Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ושיהיה בעיקר קטן.

לא אכפת לי שיהיה D-TYPE אבל שיהיה מהסוג הטוב כמו הלווייתן :-P

לא אכפת לי גם שיהיה חלש יחסית- 40 וואט לערוץ יספקו אותי,

המגבר יגביר אקטיבית רמקול סנטר (מורל הייבריד 5.25) וטוויטר MT23,

כך שרצוי שיהיה איכותי על פני עוצמתי.

מחיר - בסביבות ה1000-1500 שקל, בארץ או בחו"ל, אם יש יד שניה- מה טוב.

כרגע הקנדידט היחידי שתפס את עיני הוא זה- XD200/2 של JL.

ראיתי גם PDX של אלפיין ועוד דגם של בלאופונקט אבל לא שמעתי דברים טובים על האלפיין,

ועל הבלאופונקט לא שמעתי כלום אבל ראיתי שהוא מבוסס על T-AMP שזה יכול להיות לא רע בכלל.

אם למישהו יש רעיון למגבר אפילו יותר קטן- אשמח לשמוע!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך 4 ערוצי הגברה?

יש לי את AUDIOCONTROL DUAL MONO שני ערוצים. אולי יעניין אותך להתרשם

סלחה, אני לא דוחף ציוד שלי, פשוט יכול לעניין אולי.

יש לרוקפורד נראה לי דם כמה מגברים פיצים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שרשמתי לעיל, מעוניין ב2 ערוצים.

מה הגודל הפיזי של האודיו קונטרול?

ודואל מונו רומז שהוא חזק, לא? :)

פורסם

לא, הוא סביבות 70X2,160X1 RMS לפי יצרן.

17X30X6.5

פורסם

גם מגברון ממש נחד ללא ספק ומבית טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכל המגיבים על כל העצות שנתתם,

לגבי הSRX- היה לי ניסיון די גרוע עם גרסאת ה4 ערוצים, ואלא אם כן מדובר במוצר אחר לגמרי- ממש התאכזבתי.

מישהו יודע להגיב ספציפית על הJL שקישרתי אליו בהודעה הראשונה?

בינתיים מכל המגברים שהוזכרו הוא עדיין נראה לי הכי איכותי...

פורסם

לי דווקא יש ניסיון טוב מאד עם האודיסון הקטן, על טוויטרים.

לגבי ה jl את הסדרה הזו xd לא יצא לי לשמוע ולמרות שדף הנתונים של המגבר איננו מדד שממש יכול לשקף ביצועים, לא נראה לי שהייתי הולך עליו, למרות שאני מאד אוהב את המוצרים של jl.

אם אתה מחפש משהו חזק, תנסה למצוא jl 300/2.

אני לא כ"כ מבין את המטרה של סנטר ברכב, או מה אתה מחפש ממנו, לדעתי אחד המגברים הקטנים והפשוטים יותר יעשו את העבודה.

הסתובב פה בפורום לא מזמן גנסיס סטראו 60, אבל משיחות עם חברים הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לוופרים, מקסימום למידים ומושלם לטוויטרים.

ובפינת ה"יצאנו מהתקציב" יש גם vrx 2 ערוצעם שמסתובב לו בפורום המכירה.

SCANSPEAK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הST60 זו אופציה, רק אני לא בטוח לגבי הגודל שלו (כרגע זה שיקול יותר משמעותי אפילו מאיכות).

מבחינת עוצמה נראה לי שהוא יהיה מספק בשבילי, כמו שאמרתי, אני דווקא לא מחפש משהו חזק.

אני משער שהVRX מעבר לתקציב שלו הוא גם מפלצת לא קטנה, (גם בגודל וגם בעוצמה שאני לא מחפש), אז גם הוא יוצא מהמשוואה.

לגבי המטרה של רמקול סנטר- עזוב, בוא לא ניכנס לזה :-P

(כרגע יש סנטר, הוא מחובר אקטיבית ל2 ערוצי הגברה בריאים של 50 וואט אנדר-רייטד של נקמיצ'י אולד סקול, המטרה של המגברון הקטן היא לפנות את הערוצים של הסנטר לטובת הגברה אקטיבית של מידריינג'ים 3 אינץ' שבכלל אין לי עדיין :-P)

פורסם

הסטראו 60 הוא מגבר קטן, אך שוב הוא לא מומלץ לוופרים, לאו דווקא בגלל ההספק, ממה שאני הבנתי בכל אופן...

אכן ה vrx הוא מגבר חזק מאד.

ואם הגודל הוא ה-שיקול אז האודיסון והגנסיס הם בחירה טובה את ההמלצה השניה אני לא מכיר, האודיסון ישאיר אותך עם עודף, אבל אם לא אהבת אותו זה כבר משהו אחר.

לגבי המשמעות של סנטר, ועוד אקטיבי, מה אתה רואה סרטים ברכב?

SCANSPEAK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרוב, אני שומע הקלטות אודיו שהוקלטו \ נערכו* במקור לסראונד.

מדובר בהקלטות דיסקרטיות ולא בסראונד מלאכותי, כך שדי נפוץ לדוגמה שהזמר ימוקם ברמקול סנטר בלבד,

כך שרמקול סנטר הוא לא אופציה אלא הכרח מבחינתי**

* היה לי פה ויכוח עם מור על הנושא הזה, הוא טען שהדיסקים באים בסטראו וצריך "לערוך" אותם לסראונד, הטענה שלי הפוכה- ההקלטה המקורית לפחות משנת 67 ומעלה היא לפחות 8 ערוצים שנערכים לסטראו, דווקא לסראונד נדרשת פחות עריכה והצליל יותר נאמן למה שהלך באולפן :-P

** אלא אם כן הייתי חובב קריאוקי, ואני לא :-P

פורסם

הקלטה של להקה היא כתלות מספר הכלים וזמרים המנגנים, לכל אחד יש מיקרופון משלו, בעריכה (יצא לי לקשקש קצת עם עורך סאונד) עורכי הסאונד מאזנים את הכלים מבחינת עוצמה, וש להם טכניקה למקם את הכלים והזמר ימינה או שמאלה מהמרכז, בהחלט יכול להיות שיש כמה להקות שהחליטו להוציא אלבום ל 5.1 , לי אישית זה נשמע קצת תמוה, הרי בתור מאזין אינך יושב במרכז האולפן, ואתה גם לא כ"כ רוצה לשבת שם, שכן הכל מגוון קדימה- לכיוון הקהל.

בכל אופן, אכן ההקלטה היא ממספר ערוצים, אבל רק בכדי לתת לכל כלי/זמר את המיקרופון שלו לעצמו- וככה לזכות בפירוט עשיר לעומת מיקרופון בודד לכולם, שחלק מהצלילים יעלמו לו בדרך.

בקיצור, לדעתי לא לזה התכוון המשורר וכנראה ששמת את ידיך על עותקי אולפנים, או שאני טועה? ומוכרים אותם לכל דורש?

בכל אופן בהחלט מעניין, ואני אשמח לשמוע.

SCANSPEAK

פורסם

יש גם את הסלסטרה fa275x

אני חושב שחדש נכנס לך לתקציב

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אודי- הסלסטרה נראה חמוד עם נתונים טובים, אבל כרגע הוא 5 סנטימטר גדול יותר לכל כיוון מחלק מהמגברים שמצאתי.

נראה לי שאין לי ברירה אלא ללכת על D-Type (גם מבחינת POWER שכבר עכשיו אני בחריגה רצינית לדעתי).

בנג'י- מי יודע מה התכוון המשורר? והאם יש לזה בכלל משמעות אם אני נהנה מזה? :-)

בכל מקרה הרבה להקות שאני שומע כבר בשנות ה70 התחילו להופיע בקוואדרו (הגלגול הראשון של הסראונד) כשפינק פלויד החלוצים השתמשו במערכת שנקראת אזימוט קואורדינטור (שם מופלץ למערכת סראונד פרמיטיבית) כבר בשנת 67.

כך שהמשורר במקרה הזה דווקא כן התכוון, אבל שוב, זה לא רלבנטי מבחינתי.

אם נניח מעריצים של להקה מסויימת שמו ידיהם על הקלטות הערוצים וערכו בעצמם גרסאת סראונד שהלהקה כל כך אהבה שהיא הוציא את זה רשמית (קרה עם להקה בשם נקטר)-

האם זה רלבנטי מה המשורר התכוון, אם התוצאה כל כך משביעת רצון?

בכל אופן במקרה כל מה שיש לי יצא רשמית בגרסת סראונד באישור של הלהקה, ולמעט המקרה הנ"ל הכל נערך באולפנים הרשמיים על ידי אנשים מקצועיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הסטראו 60 הוא מגבר קטן, אך שוב הוא לא מומלץ לוופרים, לאו דווקא בגלל ההספק, ממה שאני הבנתי בכל אופן...

בעצם יש לי גמישות מלאה במה שאני יכול לחבר ל2 ערוצים האלה, כך שגם מגבר רק לטוויטרים יהיה מצויין בשבילי.

עכשיו רק נותר לחכות למישהו שימכור כזה :-)

• תוכן חדש...