Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האייגו פחות מומלצת כי אין לה שעון סלד,לעומת השאר.

לנו יש גם את פיגו ברובוטית,מאוד חסכונית,לי אישית מפריע בעמידה בניוטרל הרכב קצת רועד,והוא קשיח יותר מהפנדה למשל,למרות במחוץ לעיר זה פחות מורגש מאשר בעיר.

הביטוח עולה לאבא שלי שהוא בן 53 באזור ה 3800 משהו כזה.

מבחינת אמינות הרכב חדש,אבל מהרשת נוצרת דעה שהוא אמין,סך הכול המנוע של טיוטה ויש גם סימול עליו,והרכב פשוט,מה כבר יכול להתקלקל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואיך השלשה הזאת מול יונדאיi10 או פיאט פנדה?

פיאט החדשות נחשבות אמינות או שגם החלקים שם זה הנדסת אנוש גרועה?

פורסם

היונדאי פחות חסכונית,נסעתי פעם על האוטומט 1.1,מעבר לזה הנוחות בסדר,אך לדעתי אם קונים מיני אז כבר ממש חיסכונית או מאובזרת כמו הפיקנטו למשל,לא משהו באמצע.

אני מציע לך לקרוא את ההשוואה שעשיתי בין הרכב שלי פיאט פנדה לזה של אבי פיגו 107:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=434199

הפיאטים זה לא מה שהיה פעם,תקלות חשמל,התחממות זה עבר מן העולם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פנדה רובוטית יש רק עד 2010 או אולי קצת מתחילת 2011, קח את זה בחשבון. די קשה למצוא אחת רובוטית מהשנים האלו, ואם אתה הולך על ישנות יותר אז כמובן שיעלה פחות והכל, אבל אתה גם יורד בשנתון. אוטומטית אמיתית במחירים האלו זה רק סוזוקי אלטו, אלא אם כן, שוב, אתה מוכן ישנות יותר.

פורסם

בתקציב שלך מבין ה-3 תוכל למצוא רק את ה-107.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אגב מה אתם אומרים על ה107 בצבע שחור ? זה יהיה נוראי בחודשי הקיץ ? או שהמזגן יעשה העבודה ?

פורסם

המזגן ב-107 טוב, אבל לא מדובר בנקודת החוזקה הגדולה ביותר של הרכב.

קח בחשבון שבימים חמים לוקח לאוטו כמה דקות להתקרר.

פורסם

לאבא שלי יש כזאת שחורה.

מקדימה אין בעיה המזגן מקרר טוב,מאחור מגיע להם משב רוח מכיוון התיקרה כי מקדימה הפתח בדשבורד מזרים אוויר למעלה.

פורסם

בתקציב הזה יש לך רק את ה 107, כי האייגו ואחותה הגיעו רק שנה שעברה.

תיקון קל לזה שרשם שלאייגו אין שעון סל"ד - יש שעון, אבל הוא בתוספת מחיר של 800 שקל.

לנו יש את האייגו, ואנו מאוד מרוצים ממנו. אם אתה מחפש רכש פשוט, אוטומטי וחסכוני - אין חלופה זולה יותר היום בשוק עבור רכב באותו שנתון.

עכשיו עשינו לו טיפול ראשון (ביולי סוגר שנה אצלנו), ובינתיים לא היו שום תקלות (טפו טפו).

פורסם

יש גם סיטרואן C1 בתקציב הזה. עלו כמה מאות רכבים כאלו מהצורה הישנה לכביש, לפני שהופסק הייבוא שלהם על ידי משרד התחבורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בתקציב הזה יש לך רק את ה 107, כי האייגו ואחותה הגיעו רק שנה שעברה.

תיקון קל לזה שרשם שלאייגו אין שעון סל"ד - יש שעון, אבל הוא בתוספת מחיר של 800 שקל.

לנו יש את האייגו, ואנו מאוד מרוצים ממנו. אם אתה מחפש רכש פשוט, אוטומטי וחסכוני - אין חלופה זולה יותר היום בשוק עבור רכב באותו שנתון.

עכשיו עשינו לו טיפול ראשון (ביולי סוגר שנה אצלנו), ובינתיים לא היו שום תקלות (טפו טפו).

מה עלות הטיפול?

פורסם

לא יודע למה, אבל הרכבם האלה נראים. לי כמו smart ם 4 דלתות

לא קצת מלחיץ לנסוע ברכב כזה?

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...