי של מורל והאינפיניטי קאפה (למרות שלא שמעתי אותו) מתומחר מעליו (למרות שהוא גם לא סט יוקרתי) ולא מגיע מחברה שאף פעם לא נשמעו מוצרים שלה.

בכל מקרה ב300 שקל זה לא תקציב שתגיד לבנאדם שיילך וישמע סטים כדי להחליט איזה גוון סאונד הוא מעדיף.

בשורה התחתונה, נכון שלא שמעתי קומפוננט אינפיניטי קאפה, אבל לפי התמחור+העובדה ששניהם מחברות מוכרות אני לא רואה את הטמפו מתעלה על האינפיניטי הזה בכמה רמות.

ותעשה לי טובה תפסיק להשתדל כ"כ להוציא אותי "קטן ולא מבין מהחיים".

פורסם
אם אף פעם לא שמעת, אז לפי מה ההשערה שהוא לא נופל? לפי המראה שלו?

:lol: :lol: .

שכחתם שבישראל מורל נמכרים במחיר טוב מאוד לעומת ארצות אחרות, והמחיר לא אומר כלום.

JL Audio

• תוכן חדש...