Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה דיי כללית של אודיו לאו דווקא לגבי רכב

נניח שיש לי מערכת עם שתי יציאות לרמקולים left & right

ואני רוצה חוץ משתי רמקולים קדמיים לחבר רמקול סנטר ואין לי יציאה האם אני יכול לגשר או משהו כזה שהרמקול סנטר שאני יחבר ישמיע גם ימין וגם שמאל מבלי שהרמקולים ימני ושמאלי יהפכו למונו.. ויפעלו על ערוץ נפרד??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם היה מדובר בהגברה חיצונית, זה היה מתאפשר לך..

אם מדובר בהגברה הפנימית של הפאנל, אני חושש שזה לא אפשרי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ניתן ע"י הגברה חיצונית ויש תכלס שתי דרכים לעשות את זה :

1) לבנות לסנטר קרוס פסיבי שבעצם נותן Summed Mono של הערוצים הימני והשמאלי. מאוד מומלץ להוסיף לקרוס הזה גם L-Pad (השתקה) כדי שהוא רק ימרכז את הבמה ולא ישתלט עליה.

2) להשתמש בפרוססור מוכן מראש לצרכים אלו כמו ESP-3 של audiocontrol , אבל אני לא חושב שיש כאלו עדיין למכירה בארץ.

Leon Cupra 2009

פורסם

אתה יכול לעשות זאת יש מעגל שנקרא הפלר שבאמצעותו ניתן לקל את האינפורמציה שבין 2 ערוצי הסטריאו

יש לחבר את הפלוס של ימין ואת הפלוס של שמאל לרמקול סנטר בנוסף יש לחבר נגד/ים לקבלת הווליום הרצוי

אם תרצה יותר מידע חפש באינטרנט hafler circuit surround sound

• תוכן חדש...