Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שמי עמרי ואני נוהג באודי אי3 8פי מערכת קונצרט סטנדרטית (חבילת שארפ) שהוצאתי מהחברה בערך לפני שנתיים, בשבוע הראשון שנסעתי ברכב הבחנתי בשמע גרוע ברדיו, זה מתבטא במעין צליל "רחש לבן" ו"גיהוקים" זה פשוט בלתי נסבל להקשיב למוזיקה וגם בדיבורים עם הזמן זה מייגע. כאמור אני מבחין בבעיה עוד לפני שהתרחשו ברכב אי אלו התקנות של דיבורית או מה שלא יהיה.

ניגשתי למוסך המרכזי ולטענת החברה הרדיו תקין.

הזמן חלף ועברו להם בערך שנתיים מאז שהרכב עלה לכביש והבעיה עדיין כאן.

גם במעט ההזדמנויות שיצא לי להגיע למוסך המרכזי בשביל טיפול או שניים ביקשתי שיבדקו את הבעיה וכרגיל התשובה שהרדיו תקין.

למי שבכל זאת תוהה למה לא טיפלתי בסיפור הזה מוקדם יותר זה פשוט כי התרגלתי מהיום הראשון לשמוע דיסקים.

היום, בטיפול ה30אלף קילומטר נשברתי, חשבתי שאחרי הרבה זמן שלא "ניצלתי" את מה שיש לאינטרנט להציע שאני אתחיל לחטט ולראות מה אני יעלה בחכה מבחינת מידע בנוגע לבעיה הזאת.

להפתעתי הרבה מדובר בבעיה מגוונת הקיימת במגוון כלי רכב של אודי במגוון שנים במגוון ארצות, אבל אני באמת לא מאמין שאני הולך לשנות את העולם, אני בסך הכל רוצה לשמוע רדיו במעט זמן שאני עוד הולך להחזיק במכונית הזאת.

 

בפורומים בחו"ל רשומים הרבה דברים, האנגלית שלי מצויינת אך,

בחלק מהשרשורים דיונים בפתרונות לבעיה הם כותבים בשפת אודיו/רדיו/אלקטרונית שאני לא מצליח לפענח מה בדיוק הם מתכוונים לעשות אבל המסר החד והברור הוא שקיימת בעיה, ברמת עולמית, אולי לא לכולם אבל היא בהחלט שם למי ששומע רדיו בלי צורך במכשיר הדים אייץ' די זה מפריע.

רדיו במכוניות קיים כבר בטח איזה 60 שנה לפחות לא? דווקא בעשור האחרון התחילו לפשל בייצור?

 

למרבה הפתעתי כי באודי כמובן נתנו לי להרגיש שיש לי שמיעה אבסולוטית ושאני האדם היחיד בארץ שיש לו בעיה שכזאת,

גיליתי היום שלחבר שלי עם אודי A1 ומערכת קונצרט כמו שלי יש בעיה זהה. גם בישיבה ברכב כמו שלי במוסך היום השמיעו לי שהבעיה קיימת גם שם.

 

ולכן, כאן מגיע הטוויסט שייתכן וימנע את המנהלים בפורום מלהעביר את השרשור לפורום הטכני ויבהיר מה בכל זאת אני רוצה מקוראי הפורום הכללי.

אני רוצה לפנות לאודי בישראל או אודי בחו"ל, אבל לא כגרגיר חול אלא כקבוצה של אנשים שנמאס להם שהקונצרן לא מוכן לקחת אותם ברצינות ולהשקיע הרבה זמן ועבודה סובלנית ומקצועית כדי לפתור "בעיה" שמבחינתם היא לא הבעיה שלהם.

מבחינתי שיעשו ריקול ויטפלו לכולם במכוניות.

רוצה לשמוע ורדה, זהבי וברקאי.

 

חשוב לי לציין שנכון לעכשיו אני לא מאשים את אודי ובטח שלא את אנשי המקצוע השכירים במוסך שעובדים לפי נהלים ופרוטוקול (למרות שנותנים לעיתים ללקוחות שלהם תחושה של רובוטים.)

 

לסיכום,

מי שמכיר מישהו עם בעיה דומה או שבעצמו בעלים של רכב עם בעיה דומה מוזמן ליצור קשר בפרטי או להגיב על כך בשרשור.

תודה רבה,

עמרי.

פורסם

אם יש לך קצת ידע טכני וידיים טובות, הייתי מציע לך לרכוש BOOSTER/AMPLIFIER בכמה דולרים בודדים, שמתחבר לכבל האנטנה ולמצבר ואמור לסגור לך את הפינה. יחסוך לך את כל ההתעסקות מול המוסך ואבדן ימי עבודה נוספים.

פורסם

אלפא תוכל אולי לתת קישור?

 

אין דבר כזה ששומעים רדיו לא טוב, יש רכבים בני 10 ויותר ישנים ששומעים בהם רדיו (FM תחנות, לא דיסקים) באיכות מעולה (אני גם דקדקן במה שקשור לשמיעה ואיכות), אז על אחת כמה וכמה באודי של 5 אפסים במחיר.

פורסם
אם יש לך קצת ידע טכני וידיים טובות, הייתי מציע לך לרכוש BOOSTER/AMPLIFIER בכמה דולרים בודדים, שמתחבר לכבל האנטנה ולמצבר ואמור לסגור לך את הפינה. יחסוך לך את כל ההתעסקות מול המוסך ואבדן ימי עבודה נוספים.

 

תודה רבה על הצעתך!

מכמה סיבות אני לא אעשה את זאת, קודם כל כי כבר הגיעו מים עד נפש ואני רוצה שמישהו מהחברה יקח אחריות ויטפל בבעיה,

סיבה שנייה כי למיטב ידעתי האוטו עדיין באחריות וגם על פי התיעודים במוסך הבעיה היתה קיימת בזמן האחריות ולא נפתרה.

ובגלל שהאוטו עדיין ב"ידיים" של אודי אני לא רוצה לפתוח אפילו בורג באוטו.

דבר נוסף זה כי הבנתי שזה קיים בהרבה רכבים ואני מנסה באופן כזה או אחר לארגן קבוצה של אנשים ולעזור לכולם.

 

כשקונים אוטו ב200+ אתה מצפה שהרדיו יעבוד טוב, בכל מקרה חוץ מסמל אין לאוטו הזה הרבה מה להציע.

ואם הוא לא תקין ואומרים לך שזה תקין ואתה מבין שאתה כבר לא היחיד שתקוע בבור הזה אז אני רוצה לשם לזה סוף.

 

אני עדיין מחכה ואשמח לשמוע על אנשים עם מכוניות אודי בעדיפות לשנתונים גבוהים (ובכלל למי שעדיין באחריות)

שחווים את אותה הבעיה כמוני עם הרדיו ברכב, תודה והמשך יום טוב.

 

עמרי.

×
×
  • תוכן חדש...