Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה מקרר היטב ואפילו מקפיא, בעמידה, מוציא קור אך לא משמעותי.

לא זכור לי שזה היה שנה שעברה בקיץ.

לא מזמן ניקיתי יסודית את הפן ואת הרדיאטור הפנימי של המזגן בעזרת ספריי.

ממה זה יכול להיות ואיך מטפלים?

פורסם

המאוורר נכנס לפעולה בזמן הדלקת המזגן?

בעיקרון אצלי גם מורגש הבדל, אמנם לא קריטי, בין אם בנסיעה או בעמידה מבחינת הקור. לדעתי זה די טבעי כי כאשר אתה בנסיעה יש רוח שנותנת עיבוי טוב יותר וגם הסל"ד גבוה יותר מאשר בעמידה בסר"ק.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
קודם בדוק שאין חוסר בגז. בנוסף יכול להיות שהמדחס עצמו כבר עייף.

איך הגיוני חוסר גז? במהלך הנסיעה הוא מקפיא, יחסית לרכבים אחרים קטנים (גם חדשים) הוא מתפקד מעולה.

האם יכול להיות שזה קשור לרצועה? אני יודע שהיא קצת בלויה ולפעמים מחליקה, אני סתם מתעצל להחליף אותה.

פורסם
איך הגיוני חוסר גז? במהלך הנסיעה הוא מקפיא, יחסית לרכבים אחרים קטנים (גם חדשים) הוא מתפקד מעולה.

האם יכול להיות שזה קשור לרצועה? אני יודע שהיא קצת בלויה ולפעמים מחליקה, אני סתם מתעצל להחליף אותה.

חוסר גז ייגרום לתפוקת קירור ירודה.

מדחס עייף יגרום לתפוקת קירור ירודה.

רצועה שמעט מחליקה לא תיגרום לבעיית קירור אלא אם היא מחליקה כל זמן שהרכב עובד. בכל מיקרה אם היא גמורה תחליף אותה.

• ספונסר פורום
פורסם

הסיבות יכולות להיות חוסר בקרר כמו שמאור כתב,מאוורר לא עובד(אם אני זוכר נכון ברכב שלך יש 2 מאווררים שצריכים לעבוד יחד בהדלקת מזגן),מעבה ממלוכלך מאוד,או מדחס עייף.

אורן

פורסם

אני נוהג בפיאסטה וגם אצלי יש בדיוק אותה הבעיה .

אבל אני לא חושב שזאת בעיה. המדחס מחובר ע"י רצועה למספר גלגלות פולי (לפחות אצלי ברכב), של האלטרנטור, משאבת הגה וכו...

הגיוני מאוד כשהסל"ד נמוך שהמדחס עובד בחצי כוח כזה. גם אצלי בנסיעה רציפה הוא מקפיא אבל בעמידה במקום הוא ממש חצי כוח.

אצלי גם החליפו מדחס בקיץ שעבר ככה שאני לא יודע אם זה קשור למדחס עייף.

אולי באמת חסר לך מעט גז, אבל אם אתה אומר שהוא מקפיא בנסיעה אז קשה לי להאמין. זה אוטו קטן וישן אין מה לעשות :-)

אני מאמין שברכבים חדשים יש איזה שהוא טריק להתגבר על בעיה כזאת...

קיץ נעים

פורסם
הסיבות יכולות להיות חוסר בקרר כמו שמאור כתב,מאוורר לא עובד(אם אני זוכר נכון ברכב שלך יש 2 מאווררים שצריכים לעבוד יחד בהדלקת מזגן),מעבה ממלוכלך מאוד,או מדחס עייף.

אורן

בהדלקה לאחר נסיעה, מאורר אחד נכנס לפעולה, בעת ההדלקה ועמידה במקום נראה שהוא מקרר כראוי, מוזר..

אבדוק שוב לאחר שהרכב עמד קצת.

המאורר השני של הרדיאטור נכנס לפעולה רק כאשר צריך לקרר את המנוע, לפי הרעש ששמעתי נשמע כאילו הוא נכנס ישר למהירות גבוהה (הרעש חזק משמעותית מהמאורר של המזגן), לא שמעתי שני מהירויות.

רדיאטור חיצוני נראה יחסית נקי ולא סתום (נראה משותף לרדיאטור ולמזגן) ומאייד פנימי עבר ניקוי עם ספריי לפני חודשיים בערך.

אגב, הרצועה הוחלפה ולא ראיתי שינוי.

בנוסף, לא קשור לעניין אך ראיתי את הפולי של המדחס מסתובב טיפה כאשר הוא סגור, כנראה סיבוב הקבוע של הרצועה מהמנוע מצליחה לסובב אותו טיפה מדי פעם, אני מניח שזה תקין ?

• תוכן חדש...