Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו כמובן דעתך, אני לא מסכים עם כל מה שכתבת

כמו שאמרתי אני בהחלט מוכן להרים את הכפפה כאן בפורום בתנאי שתהיה תמיכה מצד ההנהלה

לפתוח שרשור לא דביק שבו אנשים יתחייבו לנהוג אחרת ייעלם תוך שבוע לעמוד ה-10 ולתהום הנשייה

כמו כן לא אני ולא אתה יכולים לדבר בשם "קארספורום"

אני מאחל לנו שנראה במהרה בימינו אכיפה איכותית של מתנ"א על מנת לשמור על חיי כולנו על הכביש, מלחמה בתאונות הדרכים במעשים ולא במילים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

m3x7r3m3, בתור זה שנושא את נס הדגל בהצעה לדיון מחדש על המהירות המותרת, אני מציע שתפתח את הרעיון של שרשור דביק (ומחייב, אולי גם כספית) שבו יחתמו כל הנהגים שמתחייבים לנהוג בצורה בטיחותית, אדיבה ומתחשבת.

ואני מייחל ליום שבו נזכה לאכיפה הדוקה וקשה, שתחמיר עם עברייני תנועה באשר הם. בין שהם נוסעים על השוליים, מקצרים נתיבים, עוברים באדום או נוסעים על 121 במקום על 90.

אתה מטיל על מישהו אחר את האחריות לפתוח שרשור שיעילותו מוטלת בספק רב וכשאתה נענה בשלילה אתה חוזר למנטרה הישנה שלך. כנראה שלא הפנמת את המסר אחרי 9 עמודים של דיון- מהירות לא הורגת, טעויות שאנשים עושים, כן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צריך לרדת למחתרת וליצור אמצעים שישבשו את הצילומים של המצלמות.

פלילי לא פלילי, זה לא ריאלי לפעמים.

מי שאמר שאם יעלו המותרת ל140, אז הציבור ינהג על 150.

זה טעות.

אני משייט בדרך כלל על קצת יותר מהמותרת (בכביש 6 לדוגמא), זה מהירות שעוד נהגים מסביבי נוסעים עליה ושוטר לא יעצור עליה כי היא עדיין לא עבירה על החוק (קצת יותר מ129 בכביש 6).

אני לא יעלה את המהירות שלי בגלל שהחוק מאפשר מבלי לעבור עליו.

ניקח לדוגמא מהירות 140, מכונית ממוצעת כבר מתחילה להרגיש מפחידה ב140, הרכב שלי סוחב יותר מזה, אבל אני לא יקרע אותו, זה גם לא בריא למנוע, מעבר לסיכון שאני לוקח על עצמי.

ליסוע עם העיניים מה שנקרא, בדומה ל-לאכול עם העיניים, זה מנהג אהוב על הישראלים (ועל עוד כמה עמים), אבל אם ישחררו קצת את החבל, הציבור האיכותי שמבין עניין, יסע בהתאם למה שהוא מרגיש שהוא מסוגל "לפי הרגש". (יש נהגים שלפי דעתי מסכנים את כולם בזה שהם נוסעים על 90 קמש).

ככה כל אחד יסע בהתאם למה שהוא מרגיש, ולא מה שהאוטו מסוגל.

פורסם
אתה מטיל על מישהו אחר את האחריות לפתוח שרשור שיעילותו מוטלת בספק רב וכשאתה נענה בשלילה אתה חוזר למנטרה הישנה שלך. כנראה שלא הפנמת את המסר אחרי 9 עמודים של דיון- מהירות לא הורגת, טעויות שאנשים עושים, כן.

בהנחה שקראת את כל אותם 9 עמודים, וודאי גילית שה"מנטרה" שלי לא השתנתה לאורך כל הדרך.

אני עדיין מאמין שהקריאה להעלאת מהירות היא חסרת בסיס מנומק.

חוץ מזה שלחלק מהאנשים פה 90 "מרגיש" לאט, לא קיבלתי שום הסבר מנומק ומסודר ללמה המהירות הנוכחית לא טובה.

ביקשתי לקדם את הדיון בלתת פתרונות מעשיים לאיך משיגים את מה שהאנשים פה דורשים.

אבל נישארתי בלי שום תשובה אמיתית.

אחרי הרבה דיבורים, m3x7r3m3 היה הראשון (והיחיד) שאמר שבעצם לא צריך להעלות את המהירות , אלא לבחון את העלאת המהירות. ולזה אני מסכים לחלוטין.

אני לא מטיל על מישהו אחר. אני מטיל את זה על אותם אנשים שטוענים בחרוף נפש שהמהירות המותרת הנמוכה מפריעה להם.

מפריעה? תפעלו לשינוי.

אחרת, תפסיקו לבכות.

בין זה לבין אכיפה אין קשר. כל עוד החוק לא שונה אני תומך במשטרה שתמשיך את אכיפת החוק כמות שהוא.

פורסם

הניגון מתחיל להשתנות ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391272,00.html

"מהירות היא לא סיבה מרכזית"

במשטרה מודים כי "מהירות היא לא סיבה מרכזית בכל התאונות" - אמירה מעט מפתיעה, לאור עמדתם של בכירי האגף לאורך השנים, ולפיה מהירות היא דווקא הגורם העיקרי לתאונות דרכים. עם זאת, באגף התנועה מציינים כי "כשבוחנים תאונות חמורות או קטלניות, אחוז התאונות שנגרמות עקב מהירות הוא אחוז גבוה. בנוסף, המהירות מחמירה את תוצאות התאונה. תאונה שהייתה יכולה להיות קלה הופכת במהירות גבוהה לקטלנית".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה כל כך מטומטם הטענות שלהם

יש לנו 20 סיבות שונות לתאונות, המהירות מחמירה את התאונות

במקום שנילחם ב-20 סיבות האלה ונמנע תאונות - בוא נלחם במהירות

זה לא יפחית את מספר התאונות אבל התאונות יהיו פחות קשות

רק יקבלו צליפת שוט ובעיות גב, כשאפשר למנוע את רוב התאונות

האמת זה נראה קצת כמו למעול בתפקידם

וטימטום העל זה במשפט "אסור לשפוט את הפרויקט בהיבט הכלכלי"

אוקיי אז בוא נשפוט את הפרויקט בהיבט הבטיחותי - מה הרווחנו בטיחותית מכל הפרוייקט הזה?

כמה תאונות נמנעו, איזה ירידה בכמות התאונות יש? איזה ירידה בכמות ההרוגים או הפצועים?

נצ"מ אלכס פרלמן תפסיק עם הפופוליזם המטומטם הזה ותן נתונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...