Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי מה הסיפור שכולכם עושים כאן ?!

תפסיקו לדחוף לכל אחד דינמאט , זה סתם יקר ולא צריך את זה בשביל לוחית רישוי רופפת !!

קונים ספוג או גומי וזהו.

תפסיקו לקשקש על דברים דבילים כמו בדלי סיגריות , מאיפה הרעיונות האלה.....

פורסם
חתיכה קטנה של דיינמאט ללוחית לא צריכה לעלות הרבה יותר מגומי או ספוג והיא באה כבר עם הדבק עליה.

לא בהכרח.

מנסיוני רוב בעלי העסקים לא יסכימו למכור לך חתיכה קטנה/שאריות ואם הם יעשו לך טובה וימכרו לך זה יהיה במחיר מוגזם.

פעם הייתי צריך סתם קודנית (כמו של האזעקה) לפרוייקט בבית הספר.

אז הלכתי וחיפשתי... קודם כל בכל חנויות "המאגר" "האחים יזדי" וכו' ישר העיפו אותי וטענו שאין וידה וידה... (שזה ברור חארטה כי כל רכב שני שמגיע לשם יש לו קודנית).

אח"כ הלכתי למתקיני מערכות.. וכולם אמרו שאין.. אז הייתי אצל אחד וראיתי קודנית זרוקה עכל הרפצה.. שאלתי אותו אם אני יכול לקחת ואז הוא התחיל "לא.... אני צריך זה... אני מזדכה על זה....".

הכי נחמד שלך אותי החוצה לחפש בחנייה לראות אם אני ימצא.. (גם כן נחמד).

בקיצור מרבית בעלי העסקים לא יבואו לעזור לך ולתת שירות.

אם תרצה לקנות קיט מוכן למספר אז סבבה.

אם לא אז ישר יעשו לך פרצופים.

בכל מקרה, לכותב ההודעה המקורית:

יש פה איזה בחור ששם את הקיט הזה (נראה לי יש לו סופר לנסר) והוא העלה תמונות והתרשמות.

תערוך חיפוש.

פורסם

אצלי שמתי דיינמאט למספר אבל למי שיש באס חזק שלא יחשוב שזה ק מה שעושה את הרעש.

אצלי הוא אומנם השתיק את המספר (לא ב100 אחוז אבל השתיק) אבל גם המסגרת של המספר (של הרכב עצמו) והספויילר עושים רעש,אפשר פשוט לראות אותם זזים.

צירפתי תמונה כדי להמחיש ושם שום דינמאט לא יעזור ובטח לא אחד ב100 שקל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כמובן שיש פתרונות זולים, אני למשל שמתי מאחורי המספר דבק דו צדדי (כמו איזולירבנד) דבר אשר השתיק את לוחית הרישוי אבל הבעיה היא כשהפח של הבגז' רועד

כל כלב בא יומו ! :onfire:

• תוכן חדש...