Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי . אני יודע שיש דגם חדש לרנו קנגו 2013 , קראתי בפורום וגם באינטרנט ,

אבל זהו ואין יותר חדשות , .

מישהו יכול להגיד מתי מגיע לארץ אם בכלל השנה דגם חדש .

פורסם

הקפצה ,

מישהו ?

אני רוצה להזמין כבר בתחילת יוני , רכב רנו קנגו ,

ואם הדגם החדש לא יאחר להגיע אני אחקה !!!!!

פורסם

ניסיתי ,

הם בהתחלה הכחישו אפילו שיש דגם חדש , רק אחרי שאמרתי להם שראיתי באינטרנט ושקראתי בפורום " קארספורום" .

אז הם עשו כאילו שבודקים ופתאום כן מצאו משהו באינטרנט , אבל במאגרים של החברה אין שום התייחסות לנושא .

כנראה יש להם מלאי שהם רוצים לגמור קודם !

פורסם

היבואן הזה מאוד בעייתי בכל מה שקשור לנושא הזה, אתה אף פעם לא יודע איזה דגם הם מתכננים להשיק ומתי. זה מצחיק, כי זה בניגוד מוחלט לרנו העולמית שדווקא שולחת מיילים לכל העולם ואשתו על כל פיפס קטן שהם החליפו או בניגוד לניסאן העולמית שחושפת את התוכניות שלה גם ל-2014 (ידעת שיש בתכנון קשקאי חדש?).

נסה לשאול את זכי. הוא עובד בסוכנות הראשית של רנו בת"א והוא הנציג הלא-רשמי שלנו אצל היבואן. אולי לו תהיה תשובה:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=409570

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...