Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק דיבורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ברכב דיבורית ישנה של נוקיה עם עריסה. אני רוצה לפרק אותה ואת הפלאח שהיא יושבת עליה רק כדי שלא תהיה תקועה לי מול הפרצוף, לא ממש אכפת לי מהחלקים הפנימיים, וגם לא בא לי לנסות לפרק את הקונסולה הפריכה.

האם ניתן פשוט לגזור את הכבל שמוביל אל העריסה או שזה עלול לעשות בעיות ? בנוסף, העריסה יושבת על פלאח שהותקן בדופן של הרדיו דיסק. איך בעיקרון מפרקים את זה ? האם הרדיו דיסק אמור פשוט להישלף החוצה במשיכה ואז אני משחרר את הברגים מהצד או שזה אמור להיות מורכב יותר ?

תודה.

פורסם

בגדול מה שכתבת נכון. אתה יכול לגזור את הכבל, מקסימום תבודד עם איזורלירבנד בקצה החשוף.

הפלאח אמור לצאת בדיוק כמו שכתבת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם פשוט תחתוך את הכבל שמוביל לעריסה כשהוא חי אתה תשרוף את הפיוז, דבר שיכול להשפיע על דברים אחרים ברכב אם ההתקנה לא בוצעה כראוי.

אם אתה רוצה פשוט לחתוך את הכבל, נתק קודם את המצבר.

ברור שהדבר הנכון והמקצועי לעשות זה לפרק את הדיבורית בצורה מסודרת.

פורסם

ברב המקרים מתחת לשטיח של הנוסע שליד הנהג ישנה קופסא שהיא המוח .

בצע פרוק מסודר בלי לחתוך סתם חוטים .

אם אינך מבין או שלא בא לך להתעסק עם זה , גש למתקין ובזמן קצר ינתק את הדיבורית בצורה מסודרת .

פורסם

קבל המלצה.

אחרי שאתה מנתק את הדיבורית תשאיר את הפלח,

עליו תתקין זרוע לפאלפון ויהיה לך מעמד לפאלפון שלא תלוי בזכוכית ונופל כל רגע..

צריך קצת לאלתר שם אבל זה שווה..

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

לפני מספר שבועות ביררתי אצל מתקין - פירוק של טלפון רכב (אלקטל) עולה 50 ש"ח, התקנה מחדש עוד 150.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...