Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים אני כיום עושה QD , אני אוהב את זה וזה מבריק את הרכב,

לא ניכנס לנושאים שבהם חפרתי ודובר הרבה על כך,

אלא השאלה שלי היא כזאת:

האם יכול להיות שאני מנקה ככה את האוטו ומבריק אותו אחרי כמה ימים האבק מכסה עוד פעם את הרכב זה בגלל החומר או פשוט זה הטבע?השאלה באה בעקבות משפט קצר שהמשתמש KENW משהו כתב בקטן, ועל הדרך כי ניקיתי את הרכב ביום חמישי האחרון די טוב עם התרסיס.

עכשיו לשאלה הבאה:

מה אתם אומרים על השמפו הזה לניקוי ידנית של מטליות?הקשבתי בהחלט לכם והפסקתי לכבד מטליות מיקרופייבר (זולות ככל שיהיו, אבל עדיין של סנו) באבקת הכביסה.

http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=13663

פורסם
כמו שאתם יודעים אני כיום עושה QD , אני אוהב את זה וזה מבריק את הרכב,

לא ניכנס לנושאים שבהם חפרתי ודובר הרבה על כך,

אלא השאלה שלי היא כזאת:

האם יכול להיות שאני מנקה ככה את האוטו ומבריק אותו אחרי כמה ימים האבק מכסה עוד פעם את הרכב זה בגלל החומר או פשוט זה הטבע?השאלה באה בעקבות משפט קצר שהמשתמש KENW משהו כתב בקטן, ועל הדרך כי ניקיתי את הרכב ביום חמישי האחרון די טוב עם התרסיס.

עכשיו לשאלה הבאה:

מה אתם אומרים על השמפו הזה לניקוי ידנית של מטליות?הקשבתי בהחלט לכם והפסקתי לכבד מטליות מיקרופייבר (זולות ככל שיהיו, אבל עדיין של סנו) באבקת הכביסה.

http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=13663

תלוי בחומר בו אתה משתמש, אבל כן, זה אפשרי שהוא מושך אליו אבק קצת יותר מהרגיל.

ניתן לראות את התופעה בצורה מוגזמת כשמשתמשים בווקסים מאוד יוקרתיים שמכילים המון שמנים חזקים,

אך בד"כ לאחר שטיפה אחת התופעה נעלמת ונשארים עם ברק חזק ויציב.

פורסם

תלוי בשימוש במגבת, השיפשוף של המגבת יוצר חשמל סטטי שמושך שאליו אבק, אני יכול להגיד לך שבשטיפה האחרונה השתמשתי לייבוש במגבת של uber בלי שיפשוף (הנחה וטפיחות קלות על המגבת) היה משמעותית פחות אבל, ממש היה אפשר לראות את ההבדל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן,כשאני הייתי משתמש ב BLUE WASH אבק היה נדבק במהירות וחשבתי שזה נורמלי אבל שעברתי לשטיפות רגילות הבנתי שזה לא נורמלי

Miata ND2

• תוכן חדש...